Cinsel Yaşam En son kiminle öpüştünüz hatırlıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Erkek arkadaşınız filan mıydı? En son kiminle öpüştünüz hatırlıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
RainbowRebelRose Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Uzun yıllardır kocamla öpüşüyoruz.#RainbowRebelRose 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Kocasına sadık kadın da başka oluyor Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet hatırlıyorum benden hoşlanan birisiydi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kral bee 😁 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet pazar günü sevgilimle 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Öpüşmekle kalan koca yürekli kız be :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo kalmadık niye kalalım ki Yorumla Soran +1 yıl Dışarıda filan öpmüşsündür diye :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum çok uzun süre oldu 0 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. eşimle 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne ara evlendin kiz 🤣🤣 deryadaniella +1 yıl 7 yıl önce Soran +1 yıl Vaovv valla hızlısın ha 🤣 Hala ilk gün ki aşk devam ediyor mu deryadaniella +1 yıl evet Soran +1 yıl Heyt be erken evlenmene rağmen helal olsun :D
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek arkadaşımla 2 86 Yorumla Soran +1 yıl Sadece öpüştünüz mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Öpüşmekle kalan tek çiftsiniz :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle mi diyorsun😄 Yorumla Soran +1 yıl Valla 2 gündür soruyorum herkes çatır çutur elletmiş :D :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz yapmadık😄 Yorumla Soran +1 yıl Öpüşürken kendini nasıl tuttun hayret valla :D kısa öptün herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun uzun öpüştük😃 Yorumla Soran +1 yıl Sen nasıl arzulayıp da elletmedin pes valla :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iradeliyimdir😃 Yorumla Soran +1 yıl Bence seni yeterince yukseltememis 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Islanmıştım da ama dayandım😃 Yorumla Soran +1 yıl İnsan bir göğüslerini elletir ya 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elletsem ilerisi gelirdi ama😃 Yorumla Soran +1 yıl Gelsin ya ne olacak 😁 Öpüşürken memeler ellenmez mi🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elledi ama kızdım ona tartıştık sonra😃 Yorumla Soran +1 yıl O an taş gibi olmuşlardır valla ne iyi gelmiştir 🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşuma gitmedi değil tabi ama durdurdum😁 Yorumla Soran +1 yıl Bakiresin o zaman durduğuna göre 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende durumlar nasıl 😃 Yorumla Soran +1 yıl Ben sapım ya 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekar mısın😃 Yorumla Soran +1 yıl maalesef 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç😃 Yorumla Soran +1 yıl 29 a doğru yol aldık ya 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin iş zor be😃 Yorumla Soran +1 yıl Senin gibi öpüşen hatunumuz olmadı ki ne yapalım 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel öpüşürüm ama😃 Yorumla Soran +1 yıl Görmek lazım öpüşmeyle kalmam ama ben 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naparsın😃 Yorumla Soran +1 yıl O sutyenin içinde duran taş gibi gogusleri epey bir ellerim 🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten onlar birer taş taş😃 Yorumla Soran +1 yıl Uçlarından tutup delirtirim seni o sirada 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deli kızım ben hoşuma gider bak😃 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahah seninle sexting yapmak da farklı olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapıyor musun sexting Yorumla Soran +1 yıl Yapmayan erkek mi var 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vardır illaki🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sen yapıyor musun ya :D :D dfsdf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Profesyonelim😃 Yorumla Soran +1 yıl Bak sen 🤣🤣 tam her gun konuşmalik kadın 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam tam🤣 Yorumla Soran +1 yıl Shajajajja Geceden sabaha kadar uyutmaz bu hatun valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyutmaamm Yorumla Soran +1 yıl Bu hatunun şimdi sevgilisi olmayacaktı var ya uff 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nolurdu😁 Yorumla Soran +1 yıl Sabaha kadar artık öpüşme üzerine sohbetler ederdik 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece öpüşme üzerine mi😃 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem başka şeyler de olur gece uzun :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En sevdiğim an gece😋 Yorumla Soran +1 yıl bak senn bir defa da yetinmiyorsann daha güzell sınırsızlıkkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zabağaa gadarrr🫦 Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğimm :D :D takipleşsek mi acaba sdfds Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Libidon mu yükseldi bebeğim😃 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem belki daha da yükselir sfsfsdf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyecanlandın sanki😃 Yorumla Soran +1 yıl Öyle hemen heyecanlanmam soğuk kanlıyım dfgdfgfd belki beğenmezsin beni dgfd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin sevgilin yok mu😃 Yorumla Soran +1 yıl Olsa KS dde takılmam ya :D Bir de ben hemen o konuları konuşamıyorum seninle yaptımız gibi önce sohbet etmem gerekiyor :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende öyle😃 Yorumla Soran +1 yıl Ooo hoş geldin yeniden :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşbuldum aşko😃 Yorumla Soran +1 yıl Erkek arkadaşına mı gittiydin :D Göremedim seni dfgfdgfd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır😃 Yorumla Soran +1 yıl Sohbetini özledim görmeyince seni :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah ah birileri beni özlemiş mi😃 Yorumla Soran +1 yıl Evet :D Sohbetin böyle güzel olunca özletiyorsun ne yapalım :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece sohbetim güzel değil emin ol😬😃 Yorumla Soran +1 yıl Diğer şeylerini de görmek istesem çok mu şey isterim :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seksting gibi mi😃 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem onun gibi olur mu : D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ister misin😃 Yorumla Soran +1 yıl 1 Gecelik yetmez ama bana :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her gece mi diyorsun😃 Yorumla Soran +1 yıl Tabi ki her gece hem de :D :D doyana kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doyamazsın ama beybisi😃 Yorumla Soran +1 yıl Biz de sabah normal konuşur geceye kadar yükselir gece son darbeyi vururuz :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vurmayı seviyorsun anlaşılan🤭😃 Yorumla Soran +1 yıl Çok severim Sert hem de :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşuma gider bak sonra😃 Yorumla Soran +1 yıl Gittiği anda sen yuvayı hazırla :D :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yuva her daim hazır sert seviyoruz😃 Yorumla Soran +1 yıl Artık özele geçmeliyiz bence :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkman gerek😃 Yorumla Soran +1 yıl https://www.kizlarsoruyor.com/uye/memoo00007 ben direj profilimi vereyim :D Yorumla Soran +1 yıl Beğenilmedik galiba sdfds Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Flörtle 2 20 Yorumla Soran +1 yıl Hızlısın valla flört aşamasında filan :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya baya karışık durum Yorumla Soran +1 yıl Eski sevgiliydi yeni flört oldu sadece öpüştük filan deme aman :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok öyle değil Yorumla Soran +1 yıl Vaktin varsa anlat kız merak ettim :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yıllardır tanışıyoruz arkadaştan öteyiz diyor ama sevgili değiliz Yorumla Soran +1 yıl Arada öpüşüyor ama seninle o nasıl iş ya :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeterince sevmediği belli zaten Yorumla Soran +1 yıl Madem sevmiyor neden seni öpüyor onu anlamadım gerçekten ya. İyi ki daha ileriye gitmemişsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam belki seviyordur ama seven sevdiği kişi için mücadele etmez mi, ciddi adımlar atmaz mı, sevdiğini söylemez mi? Biraz sevişmiş olabiliriz Yorumla Soran +1 yıl Biraz sevişmek ne ya :D Dediklerinin 1'ini bile yapmayan insan seni kullanıyordur bence sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef Yorumla Soran +1 yıl Bana düşmez belki ama halen öpüşüp sevişiyorsan seni kullanmasına izin verme daha fazla bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mümkün değil zaten bir daha Yorumla Soran +1 yıl Olmaması senin için daha iyi bence. Seni kullanıp aşık olmuyor fb gibi takılıyor baksana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama yine de üzülüyor özlüyor be insan Yorumla Soran +1 yıl Seni sevmemiş ki hiç öpmüş ilişkiye girmiş ama 1 defa bile seni seviyorum demediyse Üzülme bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık açık söylemedi ama hissettim sanki, ya da belki de kendimi avutuyorumdur Yorumla Soran +1 yıl Hissetmek önemli ama söylemesi daha önemli. İlişkiye giren her erkek öyle hissettirir zaten. Kendini avutma bence öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sağol Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hiç öpüşmedim 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Aaa neden kız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem nasip olmadı Yorumla Soran +1 yıl Bir kere öpüşsen duramazsın gibime geldi :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya o kadar da değil Saçmalamayın Yorumla Soran +1 yıl Öpüşmek farklı bir şey ya tadını alınca durmak zor olur genelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öpüşsek bile sınırlarımı bilirim Fazla ileri gitmem yani onu demek istedim O anlamda saçmalamayın o kadar da değil dedim Yorumla Soran +1 yıl Sınırı bilmek evet güzel ama o anın heyecanı da başka oluyor daha çok merak ediyorsun ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Umarım yakında öpüşürsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu sizi ilgilendirmez Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uzun yıllardır kocamla öpüşüyoruz.
#RainbowRebelRose
Kocasına sadık kadın da başka oluyor
Evet hatırlıyorum benden hoşlanan birisiydi
Kral bee 😁
Evet pazar günü sevgilimle
Öpüşmekle kalan koca yürekli kız be :D
Yoo kalmadık niye kalalım ki
Dışarıda filan öpmüşsündür diye :D
Peki
Benden hoşlanan biriyle
Hatırlamıyorum çok uzun süre oldu
eşimle
Ne ara evlendin kiz 🤣🤣
7 yıl önce
Vaovv valla hızlısın ha 🤣 Hala ilk gün ki aşk devam ediyor mu
evet
Heyt be erken evlenmene rağmen helal olsun :D
Fb ile
Erkek arkadaşımla
Sadece öpüştünüz mü
Evet
Öpüşmekle kalan tek çiftsiniz :D
Öyle mi diyorsun😄
Valla 2 gündür soruyorum herkes çatır çutur elletmiş :D :D
Biz yapmadık😄
Öpüşürken kendini nasıl tuttun hayret valla :D kısa öptün herhalde
Uzun uzun öpüştük😃
Sen nasıl arzulayıp da elletmedin pes valla :D
Iradeliyimdir😃
Bence seni yeterince yukseltememis 🤣🤣
Islanmıştım da ama dayandım😃
İnsan bir göğüslerini elletir ya 🤣
Elletsem ilerisi gelirdi ama😃
Gelsin ya ne olacak 😁 Öpüşürken memeler ellenmez mi🤣
Elledi ama kızdım ona tartıştık sonra😃
O an taş gibi olmuşlardır valla ne iyi gelmiştir 🥹
Hoşuma gitmedi değil tabi ama durdurdum😁
Bakiresin o zaman durduğuna göre 🤣
Sende durumlar nasıl 😃
Ben sapım ya 🤣
Bekar mısın😃
maalesef 🤣
Yaş kaç😃
29 a doğru yol aldık ya 😁
Senin iş zor be😃
Senin gibi öpüşen hatunumuz olmadı ki ne yapalım 🤣
Güzel öpüşürüm ama😃
Görmek lazım öpüşmeyle kalmam ama ben 🤣
Naparsın😃
O sutyenin içinde duran taş gibi gogusleri epey bir ellerim 🥹
Gerçekten onlar birer taş taş😃
Uçlarından tutup delirtirim seni o sirada 🤣
Deli kızım ben hoşuma gider bak😃
Ahahahahah seninle sexting yapmak da farklı olur
Yapıyor musun sexting
Yapmayan erkek mi var 🤣
Vardır illaki🤣
Sen yapıyor musun ya :D :D dfsdf
Profesyonelim😃
Bak sen 🤣🤣 tam her gun konuşmalik kadın 🤣
Tam tam🤣
Shajajajja Geceden sabaha kadar uyutmaz bu hatun valla
Uyutmaamm
Bu hatunun şimdi sevgilisi olmayacaktı var ya uff 😁
Nolurdu😁
Sabaha kadar artık öpüşme üzerine sohbetler ederdik 🤣
Sadece öpüşme üzerine mi😃
Bilmem başka şeyler de olur gece uzun :D
En sevdiğim an gece😋
bak senn bir defa da yetinmiyorsann daha güzell sınırsızlıkkk
Zabağaa gadarrr🫦
En sevdiğimm :D :D takipleşsek mi acaba sdfds
Libidon mu yükseldi bebeğim😃
Bilmem belki daha da yükselir sfsfsdf
Heyecanlandın sanki😃
Öyle hemen heyecanlanmam soğuk kanlıyım dfgdfgfd belki beğenmezsin beni dgfd
Senin sevgilin yok mu😃
Olsa KS dde takılmam ya :D Bir de ben hemen o konuları konuşamıyorum seninle yaptımız gibi önce sohbet etmem gerekiyor :D
Bende öyle😃
Ooo hoş geldin yeniden :D
Hoşbuldum aşko😃
Erkek arkadaşına mı gittiydin :D Göremedim seni dfgfdgfd
Hayır😃
Sohbetini özledim görmeyince seni :D
Ah ah birileri beni özlemiş mi😃
Evet :D Sohbetin böyle güzel olunca özletiyorsun ne yapalım :D
Sadece sohbetim güzel değil emin ol😬😃
Diğer şeylerini de görmek istesem çok mu şey isterim :D
Seksting gibi mi😃
Bilmem onun gibi olur mu : D
Ister misin😃
1 Gecelik yetmez ama bana :D
Her gece mi diyorsun😃
Tabi ki her gece hem de :D :D doyana kadar
Doyamazsın ama beybisi😃
Biz de sabah normal konuşur geceye kadar yükselir gece son darbeyi vururuz :D
Vurmayı seviyorsun anlaşılan🤭😃
Çok severim Sert hem de :D
Hoşuma gider bak sonra😃
Gittiği anda sen yuvayı hazırla :D :D
Yuva her daim hazır sert seviyoruz😃
Artık özele geçmeliyiz bence :D
Gizliden çıkman gerek😃
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/memoo00007 ben direj profilimi vereyim :D
Beğenilmedik galiba sdfds
Flörtle
Hızlısın valla flört aşamasında filan :D
Yok ya baya karışık durum
Eski sevgiliydi yeni flört oldu sadece öpüştük filan deme aman :D
Yok öyle değil
Vaktin varsa anlat kız merak ettim :D
Yıllardır tanışıyoruz arkadaştan öteyiz diyor ama sevgili değiliz
Arada öpüşüyor ama seninle o nasıl iş ya :D
Yeterince sevmediği belli zaten
Madem sevmiyor neden seni öpüyor onu anlamadım gerçekten ya. İyi ki daha ileriye gitmemişsin
Tamam belki seviyordur ama seven sevdiği kişi için mücadele etmez mi, ciddi adımlar atmaz mı, sevdiğini söylemez mi? Biraz sevişmiş olabiliriz
Biraz sevişmek ne ya :D Dediklerinin 1'ini bile yapmayan insan seni kullanıyordur bence sadece
Maalesef
Bana düşmez belki ama halen öpüşüp sevişiyorsan seni kullanmasına izin verme daha fazla bence
Mümkün değil zaten bir daha
Olmaması senin için daha iyi bence. Seni kullanıp aşık olmuyor fb gibi takılıyor baksana
Ama yine de üzülüyor özlüyor be insan
Seni sevmemiş ki hiç öpmüş ilişkiye girmiş ama 1 defa bile seni seviyorum demediyse Üzülme bence
Açık açık söylemedi ama hissettim sanki, ya da belki de kendimi avutuyorumdur
Hissetmek önemli ama söylemesi daha önemli. İlişkiye giren her erkek öyle hissettirir zaten. Kendini avutma bence öyle
Peki sağol
Sevgilimle..
Neden nokta nokta :D :D
Hiç öpüşmedim
Aaa neden kız
Bilmem nasip olmadı
Bir kere öpüşsen duramazsın gibime geldi :D
Yok ya o kadar da değil
Saçmalamayın
Öpüşmek farklı bir şey ya tadını alınca durmak zor olur genelde
Öpüşsek bile sınırlarımı bilirim
Fazla ileri gitmem yani onu demek istedim
O anlamda saçmalamayın o kadar da değil dedim
Sınırı bilmek evet güzel ama o anın heyecanı da başka oluyor daha çok merak ediyorsun ya
Peki
Umarım yakında öpüşürsün
Bu sizi ilgilendirmez
Peki
Kendi kolumla 😂