Cinsel Yaşam Erkekler öpmesini mi, öpmeyi mi tercih eder? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Vücutlarının okşanmasını mı yoksa okşamayı mı tercih eder Güncellemeler+1 yıl Neden peki kadın vücudu estetik göründüğü için mi acaba yoksa zevk almıyor musunuz ellenmekten Erkekler öpmesini mi, öpmeyi mi tercih eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Ben öpülmeyi daha çok severim. 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Okşanmak için bir iki bölge yeter ama okşamak için çok bölge var. Bu yüzden okşamayi tercih ederim 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kızı öpmeyi ve yalamayı tercih ederimve o da penisimi ağzına almalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aslında soru bu değil gibi ama okşamayı dokunmayı koklamayı öpümeyi bazı şeyleri yapan olmayı daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Okşamayı daha çok severim 0 0 Yorumla
pikachu0011 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ben öpmeyi emmeyi ve oral yapmayı severim. partnerim müsade etse 1 saat🙈 1 1 Yorumla pikachu0011 +1 yıl Kadının elleyeceği yer belli Yorumla
DoğuA Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl İkiside kordineli olmalı optugumde kız zevkten titriyorsa bu daha hoşuma gider 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kadınımın her yerini öperim 💋💋💋 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Altıma alıp öpmeyi tercih ederim 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben okşamak isterim öpüşürken 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. karşılıklı hepsi olsun :) 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sert olsun herşeye varım 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her ikisinide 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. İkiside güzel 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Opmeyiii 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Oksamayi severim 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Opmeyi 0 1 Yorumla Freedown54 +1 yıl Bilmen onu Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. öpüşmeyiiiii 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu nasıl bir soru 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ben öpülmeyi daha çok severim.
Okşanmak için bir iki bölge yeter ama okşamak için çok bölge var. Bu yüzden okşamayi tercih ederim
Kızı öpmeyi ve yalamayı tercih ederim
ve o da penisimi ağzına almalı
Aslında soru bu değil gibi ama okşamayı dokunmayı koklamayı öpümeyi bazı şeyleri yapan olmayı daha çok seviyorum
Okşamayı daha çok severim
Ben öpmeyi emmeyi ve oral yapmayı severim. partnerim müsade etse 1 saat🙈
Kadının elleyeceği yer belli
İkiside kordineli olmalı optugumde kız zevkten titriyorsa bu daha hoşuma gider
Kadınımın her yerini öperim 💋💋💋
Yorumlari okumaya geldim
Sırtıma dokunsa daha çok etkiler
Altıma alıp öpmeyi tercih ederim
Ben okşamak isterim öpüşürken
Ben okşamayı daha çok severim
karşılıklı hepsi olsun :)
Sert olsun herşeye varım
Erkek çalışkan olandır 🤣
Opulmek oksanmak, ve kadinin da gotunu ellemek
canın okşnmak istiyorsa yardmcı olayım
Okşamayı tercih ederim
Okşamak daha güzel. Öpmek, yalamak, kıvrandırmak.
Her ikisinide
Öpmeyi tercih eder
İkiside güzel
Opmeyiii
Oksamayi severim
Opmeyi
Bilmen onu
Okşamayı tercih ederim 😋
Napcan
öpüşmeyiiiii
Bu nasıl bir soru
Hepsini