Cinsel Yaşam Vajina dar mı, geniş mi olmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Vajina dar mı, geniş mi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Dar iyidir, ama ayni seyi senin icin soyleyemem, ikiski esnasinda zevk ve aci arasinda bir duygu yasayabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güzel tabi ki. en azından dar değil diye arkaya yönelmez senle olan adam. ne kadar dar mesela biraz anlatır mısın merak ettim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baya dar Cevap sahibi +1 yıl ince penisler için iyi bişey işte.her türlü penisten zevk alırsın. Benimkinin çevresi 12cm. mezura ile bakar mısın bi sence böyle bi penis zorlar mı seni?
pinkman55jesse Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Darlık genişlik en önemli kriter değil. Görüntüsü nasıl, rengi nasıl en önemlileri bunlar. 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Dar olması iyidir tabiki sırf dar diye anal istiyor erkekler 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 3 1 olsa iyi olur ama ben 1 1 taraftarıyım küçük dar ve huzurlu en iyisi 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Ne kadar dar olursa o kadar güzel olarak kabul edilir. 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlişkiye girdikçe genişler rahat ol ama geniş olanı makbul 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç yapmadım ama velakin çok yapmak istiyorum. İlk yaptığım seks de vajinanın dar olması beni benden alırdı. 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. tabii ki deliği dar olmalı 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nerden anladın dar olduğunu 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Genişler merak etme 😄😄😄 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Az geniş daha iyi. Önemli olan dudaklı olması 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gayette iyi bu formu korumaya çalış😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dar olduğunu nerden biliyosun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakire olduğunu düşündüğüm için sordum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç mi ilişkiye girmedin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Girmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dar olması çok normal ayrıca çok ta iyi bence yani bi erkek. İçin çok iyi bir şey Yorumla Soran +1 yıl Herkes geniş demiş anlamadım beynim yandı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alakası yok dar iyi olur Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Dar olanı her zaman makbuldür 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ne güzel işte 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Geniş 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. daracık 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Güzel Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Dar iyidir, ama ayni seyi senin icin soyleyemem, ikiski esnasinda zevk ve aci arasinda bir duygu yasayabilirsin
Güzel tabi ki. en azından dar değil diye arkaya yönelmez senle olan adam.
ne kadar dar mesela biraz anlatır mısın merak ettim
Baya dar
ince penisler için iyi bişey işte.
her türlü penisten zevk alırsın. Benimkinin çevresi 12cm. mezura ile bakar mısın bi sence böyle bi penis zorlar mı seni?
Darlık genişlik en önemli kriter değil. Görüntüsü nasıl, rengi nasıl en önemlileri bunlar.
Dar olması iyidir tabiki sırf dar diye anal istiyor erkekler
3 1 olsa iyi olur ama ben 1 1 taraftarıyım küçük dar ve huzurlu en iyisi
Ne kadar dar olursa o kadar güzel olarak kabul edilir.
İlişkiye girdikçe genişler rahat ol ama geniş olanı makbul
Hiç yapmadım ama velakin çok yapmak istiyorum. İlk yaptığım seks de vajinanın dar olması beni benden alırdı.
dar ve et parçası sarkması olmamalı
tabii ki deliği dar olmalı
vajina esnek bir organ
Bence dar olması en iyisi
Darlık seviyen ne durumda
Nerden anladın dar olduğunu
Genişler merak etme 😄😄😄
Az geniş daha iyi. Önemli olan dudaklı olması
Gayette iyi bu formu korumaya çalış😉
Dar olduğunu nerden biliyosun
Biliyorum
Bakire olduğunu düşündüğüm için sordum
Hiç mi ilişkiye girmedin
Girmedim
Dar olması çok normal ayrıca çok ta iyi bence yani bi erkek. İçin çok iyi bir şey
Herkes geniş demiş anlamadım beynim yandı
Alakası yok dar iyi olur
Geniş hemde avrasya tüneli gibi olmalı
Biri giremedi diye mi böyle dusunuyorsun
Ohhhhhh, bu com iyi iste
Genisletelim istersen 😂
Zamanla genişler yas ve ilişki adetine göre
Dar olanı her zaman makbuldür
Dat olduğunu nasıl anladin
bunu sen anlamazsın patnerin anlar :)
Dapdarr olmalı
Çuval gibi olmalı bence😂