Cinsel Yaşam Aşırı istekli olduğumda ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Bakireyim Aşırı istekli olduğumda ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Kendin çözebilirsin 0 0 Yorumla
uBilge Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Mastürbasyon yapabilirsin abartmadan ya da tahriş etmeden sürtünebilirsin, su ile de olur. Kolay gelsin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neye sürtüneyim Yorumla uBilge +1 yıl Yastık olabilir, varsa peluş oyuncaklar olabilir Yorumla Crayze +1 yıl Koltuk kenarı iyi olur Yorumla
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Mastürbasyon yetmiyorsa bi hemcinsinle sevişmeyi denesene. 4 0 Yorumla
umutbarış3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl kendine vibratör al. Alamıyorsan evdeki imkanları kullanım müsait olan deliğini doldur. Uygun olmayan deliğin üstünde bulunan fındık ile oyna. Detay anca buradan bu kadar oldu. 0 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. Seksting, yapabilirsin, mastürbasyon yapabilirsin, Yastığa sürtünebilirsin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yeterince rahatlayamıyorum Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl oyuncak felan var mı? Yorumla Soran +1 yıl Yok. Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl Seksting yaptın mı biriyle Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Masttan başka bir şey yapamazsın. Titreşimli oyuncaklar kullanabilirsin veya anal deneyebilirsin. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl mastürbasyon yetmiyor Yorumla NoiseMan +1 yıl Mastürbasyonu farklı yap diyorum işte, yazdım yukarıda. Penetrasyon olmasın diyorsan erkek arkadaşın sana oral yapsın. Yorumla Soran +1 yıl Penetrasyon ne Yorumla NoiseMan +1 yıl İlişkiye girmek yani Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Mastürbasyon kesmiyorsa ya partner kaşrısayn istemiyorsan sexting yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl soylee bakimm nasil yapiyorsunn ona gore yonlendirimm senii.. yetmiyor yazmissinn m*ast 0 0 Yorumla
kamil10balıkesir Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl mastürbasyon yapma tekniğini değiştir ya da seviş güveneceğin biri ile 0 0 Yorumla
Mrt230991 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sınırları kendin belirlediğin biriyle sadece seviş seni tatmin edebilecek birisiyle 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Knk bişilere sürt 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neylere Yorumla Projectmachinee +1 yıl Beni ara sen ben o zaman tarif ederim 😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendi kendine halletmeye çalış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapıcam bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardım ister misin 😂 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Mastürbasyon 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapmam gerekiyor Yorumla elation +1 yıl Klitorisinle ilgilenmen gerekiyor. Yavaş ve dairesel hareketlerle Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. mastürbasyon ya da oral dene 0 0 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl mastürbasyon tabiki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum ama yetmiyor Yorumla 34fnry +1 yıl Anladimm iliski dusunmiyosan en guzel rahatlama yontemi ama surekli rahatlican ya da biriyle yapicaksin Yorumla Soran +1 yıl Yeterince rahatlayamıyorum Yorumla
noname13579 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ne yapabilirsin ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de onu soruyorum Yorumla
VForVandattA Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl mastürbasyon yap 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tatmin etmiyor Yorumla VForVandattA +1 yıl Birden fazla yap Yorumla
ShinyBlackPantyhose Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Sence 0 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Womenizer ❤️😍 0 1 Yorumla eflani7878 +1 yıl Yapabilirmi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl mastürbasyon 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum ama yetmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka taktikleri var Yorumla Soran +1 yıl Anlatabilir misin Yorumla
muhammet4567 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Rahatlat kendını 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeterince rahatlayamıyorum Yorumla muhammet4567 +1 yıl Filmsel öyle daha istekli yparsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mastürbasyon kesmiyormu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farklı şeyler denesen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fikir alışverişi yapabiliriz istersen Yorumla Soran +1 yıl Ne mesela Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oral yaptır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kime yaptırayım çevrem yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çevrene yaptırma. Bul birini internet denen koca derya var. Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl okşayacaksın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum ama yetmiyor Yorumla keremkayar +1 yıl yani buradan çok fazla detaylı konuşmak uygun değil ama hani farklı şekillerde yapmayı dene Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. halay çek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Kendin çözebilirsin
Mastürbasyon yapabilirsin abartmadan ya da tahriş etmeden sürtünebilirsin, su ile de olur. Kolay gelsin
Neye sürtüneyim
Yastık olabilir, varsa peluş oyuncaklar olabilir
Koltuk kenarı iyi olur
Mastürbasyon yetmiyorsa bi hemcinsinle sevişmeyi denesene.
kendine vibratör al. Alamıyorsan evdeki imkanları kullanım müsait olan deliğini doldur. Uygun olmayan deliğin üstünde bulunan fındık ile oyna. Detay anca buradan bu kadar oldu.
Seksting, yapabilirsin, mastürbasyon yapabilirsin, Yastığa sürtünebilirsin
Yeterince rahatlayamıyorum
oyuncak felan var mı?
Yok.
Seksting yaptın mı biriyle
Masttan başka bir şey yapamazsın. Titreşimli oyuncaklar kullanabilirsin veya anal deneyebilirsin.
mastürbasyon yetmiyor
Mastürbasyonu farklı yap diyorum işte, yazdım yukarıda. Penetrasyon olmasın diyorsan erkek arkadaşın sana oral yapsın.
Penetrasyon ne
İlişkiye girmek yani
Mastürbasyon kesmiyorsa ya partner kaşrısayn istemiyorsan sexting yapacak bir şey yok
Mastürbasyon yetmiyor mu ya da sana oral yapacak biri yok mu
soylee bakimm nasil yapiyorsunn ona gore yonlendirimm senii.. yetmiyor yazmissinn m*ast
mastürbasyon yapma tekniğini değiştir ya da seviş güveneceğin biri ile
Sınırları kendin belirlediğin biriyle sadece seviş seni tatmin edebilecek birisiyle
Knk bişilere sürt 😂
Neylere
Beni ara sen ben o zaman tarif ederim 😀
Bu konuda yardımcı olayım istersen
mastürbasyon yap ne yapacaksin
Kendine hediye ver
Bunuda buradan mı öğreneceksin
mastürbasyon yap yat uyu
Kendi kendine halletmeye çalış
Nasıl yapıcam bilmiyorum
Yardım ister misin 😂
P*orno izle mastürbasyon yap abla
Soğuk su için içini sondursun olmazmi
Varsa şahane bir fantezi ile yalat
Yöntem çok işi bilene
Mastürbasyon la boşal
Mastürbasyon
Nasıl yapmam gerekiyor
Klitorisinle ilgilenmen gerekiyor. Yavaş ve dairesel hareketlerle
mastürbasyon ya da oral dene
mastürbasyon tabiki
Yapıyorum ama yetmiyor
Anladimm iliski dusunmiyosan en guzel rahatlama yontemi ama surekli rahatlican ya da biriyle yapicaksin
Ne yapabilirsin ki
Ben de onu soruyorum
mastürbasyon yap
Tatmin etmiyor
Birden fazla yap
Seksting yap
Sence
mastürbasyon
Benle sexting yap görürsün profosyenilimdir😉
Mastürbasyon yap
yalnizmisin evde su an
kendini
Sexting yapmalısın
Beraber zevkin doruklarına çıkalım
Womenizer ❤️😍
Yapabilirmi
Halay çek
mastürbasyon
Yapıyorum ama yetmiyor
Başka taktikleri var
Anlatabilir misin
Rahatlat kendını
Filmsel öyle daha istekli yparsın
Mastürbasyon kesmiyormu
Maalesef
Farklı şeyler denesen
Fikir alışverişi yapabiliriz istersen
Ne mesela
Oral yaptır
Kime yaptırayım çevrem yok
Çevrene yaptırma. Bul birini internet denen koca derya var.
okşayacaksın
Yapıyorum ama yetmiyor
yani buradan çok fazla detaylı konuşmak uygun değil ama hani farklı şekillerde yapmayı dene
Bozmak istiyor musun
Parmaklara kuvvet 😂
Mastürbasyon
mastürbasyon yap
halay çek
anal yap