- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl- İçki içince özellikle fazla içince erkeklerin ereksiyon problemi olur bunu bildiği için uzak duruyor olabilir olabilir
- Yanında kondom yoktur
- Eğer senin daha önce herhangi bir cinsel tecrüben olmadıysa yani bakire isen bu sorumluluk altına girmek istemiyor olabilir
- Ve son olarak da benim aklıma gelen belki sekse doymuştur çünkü her ne kadar aslında bu tip erkekten fazla olmasa da bazı erkekler gerçekten cinsel yaklaşmıyor hani onların da bir libidosu oluyor ama her şeyin seksle alakalı olmadığını bilecek kadar zekiler
06 Yorumla- +1 yıl
Erkekler sevmez kendimizi kandırmayalım
- +1 yıl
Soran kişi yani Tahminimce sen biraz üzülecek gibisin biraz saf mısın yani Sakın o hoşlandığın kişiye inanma kendinde fazla kaptırma yoksa üzülen sen olursun
- +1 yıl
Her alkolde olmaz o ereksiyon problemi nadiren olur hatta :) bir kokteyl yaparım uykusuz sabaha kadar koşarsın
En İyi Cevaplar
Bir çok sebebi olabilir. Güven inşaa etmeye çalışıyor olabilir. Kafasında onlarca düşünce olabilir. O anın, alkolün ve kafasındaki düşüncelerin sebebiyle veya başka bir sebeple o güne özel sorun yaşamış olabilir. İleri gitmek için cesaretsiz olabilir veya senden bir tık daha karşılık beklemiş olabilir. Kafasında başka biri olabilir. Onlarca ihtimal olabilir. Çünkü bir erkek bir kadınla aynı yatağa giriyorsa ve şartlar müsaitse, beraber olmaması için bir sebep yoktur. Sebebi kendi yaratır.
Bunun bir çok farklı nedeni olabilir. Kişinin düşüncesini biz bilemeyiz.
00 Yorumla
Yorumları ve cevaplarını okuyunca aklıma şöyle bir soru geldi.
Hadi seninle bir anlaşma yapalım ve bir seferliğine mahsus, sen içinden gelen sesler ve hislerle nasıl bir gece yaşamayı isterdin?
Cevap vermek zorunda değilsin.
Ama vereceksen de samimiyetini rica ediyorum.
Nasıl olsa bu platform aramızda olan bir durum.02 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni tek gecelik kullanma maksadıyla tavlamış olabilir. Yani seni o gece mipp birşeyler yaşadıktan sonra sabahında gidecekti! Ama seni bebeksi - masum bir güzellikte bulduğu için ''kıyamıyorum sana'' diyerek asıl amacını gerçekleştirmeyeceğinden bahsetmiş sanırım :/
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNormaldir.
01 Yorumla- +1 yıl
Değil işte değil
+1 yılKız bakire ise o riski erkek göze alamaz.. ikincisi çok fazla yatak geçmişi olan erkekler kalıcı ilişki düşünmez.. doymuş oluyor.. kız da iyi biriyse ilişki yaşayıp onu bırakıp gitmeyi kendine yediremiyor.. üçüncüsü acelesi olmayan erkek tipi de mevcut abaza olmadığı için ilişki için en uygun vakti kollar..
73 Yorumla- +1 yıl
Gününde değildir.. bu onun adamlığıni sorgulayabilmen için tek kriter değil.. olmamalı da.. bundan sonraki süreç en iyi gösterge olacak senin için..
Belli ki sana kendini iyi hissettirmiş bu durumdan faydalanmaması da senin baya hoşuna gitmiş.
Bence de çok kaliteli bir adammış anlattığına göre de seni seviyor gibi duruyor.40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlası nedenleri;
1. Bakiresindir ve bu yüzden çekinmiştir.
2. Kalkmıyordur, cinselliğe doymuş erkektir ya da o gece seks yapmak istemiyordur
3. Seni etkileyerek uzun vadeli cinselliği garanti altına almaya çalışıyordur. Zira kadınlar, kısa vadede cinsellik yaşamak isteyen erkekten soğurlar. Tanışma üzerinden , en az bir ay geçmesi iyi olur. Lakin erkek çok karizmatik (10/7+) lik ise ikinci buluşmada kadın üstüne atlar zaten. Belli ki çok da çekici erkek değilmiş. Yoksa , sen cinsellik isterdin..
11 Yorumla- +1 yıl
Ciddi düşündüğüm bir erkekle hemen cinsellik yaşamak istemedim, hakkımda kötü düşünebilir. Erekte olmuştu ama yapmadı.. Sarhoş olduğumu bildiği için dokunmak istemedi, gündüz olunca " korkma, düşündüğün şey olmadı" dedi
Şöyle bir yorumlara baktım vay arkadaş sizin gibi değil adam dürüst, dokunmaya kıyamamış, alkollü anından kadının faydalanmamış yorumlara yazmışlar yok kuşu kalkmamış yok erkek değilmiş siz ne tuhaf yaratıksınızya kendinize gelin dokunmayan erkek niye erkek olmasın sizinden kat kat erkek o , dürüst adam biliyor ne zaman cinsellik yaşanır.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Anlamadığım sey su; alkol etkisinde olsan bile işin cinsellik tarafını göze alarak girdin o yatağa olmayınca aşırı mutlu ve huzurlusun. Şimdide onunla olmayacağını söylüyorsun. Cinselligi savunmuyorum ama yaninda bu kadar huzurlu ve mutlu olduğun kişiyle istemeyip başkasından bekliyor olman aşşırı saçma
44 Yorumla
+1 yılNe hoş duygusal bi bağı var..
Bence seni bi seks objesi olarak görmüyor bu adamdan olur ya.. eşte olur yar da51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı duygusal yaklaşmış helal olsun gerçekten tebrik ederim, buradaki gereksizlerin saçma yorumlarına da bakma belli ki çocuk çok karakterli ve seviyor ondan dolayı böyle yapmıştır
34 Yorumla- +1 yıl
En azından düz mantık şöyle düşün senin alkollü olmandan zayıf noktandan yararlanmamamış ve seni duygusal olarak bağlamaya da çalışıyor olabilir ama bu ilerde cinsellik olmayacağı anlamına gelmez 😉
- +1 yıl
Evet öyle 👍
+1 yılİlk kez tanıştığınız insanla yatağa girmeniz sorun değil de dokunmaması ilginç? Garip.
105 Yorumla- +1 yıl
Ateist olmakla nə ilgisi var? Kəndine saygın olsun.
- +1 yıl
Seni senden daha çok düşündüğüm gerçeğiyle yüzleştiğinde umarım pişman olmazsın. İnsanlara bu kadar kolay güvənməyin. İğrenç bir zamanda yaşıyoruz.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın dibiymiş derim. Alkollü iken olan biten tecavüzden başka bir şey değildir ve suçtur. Kafa dumanlı, irade yok, serhoşsunuz ve kim kime dum duma hiç bir şeyden haberiniz yok, emin değilsiniz. Kim bu halde ki bir kız ya da kadına fırsat bu deyip sahip olur? Aferim o arkadaşa.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok olumsuz yorum yapmışlar, yok adam doymuştur yok o gün canı istememiştir bilmem ne kim o haldeki kızı kaçırır ki?
bence saf duygularıyla yaklaşmış, erkek için zor bir şey
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHelal aşko tebrik ederim
Kıyamıyorum demesinin sebebi seni saf, temiz görmüştür. Bu yüzden sana dokunmak istememiştir.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar gerçekten tuhaflar bazen aslında cinsellik olsun istiyorlar ama olmamasını savunuyorlar olmayınca erkekleri suçluyorlar veya alçaltıyorlar kalkmıyordur gay dir felan diyerek o yüzden yataga attinmı duygusal bir şey beslemicen s. cen geçecen adam duygusal hissetmis temkinli davranmış duygusundan dolayı ama ne yazıkki kadınlar enterasnlar
27 Yorumla- +1 yıl
Tuhaf sensin. Hepimizi bir keseye koydun.. Cinsiyet meselesi değil bu Karekter meselesi
Cevap sahibi+1 yılAynen kadınların hepsi haklı 🤷♂️
- +1 yıl
Ha sunu bileydin 😁🤞
Cevap sahibi+1 yılKadınlar hep haklı 😂🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılAynen katılıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilimde öyle demişti tartışma esnasında ben senin bedenine kıyamadım yapmak istedim yapamadım demişti
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bazı yorumlara baktım adam , adam gibi adammış ellememiş ona çünkü delikanlı adammış bu devirde kızlar böyle adam buluyorsa öpsün yanına koysun
40 Yorumlasevgili değilseniz yapmaması yerinde bir hareket olmuş diyeceğim ama sabaha kadar öpmüş? Öpmek dokunma sayılmıyor mu?) ayrıca ondan olmazsa neden sabaha kadar öpüyor seni bu adam?
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAskm kim ne derse desin o an sana dokunmaması artı puan emin ol onun yerinde bir çok erkek yatmaya çalışırdı ama o yapmamış sadece sevmiş yorumlarda bos yapıyorlar adam seni seviyor
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötünün iyisi diye düşünürüm. İlk kez tanışmayı bırak, evlenmediğim biriyle yatağa girmeyi düşünmem. Ama aynı yatakta olduğumuz halde dokunmaması da etkiler insanı. İradesine hakim olabiliyor demektir. Gözümde daha değerli olur.
41 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYok artık 1 ayda nasıl evlenme kararı alabildiniz?
+1 yıl
sabaha kadar sarilip uyuyan erkege basilir bu arada
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. sabaha kadar öpüp durdu demişsin. sanırım zorla opmus. sen pek katılmamıssın ee işte op ne yapim bende ses etmem öp madem sevin D: boyle olmus sanırım
11 Yorumla
+1 yılO kiyamadiysa bir başkası kıyacak sana ve bu erkek de senin istediğin o serseri toksik model olacak...
11 YorumlaBen olsam düşünürdüm dile getirirdim de bilemedim ilginç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHic bir erkek kiysmam demez ve sadexe opmekle yetinmez onunki kalkmiyordur diline vurmuş sadexe öpmüş işte
14 Yorumla- +1 yıl
Tipik cakkal işte lafa bak
Erkek ol yap deseydin - +1 yıl
Iyi o zaman sana mübarek olsun
+1 yılSevgili olup aynı yatağa yatmak tamamen iğrençlik.
Dokunmamış İşte ne yapsın hamile mi bıraksın 😒20 Yorumla
+1 yılPeki o geceden sonra ilgisini kesti mi? En sevdiğim dedikodular ya lütfen bilgi ver ahaha
28 Yorumla- +1 yıl
Üzdü 🥹
- +1 yıl
Çok tatlı bir kızsın ama bir daha bence bu tarz şeylere ilişme 🥲 erkeklerin zihniyeti belli baksana şoke olmuş hepsi
- +1 yıl
Neden konuşmayi kestiniz ki
- +1 yıl
Güzel
+1 yılKarşı cinsle aynı yataktasin. Üstelik sevgili değilsin. Aynı yatağa giren kadınin da hayır deme olasligi çok az olmasına rağmen; yapmamış. İki cevap var
Ya bir şeyler planlayan psikopat-sosyopat,
Ya da günümüzde hem kadın hem erkeğin hayat amacının sadece cinsellik olduğu bu dönemde az rastlanılan gerçek bir erkek.
00 YorumlaYani kadınları tavlamak için bu da bir yöntem. Hiçbir zman aklından çıkmıycak ve kendini zayıf hissettiğinde direk onu arıycaksın. Neden olamıyosunuz?
00 Yorumla
+1 yılAlkol etkisinde olduğun için senden faydalanmak gibi olmasın diye dokunmamıştır ayık olsan bence yapardınız adam güvenli ya da düzgün bi adam demekki illa ki seks olacak değil ya olsada sarhoşken değilde ayıkken yapmak istemiş sana kendini kullandırtmış gibi hisettrimemiş
00 Yorumla
+1 yılBence sana karşı masumca şeyler hissediyor ya da kafası karışık. Kısaca ya sana aşık ya da hiç bişe hissetmiyor. Ortası olsa dediğin gibi olmazdı
03 Yorumla- +1 yıl
Ağırdan al zamanla tanı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen onun erkekliğinden şüphe ederim sabaha kadar beraber yatacağız ve ben sana dokunmayacağım imkansız bir şey
08 Yorumla- +1 yıl
Ya ne bileyim bana tuhaf geldi yani aynı yatakta beraber yatacaksın sabaha kadar o adam sana dokunmayacak yok böyle bir adam
- +1 yıl
Bence uyurken ses sesi nasıl kaymış da onun haberi yoktur
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Yani çok muhterem bir insanmış çok sabırlı bir insanmış herkes aynı sabrı gösteremez yani bence
+1 yılEn güzel erkek modeli bravo adam gibi adammış şimdiki zamanda çok nadir rastlanacak bir durum inşallah sizden olur 🙏
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Güncel; Nasıl yani siz sevgili degil misiniz? Sevgili olmadan mi yaşadınız
13 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. O anin masumiyetin tadını çıkarmak istemistir. Bende yasadim bunu, bazen sarimlak orgazm olmaktan daha keyifli gelebiliyor
10 YorumlaHikaye uydurma olsada sonuçta emek var 3 puan verdim
18 YorumlaAşırı duygusal yaklaşmış helal olsun gerçekten tebrik ederim, buradaki gereksizlerin saçma yorumlarına da bakma.
10 Yorumla
+1 yılKaleyi içten fetheden tehlikeli erkek modeli
05 Yorumla- +1 yıl
Aha cevap bu
- +1 yıl
@Dépaysement_ alkollü olmamıza rağmen bana elini sürmedi helal olsun dedirticek güveni kazanicak sonra eyvah eyvah 😄
- +1 yıl
Belkide düzgün birisidir biz alışmışız insan boklamaya hattinden fazla güvensiziz ve temkinliyiz
Bütün kızların arayıp bulamadığı erkek
37 Yorumla- +1 yıl
İlk gunden yatağa atan erkek yani
- +1 yıl
Sabaha kadar öptü diyorsun
- +1 yıl
Bunları yatakta yapmadi mi
- +1 yıl
Neyse dudaktan izin vermemissin tebrikler
+1 yılYaaaa keske bana denk gelse böyle biri aglicam
32 Yorumla- +1 yıl
Sana kaç tane denk geldi bilmiyorum ama ben sarılır yatarim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli ki cinsel olarak tercih etmemiş seni.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi şehirde yaşıyorsunuz kulüpte vs mi tanıştınız
10 Yorumla
+1 yılYol yapiyor bidakine dikkat et bilenler bilir rahatlaman için ve güvenini sagliyor
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Çantada keklik gördüğü için dokunmamış. Daha da gözüne girmek için.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurdaki erkeklerin cevabina bakma. Seven erkek sevdigine dokunmayi aklinin ucundan bile gecirmez. Demekki senle ciddi dusunuyo
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYa cidden mi cok sevindim Allah mutlu mesut etsin bir yastikta kocatsin💛
Sabaha bırakmıştır geceden demlemeye bırakmış seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla olamaz ama umarım ona benzeyen biri çıkar. " Demişsin, işte bu yüzden Pİ, Ç olacaksın
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdamın seviyesinin baya ilerde olduğunun bende farkındayım Bir Erkeğin en düşkün olduğu cinselliğe direnen düşkünlük göstermeyen birinden bahsediyoruz burada bu çok güçlü bir irade karakter yapısını gösterir. Ama erkekler aşırı seçici olmadıkları gibi kadın ortalamaysa Feminen karakteriyle kendini sevdirebilir. Ama siz kendinizi halledip bi kenara atanlara bayılıyorsunuz nediim.
Cevap sahibi+1 yılAksine kadınlar cinsellik yaşadıkça daha da bağlanır Oksitosin salınımından başlar bu iş Pairboundinge kadar gider. Hatta bu yüzden cinsellik arttıkca toplumda bi o kadar ALFA DUL yaşıyan Kadınlarda da artış gözlemleniyor. Ben bile görmeye başladım.
Cevap sahibi+1 yılBu senin karar vermenle olacak şey değil. Hormonlarınla alakalı onlar ona göre salgılama yapar kararına neye nasıl baktığına göre değil. Sadece geçici bir minnettarlık duygusu yaşıyorsun hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılYine söylüyorum devirle felan alakalı değil Çok eşlilikte kadının doğasına yatkın olmayan günün sonunda onu perişan eden birşeydir. Çok eşli olmaya yatkın olan erkeğin doğasıdır. Bu kadınlara pompalandıkca Pairbounding yapısının çökmesi piskolojik bunalımlar aidiyet kuramama erkeğin spreminin sebep olduğu sorunlar. Buna bağlı antideprasan kullanımı artışı alfa dul takıntısı gibi pek çok sayamayacağım sorunun kapısını aralamış oluyor.
- +1 yıl
Üzgünüm ama kadının yapısı çok eşliliğe uygundur. Öyle olmasaydı günümüzde kadın aldatmalari artmazdı. Tarih boyunca sorarsan zaten kadınlar kısıtlandıkları için tek bir erkeğe mahkum kalmışlardır. Çok eşlilik kadını perişan etmez, çünkü cinsellikte güç erkektedir. Erkek yorulursa devam edemez ama kadın devam edebilir. Konuyu nasıl buralara çektin bilmiyorum ama aynı anda iki kişiye aşık olabilen kadınlar var iken sen tek eşli olduğumuzu iddia ediyorsun 😆😆
Cevap sahibi+1 yılSöylediklerin şeyler tamamen alakasız Pratikte yapılan bir eylemi örnek gösterek Aldatıyor yani uygun gibi saçma bir tez ortaya atıyorsun Bak öncesinde de söyledim. Pek çok kişiyle beraber olmasının sebep olduğu sorunları Gİder sosisten salama atlar günün sonunda bahsettiğim proglemler baş göstermeye başlar. Yani sonuç elverişli olmayışına delildir zaten Kadınlar kısıtlandıkları için değil Evlilikle Erkekde kısıtlanmıştır Tek eşe Hemde doğası Poligamik Çok eşli olduğu halde Bunun bir delilide erkek kadın seçmez cinsellik için fakat kadının seçiyor oluşudur. Yani Erkek cinselliği şiddetli şekilde yaşamak isteyen iç güdüleri bu şekilde yapılanan bir canlıyken Evlilikle kısıtlanan taraf burada erkekmi oluyor yoksa kadın mı oluyor. Evliliği biz neyiz sorusunu kadın mı soruyor Yoksa erkek mı Sadece son dediği Oda yarım yamalak doğru Cinsellikte güçlü olan taraf şayet bahsettiklerimiz üzerine ise öyle fakat seçilim olarak bakarsak kadın demek daha doğru olur lütfen alakasız şeylerle bağdaştırmayalım.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEnayiymiş. Eskiden takdir ederdim öyle erkeği. Artık etmiyorum. Yardırmayan erkekte ne bileyim.
00 Yorumla
+1 yılYahu adam zina yapmak istemiyordur evlenmeden yoksa adamın kuşu mu kalkmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Helal olsun bence ona delikanlı adam mis
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni gerçekten seviyor gerçekten seven erkek cinsellik gözüyle bakmaz kıyamaz
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşiri aşiri kiskandim adam gibi adam yemin ediyorum offf ya🥺🥺 sakin kaybetme bence gerçekten bu dönemde böylesini bulmuşsun baksana ya
04 Yorumla- +1 yıl
Ciddi mi
Cevap sahibi+1 yıl@Mertcan3499 evett
Cevap sahibi1 yılVay be sen ciddi misin ya nasil evleniyonuz sömdös
Cevap sahibi1 yılEvleniyor musunuz çocukla ne oldu merak ettim
Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Sonuçta ilk kez tanıştın fazla bişi düşünmemek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBacaklarının arasında dilimi dans ettirmemi ister misin bebiş? çok gençsin hayattan zevk almaya bak bitanem
00 Yorumla
+1 yılİlk kez tanıştığın biriyle niye aynı yerde uyudunuz jdjdj
34 Yorumla- +1 yıl
Bide ayıkken dene o zaman koyabilir mi bak kıyamazsa olur ondan
- +1 yıl
Nerden biliyosun
Gizli Üye(18-24)+1 yıleleman kurnaz şimdilik güven inşa ediyor uyanık olun uyanık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçki içen erkeğin çavuşu kalkmaz zaten, sevişmeye mecali olmaz o yüzden
00 Yorumla
+1 yılGerçek erkek bence bu
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE sen istememiş miydin🤔
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTuh kaçırdın desene 😄
+1 yılDokunmuş işte sarılmış. 🤣
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılNe guzel iste. Kotu hic bir sey dusunmem.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılVay be böyle erkek kalmış demek ki
20 Yorumla - Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne