+1 yılEreksiyonlar genellikle erkeklerde daha yaygın olsa da, kadınlarda da sabah ereksiyonu benzer bir fenomen olarak görülebilir. Sabah ereksiyonu, uykunun REM (hızlı göz hareketleri) evresi sırasında ve uyanıklıkla birlikte hormonal değişikliklerle ilişkilendirilen doğal bir fizyolojik tepkidir.
Kadınlarda sabah ereksiyonu, vajinal kan akışının artması veya klitoral ereksiyon olarak da adlandırılabilir. Bu durum, uyku sırasında cinsel uyarılma ve kan dolaşımındaki değişikliklerle ilişkilendirilir. Bununla birlikte, kadınlarda sabah ereksiyonu erkeklerdeki kadar belirgin olmayabilir ve fark edilmez olabilir.
Genel olarak, sabah ereksiyonu ve benzeri fizyolojik tepkiler cinsel sağlıkla ilişkilidir ve endişe verici bir durum değildir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba. Sabah ereksiyonu, vücudun sabaha karşı 4 sularında kendisini resetlemesi sonucu hormaların bir dalganlaması münasebeti ile gerçekleşir. Evet, kadınlarda da olur: Fakat erkeklerinki gözle görülür şekildedir. Malum bir erkeğin erekte olması ile bunun normale dönmesi biraz birbirinden bağımsız olaylar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet her sabah a... Mım kalkıyor
334 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kalkıyor 😂
Cevap sahibi+1 yılSen demişsin ereksiyon oluyor mu diye sana sormalı 🙃🙃
Cevap sahibi+1 yıl@Arifolananlar26 Amin Amin inşAllah 😃😃
Soran+1 yılSende her sabah kalkıyor demişsin ama açıklama yapmak sana düşer 😂
Cevap sahibi+1 yılYooo şaka yaptım s.. K mi bu kalksın 😆
Soran+1 yıl
Kalkiyorsa sıkıntı zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılYok kalkmıyor nasıl kalksın yanar anca ona tahrik edici bir konu olunca öyle her sabah vs olmaz genelde yalnız kalınca
Soran+1 yılZaten kast ettiğim şey de oydu biraz esprili şekilde sormak istedim bizde fiziksel olarak ereksiyon oluyor sabahları sizde de ona benzer bir şey oluyor mu onu merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYok olmaz ara ara olur oda uzun süre boşalmadysan sabah fırsat varsa yalnızsan azar sn😀
Soran+1 yılSöylediğin 2 şey dikkatimi çekti üstteki yorumda genelde yalnız kalınca olur demişsin yalnız kalınca istek mi oluyor 2 di fırsat varsa yalnizdan azarsin demişsin yalnız kalmak ile azmak arasındaki bağlantıyı çözemedim 😅
Cevap sahibi+1 yılBen hep kalabalık ortamda olduğum için yalnızken oluyor 😀
Soran+1 yılKalabalık aile de mi yaşıyorsun 😅
Cevap sahibi+1 yılEvet evliyim 3çocuk her delikten fırlıyor lar şu an bile biri tepemde Allah tan daha okumayı bilmiyor😃😃
Soran+1 yılEee bir şey sorucam
Cevap sahibi+1 yılSor özele gelmem baştan dym
Soran+1 yılYalnızken oluyor dedin ya şimdi evliyim dedin mastürbasyon mu oluyor yoksa seks mi 😂
Cevap sahibi+1 yılVala o iş skntı adam azar sen azmazsn, Sen azar sn o azmaz denk gelmek lazm
Soran+1 yılAnladığım kadarıyla pek denk gelemiyorsunuz sen de tek olduğun zamanlari degerlendiriyorsun
Cevap sahibi+1 yılYok onun da yeri başka bununda
Soran+1 yılEskiden kalma alışkanlık diyorsun yani 😂
Soran+1 yılPeki özele gelmem dedin ya neden gelmiyorsun onu anlamadım 😂
Cevap sahibi+1 yılAyıp şeyler konuştum 😀
Soran+1 yılHahah bir şey olmaz aramızda 😂
Cevap sahibi+1 yılOlmaz utanırım 😃
Soran+1 yılUtanma kapatırım gözlerimi 🫣😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂olmaz ışığı kapat 😆😆
Soran+1 yılAz önce kapattım 😂 merak ettim seni ya bı gizliden çık hemen gizlen 😅
Cevap sahibi+1 yılOlmaz 😀
Soran+1 yılValla aramizda istersen engelle sonra 😅
Cevap sahibi+1 yılAçılmam ben şimdi sana bildirim gelcek dur
Soran+1 yılİstek gönderdim
Cevap sahibi+1 yılHangisi sensin
Soran+1 yılD ile başlayan
Soran+1 yılBulamadın mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. tabi hepimiz ameliyat ile penis yaptırdık o yüzden her sabah dimdik oluyor en sonunda kesip atıcam yeter ya
11 Yorumla
Soran+1 yılAbaza 😂
aynn sabah bize cuk yukleniyor sonra oglene dogru kayboluyor
21 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılOluyor vajinalari kalkiyor aajajsjsjjd
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Eroksiyon değil de isteklenmesi olur
10 Yorumla
+1 yılKadında nasıl olacak
06 Yorumla