Erkek mi yanaşmalı kadın mı? Ön sevişme nasıl olmalı? Erkek nasıl zevk alır? Nasıl sevişerek tutkuyla kendine bağlarsın bir erkeği
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Tabiki İlk adımı hep biz erkekler atıyoruz ne yazık ki ama tutkuyla aşkla öpüşen bir kadın erkeği kendine köle eder ve ayrıca öpüşürken erkeğin penisini de okşamalı hele ki gururunu da okşayacak sözler söyledi mi kurban olunur o kadına 😊😊 öyle bir kadın gerçekten sevilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
+1 yılBazı şeyler düşünerek olmaz duygu ile olur duygun ne kadar har ise o kadar harmanlanırsınız duyguna sal kendini o halleder
018 Yorumla- +1 yıl
Tamam da duyguyu biraz stratejik harmanlasak fena olmaz
Soran+1 yılYa yapamazsa öpmezse beni sevdiği için
- +1 yıl
Yanaşmak konuşurken dudaklarına bakmak ( öküzün tirene baktığı gibi değil tabi ara ara göz kaçırmış ayağı ile ) her zaman erkeği harekete geçirir boyundan öpmelerde hafif çıkan inleme diye nitelendiren sesi çıkartırsak daha çok bağlarız erkekler sese bayılırlar bir şeyleri başardıklarını hissederler ve olabildiğince istekli davranın pasiflik iyi değil hem aslan olun hemde bir kedi yorulduğunda aslan enerjisi geldiğinde kedi gibi yaani bazı erkeklerin haz noktaları vardır bir de onuda googleden araştırırsanız daha sağlıklı bir bilgiye ulaşırsınız
- +1 yıl
Duygular yoğunsa ister utangaçsa yanaşın kolunuzu boynuna dolayın yaaani dudakları az daha yakınlaştırın ama ilk hamleyi ondan bekleyin erkekler kadınların isteğini yerine getirmeyi hoşlanırlar hem cesaret te alır senden yaani kıvama getir fırın kendi kendine açılsın
Soran+1 yılAbi biraz daha bilgi sızdırsana çok iyisin
- +1 yıl
Bundan sonrası renkler ve zevkler daha ne anlatayım
Soran+1 yılYa başka ne biliyosun mesela
- +1 yıl
Otururken kalk saçını yapayım mı falan de bi bacağını bacak arasından sok düz bi şekilde biraz tanışsın küçük küçük hazları biriktirin yarıda bırakmak gibi düşün hep bi istek olsun verme hemen yani o yüzden ön sevişme uzun tutulur erkekler her şey de aslında zoru sever ve haz alır içten içe genetik kodlamalarımız bu yöne ne kadar da kaçan kovalanarı sevmesekte içten içe bilmeden bir hedef haline getiriyoruz haz veriyorsunuz tabi onu da iyi ayarlamak gerekiyor unutmayın ki tek sizde yok
- +1 yıl
Ve sevildiğinizi hissederseniz sevin bu narin duygular kırılır bir daha yaşıyamazssınız o yüzden duygunuzu verdiğiniz sizi her konuda anlayan bir insan ile birlikte olun duygusuz sevişmek elin ile kendini bečermk gibi bir şeydir bana göre
Soran+1 yılBaşka nasıl haz alır nasıl hirslanır
- +1 yıl
@Cherryboom00 senin de kafanı şişirdik hakkını helal et bunları biliyorsun gibime geliyor
- +1 yıl
Tırmala onu kanat yırt vahşi ol daha çok hırslanır yarının yokmuşçasına son sevişmenmiş gibi seviş gözleriniz kayana kadar
Soran+1 yılÖpüşürken ısırmak hevesini kaçırır mı
- +1 yıl
Okurken bile haz verebiliyor bu biliyormuydun
- +1 yıl
Bilmem anlatabildim mi
Soran+1 yılFrsnsız öpücüğü nasıl olur her erkek ister mi
- +1 yıl
Yok ben de nasipleniyorum anlattıklarından ne kafa şişirmesi 😄
- +1 yıl
Ne kadar çok bilgi vermişim ya 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞehvetli sevismeli duvara yaslayıp sacini yuzunu okşayarak sevişmeli hem gir cik yapmalı hem de opusmeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa istemezse beni sevdiği için
Cevap sahibi+1 yılBiz ne bilelim yav ben ne diyorum sen ne diyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana göre tutkulu kucakta öpüşme olmalı erkek yanaşmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. Her türlüsünü bilmek gerekir. Ayrıca temizlik önemli. Dil ve dudağı iyi kullanabilmeli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılSorularına cevap olarak ansiklopedi yazılır:)
02 Yorumla
Soran+1 yılYaz
- +1 yıl
Ekle
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde erkek yönetiyor ilişkiyi
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunları konuşmak lazım yorumla olmazki
00 Yorumla
+1 yılOn sevisme olabildigince uzun surmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Ellerinle ve dudaklarinla karsi tarafin butun vucudunu tadarak kesfetmelisin
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Genelde başlangıçları erkekler yapar
00 Yorumla
+1 yılDetaya gel
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi
Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Karşılıklı emerek
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
+1 yılDeliler gibi öpünce
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tahrik olur
Soft ve istekli
00 Yorumla