Eşimle aramız iyi ama sevişme kısmında hiçbişey hissetmiyorum. Yaptığı hiçbişey beni etkilemiyor. Ben zaten çok istekli bi kadınım. Normal zamanda da çok ıslak oluyorum. Böyle zamanda gidip direk seks yaşadığımızda güzel oluyor. Ama sevişme kısmında sorun var. Acaba sebebi ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlara göre ten uyumumuzun olmadığına kanaat getirdim. Peki var mı çözümü?
Eşimle yeni evliyiz ama bir şey hissetmiyorum, sevişme kısmında sorun var. Ne yapmalıyım?
Aslında temelde yatan sebep tanımamak yabancı hissetmek Birleşme öncesi uygulanacak direkt cinsellik içermeyen yaklaşımlar Örneğin aromatik yağlar ile yapılan masaj ya da birlikte duş almak gibi tensel olarak temas içeren ancak direkt cinsellik içermeyen yaklaşımlar faydalı olabilir
Bir sonraki aşamada haz noktalarını olaya dahil etmek uyarımı artıırabilir Ancak evet tensel olarak yakın ve temastan haz almak biraz daha psikolojik kökenli bir durum Ancak yine de denemekte fayda var Islanmak sadece bir fiziksel hazırlık durumu Haz almak başka bir konu
İlk ilşkinin oluşumu çok hassas bir konu Yaklaşım ve temas hem duygusal hem fiziksel temasta çok önemli Bu dediğinde psikolojik olarak hasar yaratmış olabilir
Yoksa erkekler bizi erkeğim diye kandırıyor mu bu bir oyun mu yoksa. Aslında erkekler erkek değil mi acaba kapitalizm sistemin oyunumu bunlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ten uyumunu yakaladigin bir erkek veya kaidnla evli olsanız kavga tartışma vs bir yere kadar günün sonunda ne o senden başkasına gider ne de sen sizde uyum yok ne yazık ki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiçbir cinsel çekim yok o zaman aranızda birde eşin tutkulu değil bence
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Kocan tip olarak ya da fizik olarak istediğin biri değil gibi fantezilerle çözmeye çalışın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ten uyumsuzluğu
Konsantrasyon
Psikolojik sebepler
Ten uyumsuzluğu muhtemelen. Çözümü var mı acaba
Aslında temelde yatan sebep tanımamak yabancı hissetmek
Birleşme öncesi uygulanacak direkt cinsellik içermeyen yaklaşımlar
Örneğin aromatik yağlar ile yapılan masaj ya da birlikte duş almak gibi tensel olarak temas içeren ancak direkt cinsellik içermeyen yaklaşımlar faydalı olabilir
Bunlar ıslanmama etkili ama teni uyumlu hale getirmiyor
Bir sonraki aşamada haz noktalarını olaya dahil etmek uyarımı artıırabilir
Ancak evet tensel olarak yakın ve temastan haz almak biraz daha psikolojik kökenli bir durum
Ancak yine de denemekte fayda var
Islanmak sadece bir fiziksel hazırlık durumu
Haz almak başka bir konu
Sanırım bi tahminim var. Eşim işk başta çok iyi davranmadı bana. Sonra ben de ısınamadım bid aha
İlk ilşkinin oluşumu çok hassas bir konu
Yaklaşım ve temas hem duygusal hem fiziksel temasta çok önemli
Bu dediğinde psikolojik olarak hasar yaratmış olabilir
Eşler arasında ten uyumu olmayınca sebepsiz yere isteksizlik olabiliyor diye duymuştum
Muhtemelen bu
Bence eşler olarak birbirinizi de tanımalısınız. İstekler ve karşılıklar uymayınca da sorun olabiliyor
Belki kocan etkilemeyi kesfedememis xrvk noktalarini hareketlerini anlayamamiş olabilir
Yoksa erkekler bizi erkeğim diye kandırıyor mu bu bir oyun mu yoksa. Aslında erkekler erkek değil mi acaba kapitalizm sistemin oyunumu bunlar
Ten uyumunu yakaladigin bir erkek veya kaidnla evli olsanız kavga tartışma vs bir yere kadar günün sonunda ne o senden başkasına gider ne de sen sizde uyum yok ne yazık ki
Hiçbir cinsel çekim yok o zaman aranızda birde eşin tutkulu değil bence
Kocan tip olarak ya da fizik olarak istediğin biri değil gibi fantezilerle çözmeye çalışın
Sevinirken istedigin bi erkek varsa onu hayal et sonra zamanla alışırsın
O zaman sevmiyorsun ya da ihtiyacın yok
Sevmiyorum gibi ama bu kadar etkilenmemem de saçma geliyor
O zaman aklında başka biri var
Hayır yok.
Niye istemiyorsun o zaman
Eşimi istiyorum ama dokunuşundan etkilenmiyorum
Hmm
Boğa burcuysan şaşırmam
Değilim
Baskasi ile ol amasyada
Zevk vermiyordur sana ondan hissetmiyorsun
Bence seni baştan çıkarmayı bilmiyor
Sanırım ten uyumu yok
Sevişme ne şekilde yaşanıyor, neler yapıyor sana?
Hiç ten uyumu yok demekki çok kötü bir durum
Demek ki seni etkileyecek şeyleri hala keşfedemedi
Tanimadan mı evlendin.
tutku eksik..
Zamanla
Sevişmede uyum yok
Yani nasıl tam orgazm olamiyomusun
Oral yapmiyor mu?
Hayır. Eee oral yapsa hissedecek miyim😂
Heralde yani
Siz daha sevismesini bilmiyosunuz
Evet var ama knsmk lazım