Erkek arkadaşım sürekli bana yükseldiğini ve sadece aevdigim kıza yukselirim nefes alsın yeter diyor bu konuda testte ettim inanmalı miyim ona bilmiyorum
Ben onu test ettim ama olmadı başka kızla canım falanli bile konuşmuyor o kıza arkadaşım olduğunu bilmeden beni anlatıyor ve benle 8 saat yapsa bile doymayacagini anlatıyor mesela
Beni zorlamaz başta o öyle dedi aslında evlenene kadar olmaz diye işte bu yüzden kafam karışık ama sürekli arzuladığını söyler ona başka kızla sexting yaparak veya yaparak tatmin olmasını söyledim kizmicam diye o ne saçmalık yapmam dedi
Öylesine söyledim de yapacak bir adam degil sürekli ben terkettim ve o beni hiç bırakmadı bilmiyorum yani kafamın karışık olması da çok normal bence bu konuda 🥺
Hayır aldatmadi şu zamana kadar ne arkamdan konuşturdu ne de küfür etti ben onun beni kullanmaya çalıştığını düşündüm bu şüpheler ile de yurutemedim terkettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tabii ki, insan sevdigi insana yükselir. Öbür türlüsü sadece zevkten olur
Aslında erkek arkadaşım öyle testte ettim cidden öyle ona inanmalı miyim bilmiyorum sevdiğim kız nefes alsın yeter diyor
Eger öyle diyorsa her kiza yükselir bi tip demek ki. Dikkat et derim
Ya hayır aslinda öyle biri değil bilmiyorum ya terkettim zaten
Soru ney tam olarak?
Erkek arkadaşım sürekli bana yükseldiğini ve sadece aevdigim kıza yukselirim nefes alsın yeter diyor bu konuda testte ettim inanmalı miyim ona bilmiyorum
Evet o benim tüm kızları severim ben
Uza oevladi sorumdan
suslan kepaze
Başkalarının da yükselebilir cümlenin devamı
İnanayım mi ona
Tabii ki hayır bu seni elde etmek için söylenmiş bir cümle
Ben onu test ettim ama olmadı başka kızla canım falanli bile konuşmuyor o kıza arkadaşım olduğunu bilmeden beni anlatıyor ve benle 8 saat yapsa bile doymayacagini anlatıyor mesela
Ben evlenene kadar cinsellik düşünmüyorum de ve sonra ne tepki verdiğine bak
Beni zorlamaz başta o öyle dedi aslında evlenene kadar olmaz diye işte bu yüzden kafam karışık ama sürekli arzuladığını söyler ona başka kızla sexting yaparak veya yaparak tatmin olmasını söyledim kizmicam diye o ne saçmalık yapmam dedi
Ben de bunu çok saçma buluyorum bunu yapmasına izin verirsen birlikte olmasını da izin verirsin
Öylesine söyledim de yapacak bir adam degil sürekli ben terkettim ve o beni hiç bırakmadı bilmiyorum yani kafamın karışık olması da çok normal bence bu konuda 🥺
Evlilik öncesi düşünmüyorsun sanırım
Hayır düşünmüyorum yalan soylemicem bak arzulmasi hoşuma gidiyor ama güven alamıyorum ondan sürekli terk ettim o bir kez bile benden vazgeçmedi
Ama kafanda soru işaretleri var
Kesinlikle
Zamana bırakmalısın bence
Ayrılalı 33 gün oldu ne ben aradım ne o bakalım kız eklemiyor hiçbir yerden iletişimi çok yok mesela bilmiyorum işte zaman gösterecek
Kesinlikle zaman gösterecek
Teşekkürler
Rica ederim konuşmak istediğin her zaman yazabilirsin
Tekrar teşekkür ederim burada sapık insanlar dışında insanca konusabilecegim biri olduğunu da gösterdin🙏
Rica ederim ne demek.. konuşmak istemeyen birine rahatsızlik vermeyi kendime yakistiramam.
Adamdır.
Var yani oyleleri öyle mi
Evet kesinlikle var.
Ama hic bir zaman degerleri bilinmez kiymet gormezler.
Test ettim birde arkadaşımla ama bilmiyordu tanımıyordu kızı kıza benimle 8 saat yapsa bile doymayacagini beni sevdiginu anlattı
E ne guzel iste senden baskasini gozu gormuyormus sevindirici bir sey bu
Öyle de terkettim onu 33 gün oldu
Neden ki
boş ver ya kapattım o mevzuyu
Yav kapattin tm da noldu aldatti mi kufur mu etti onu sordum ozel degilse
Hayır aldatmadi şu zamana kadar ne arkamdan konuşturdu ne de küfür etti ben onun beni kullanmaya çalıştığını düşündüm bu şüpheler ile de yurutemedim terkettim
Ne anlamsa kullanmaya calisti ki bence sana oyle gelmistir ya.
Tamam
Öyle bir erkek yok
Dese de inanma
Normal
Öyle erkekler de var mi
Vardır illaki
nolmus
Erkek arkadaşım bir tek bana yükseldiğini söylüyor her konuşmanın sonu o tarz yerlere geliyor test ettim öyle de ona. inanmali miyim bilmiyorum
inanma bunlarin hic birine guven olmaz