Cinsel Yaşam Çeyizime bunu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Çeyizime bunu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Pratik damat bey uğraşmaz shsj 7 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynı şeyi düşündük🤣 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok seksi görünüyor. Bence böyle şeyleri çoğu kadın yapmalı...🔥☺️⚡️ 1 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Çeyiz sergileme yapmiycaksan olur 6 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok yok öyle saçma sapan şeyler benlik değil Yorumla SeksKoçuu +1 yıl O zamaj mesele yok al Yorumla Soran +1 yıl Eve nasıl sokacağım onu bilmiyorum annem almaz umarım elimden Yorumla SeksKoçuu +1 yıl Icine giyerek sok Yorumla Soran +1 yıl Kargodan diyorum Yorumla SeksKoçuu +1 yıl Kargo icin ev adresini degil sana yakin kargo şubesinin adresini ver. Not kismina ben dışinsa kimseye teslimat yapmayin yaz. Kargoyu şubeden teslim alicam yaz. Mesele olmuyor. Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzel ama çeşit daha fazla olmalıDüğün ne zaman 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gelecek sene Yorumla luizdavid +1 yıl Nişanlının sevdiği modelleri biliyor musun En azından 7-8 çeşit olmalı Yorumla Soran +1 yıl Şuanlık bilmiyorum yavaş yavaş öğrenirim Yorumla luizdavid +1 yıl Kaç yaşında nişanlın Farklı modellere baktın mı Yorumla Soran +1 yıl 2 yaş küçük Yorumla luizdavid +1 yıl Yani kaç yaşında Önerme mi ister misin Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sadece bu mu, jartiyer de olsun 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Jartiyeri yok bunun. Ayriyeten onu da alırım pek anlamıyorum nasıl takılıyor ediliyor ama Yorumla Pipetpipet +1 yıl Hımm bi kaç şey daha var tavsiye ederim muhakkak al Yorumla Soran +1 yıl Beklerim tavsiyeleri Yorumla Pipetpipet +1 yıl Buraya yazmayayım sana özel söylesem Yorumla Pipetpipet +1 yıl Bana ulaş Yorumla Soran +1 yıl Birazdan yazarım Yorumla Pipetpipet +1 yıl Peki şimdi bi selam yaz öyle kalsın o zaman Yorumla
chocos3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl damat bey şanslı geceleri aögfhjaf 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Fazlasıyla. Başım kıçım ağrıyor diyecek bir insan değilim çünkü Yorumla chocos3 +1 yıl her erkeğin istediği kadın modelisin diyebiliriz o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ama değerim sonuna kadar da biliniyor Yorumla chocos3 +1 yıl ne mutlu sana yerinde olmak isteyen nice kadın vardır (: Yorumla Soran +1 yıl Bu biraz şartlara bağlı. Her kadın kaldıramaz onu. Yani anlayacağın ikimizde birbirimiz için yaratılmışız Yorumla chocos3 +1 yıl tamam reis anladım yetmedi mi :D Yorumla Soran +1 yıl Yok biraz daha anlatayım 🤣🤣🤣 Yorumla chocos3 +1 yıl anlat tamam :D Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu ne be nefessiz bırakır adamı 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla criollo +1 yıl Aşırı iyi hele de bunu giyecek olan göğüsler falan büyükse kafayı yedirtir Yorumla Soran +1 yıl Göğüs problemim var onun dışında fiziğim harika Yorumla criollo +1 yıl Kalçadan kurtarırsin sende artık Yorumla Soran +1 yıl Aynen 🙈 Yorumla criollo +1 yıl demek ki baya dolgun bir şey :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl cok guzel kocana dunya da cennneti yasatirsin 9 23 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla GırgırAdam +1 yıl Bununla mı cennet oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cogu kisi bu tarz kiyafetler giymek istemez o yuzden evet Yorumla GırgırAdam +1 yıl Yok be herkes giyiyor artık. Yorumla Soran +1 yıl Aman bırak şunları. Kendilerinde böyle kadınlar olmadığı için kuduruyorlar kıskançlıktan. İnsanın hevesini kırmaya çalışıyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gercekten ya eli nasir tutmaya devam etsin yazik Yorumla GırgırAdam +1 yıl Güldüm şu an nerden biliyorsun olmadığını 😁 Yorumla GırgırAdam +1 yıl İddia ediyorum sende o kadar seksi kadın değilsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kim ben mi Yorumla GırgırAdam +1 yıl Ellerim pamuk gibi hiç kullanmadım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen nerden biliyorsun oyle oldugumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen kanka Yorumla GırgırAdam +1 yıl Soruyu sorana dedim 😊 Yorumla GırgırAdam +1 yıl Sana demedim canım o yazmış ya kıskanıyor kendini de böyle kadın yok diye😊 Yorumla Soran +1 yıl @GırgırAdam ahaha sen öyle sanmaya devam et. Öyle öyle nasıl düşünüyorsan devam et. Ama boşuna ümitlenme. Senin gibilere pas vermiyorum ben Yorumla Soran +1 yıl Yemezler yani. Yorumla Soran +1 yıl Güya kendimi kanıtlamam için beni kışkırtacak bende buna fotoğraf atacağım. Hep aynı taktik. Ama bana sökmüyor. Ciğerinizi biliyorum sizin. Yorumla GırgırAdam +1 yıl Ben pas ver diye yapmadım. Senin attığın iddiaya karşı bende attım. İstersen ispatlayayım 😊 Yorumla GırgırAdam +1 yıl Valla ister ye ister yeme o senin bileceğin bir şey canım. Ne demişler. Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş. 😂 Yorumla GırgırAdam +1 yıl Ayrıca hevesini niye kırayım tam tersi hevesli ol güzel kadınları severim. Ne kadar çok benim katşılaşmam o kadar olasılık artışı demek 😊😍 Yorumla Soran +1 yıl @GırgırAdam ahaha işte sen bu durumda kedi oluyorsun. Kendini anlatman da 🤣🤣🤣🤣 Yorumla GırgırAdam +1 yıl Bende kadınlatın ciğerini biliyorum bebeğim sorun yok 😊 Yorumla GırgırAdam +1 yıl Evet kediyim ama seçici öyle her kadına yazmam merak etme zeki çevik kadınları sevdim. Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Al bence çok fena duruyor, deli eder :)) 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Umarım 🙈 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Libidomuzu arşa çıkardın be kadın :)) Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Ben gidiyorum :)) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evlenesim geldi senle 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Damat adayım var. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah sahibine bağışlasın Yorumla Soran +1 yıl Amin amin Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Ürün güzeldir ama bunu giyecek olan bu kadar iyi bir fiziği varmıdır bilemem 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem herkes bayılıyor Yorumla Mubareksu +1 yıl Herkese gösteriyorsun yani Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Mubareksu +1 yıl O zaman herkes nasıl begeniyor Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Çıkarma gereği duymayacak önlü arkalı 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet yormak istemiyorum kocamı Yorumla Kadirk34 +1 yıl Çok ince düşüncelisin herkese senin gibi biri lazım Yorumla Soran +1 yıl Herkes kaldıramaz benim gibisini. Yorumla Kadirk34 +1 yıl Oo bu çok iddialı Yorumla Soran +1 yıl Öyle çünkü Yorumla Soran +1 yıl Kavga ediyorlar benimle soruda kıskançlıktan görmüyor musun Yorumla Kadirk34 +1 yıl Görmedim belki edilecek kadarsin Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl kesinlikle almalısın çok iyiymiş 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Alacağım ama gerdek için alacağım Yorumla keremkayar +1 yıl gerdek gecesi için alacaksan beyazını al Yorumla Soran +1 yıl Neden beyaz? Yorumla keremkayar +1 yıl yani gerdek gecesi için beyaz daha uygun Yorumla
Parçaaynpumaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Özel bölge deliği var mı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Her şeyi var Yorumla Parçaaynpumaaa +1 yıl Seksi giyecekler al Yorumla
eRDi677 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 63% +1 yıl Durduğın hata zaten 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙈🙈 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Model. harika değişik renk ve benzer modelleri de var. Zevkiniz iyiymis 0 0 Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Eniştenin aklını alacağım diyorsun yani 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. İyi yapmışsın devam bu kıyafetlere süper 0 0 Yorumla
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Al tabi, ancak çeşitlendirmek lazım. 0 0 Yorumla
muhammet4567 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Onunla ilgilenmez 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla muhammet4567 +1 yıl Kıyafetsiz daha istekli Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok riskli 1 23 Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Arkayı görünce bir deneyelim şunu der Yorumla Soran +1 yıl Denesin onun değil miyim her zerremle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sus sus gıcık, 😤 Yorumla Soran +1 yıl Noldu 🙈🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 Hava ısındı sanki yaz geliyor düğün ne zaman Yorumla Soran +1 yıl Gelecek sene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 Ölür la çocuk bir seneye sen işkence edersin ona Yorumla Soran +1 yıl 🙈🙈O dedi ben demedim. Yorumla Soran +1 yıl İşkence etmem de biraz delirebilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 O zaman seni çok tanımıyor uslu hanım hanımcık mı sanıyor Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Ama anca işte. Bu sene yüzük takacağız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha yüzük bile yok 😀 belki ayrılırsınız Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 Senin böyle ateşli olduğunu biliyor öu acaba Yorumla Soran +1 yıl Fazlasıyla 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 Bakalım hanginizi fiyasko çıkacak 🤣 kopek yaa kendine nasıl sevgili bulmuş kaç yıllık ilişkiniz Yorumla Soran +1 yıl Fiyasko çıkma ihtimali %0 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 Buna benzer bir arkadaşın başına geldi de inş olmaz öyle 🤣 test sürüşü yapıldı mı Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok bizim olayımız farklı çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saygı duyarım 🤣 hadi inş damadın sırtını yumruklamak isterdim Yorumla Soran +1 yıl Aman aman dur. Hıncı 2 ye katlanmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 Katlansın iyidir nasıl başlarsa öyle gider Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kocan hak ediyor mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fazlasıyla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ön tarafın böyle mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende seni onunla bir guzelll 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göğüslerin küçük mü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Pratik damat bey uğraşmaz shsj
Aynı şeyi düşündük🤣
Çok seksi görünüyor. Bence böyle şeyleri çoğu kadın yapmalı...🔥☺️⚡️
Çeyiz sergileme yapmiycaksan olur
Yok yok öyle saçma sapan şeyler benlik değil
O zamaj mesele yok al
Eve nasıl sokacağım onu bilmiyorum annem almaz umarım elimden
Icine giyerek sok
Kargodan diyorum
Kargo icin ev adresini degil sana yakin kargo şubesinin adresini ver. Not kismina ben dışinsa kimseye teslimat yapmayin yaz. Kargoyu şubeden teslim alicam yaz. Mesele olmuyor.
Güzel ama çeşit daha fazla olmalı
Düğün ne zaman
Gelecek sene
Nişanlının sevdiği modelleri biliyor musun
En azından 7-8 çeşit olmalı
Şuanlık bilmiyorum yavaş yavaş öğrenirim
Kaç yaşında nişanlın
Farklı modellere baktın mı
2 yaş küçük
Yani kaç yaşında
Önerme mi ister misin
Sadece bu mu, jartiyer de olsun
Jartiyeri yok bunun. Ayriyeten onu da alırım pek anlamıyorum nasıl takılıyor ediliyor ama
Hımm bi kaç şey daha var tavsiye ederim muhakkak al
Beklerim tavsiyeleri
Buraya yazmayayım sana özel söylesem
Bana ulaş
Birazdan yazarım
Peki şimdi bi selam yaz öyle kalsın o zaman
damat bey şanslı geceleri aögfhjaf
Fazlasıyla. Başım kıçım ağrıyor diyecek bir insan değilim çünkü
her erkeğin istediği kadın modelisin diyebiliriz o zaman
Ama değerim sonuna kadar da biliniyor
ne mutlu sana yerinde olmak isteyen nice kadın vardır (:
Bu biraz şartlara bağlı. Her kadın kaldıramaz onu. Yani anlayacağın ikimizde birbirimiz için yaratılmışız
tamam reis anladım yetmedi mi :D
Yok biraz daha anlatayım 🤣🤣🤣
anlat tamam :D
Bu ne be nefessiz bırakır adamı
Niye
Aşırı iyi hele de bunu giyecek olan göğüsler falan büyükse kafayı yedirtir
Göğüs problemim var onun dışında fiziğim harika
Kalçadan kurtarırsin sende artık
Aynen 🙈
demek ki baya dolgun bir şey :D
cok guzel kocana dunya da cennneti yasatirsin
İnşallah
Bununla mı cennet oluyor
cogu kisi bu tarz kiyafetler giymek istemez o yuzden evet
Yok be herkes giyiyor artık.
Aman bırak şunları. Kendilerinde böyle kadınlar olmadığı için kuduruyorlar kıskançlıktan. İnsanın hevesini kırmaya çalışıyorlar
gercekten ya eli nasir tutmaya devam etsin yazik
Güldüm şu an nerden biliyorsun olmadığını 😁
İddia ediyorum sende o kadar seksi kadın değilsin
kim ben mi
Ellerim pamuk gibi hiç kullanmadım 😂😂
sen nerden biliyorsun oyle oldugumu
aynen kanka
Soruyu sorana dedim 😊
Sana demedim canım o yazmış ya kıskanıyor kendini de böyle kadın yok diye😊
@GırgırAdam ahaha sen öyle sanmaya devam et. Öyle öyle nasıl düşünüyorsan devam et. Ama boşuna ümitlenme. Senin gibilere pas vermiyorum ben
Yemezler yani.
Güya kendimi kanıtlamam için beni kışkırtacak bende buna fotoğraf atacağım. Hep aynı taktik. Ama bana sökmüyor. Ciğerinizi biliyorum sizin.
Ben pas ver diye yapmadım. Senin attığın iddiaya karşı bende attım. İstersen ispatlayayım 😊
Valla ister ye ister yeme o senin bileceğin bir şey canım. Ne demişler. Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş. 😂
Ayrıca hevesini niye kırayım tam tersi hevesli ol güzel kadınları severim. Ne kadar çok benim katşılaşmam o kadar olasılık artışı demek 😊😍
@GırgırAdam ahaha işte sen bu durumda kedi oluyorsun. Kendini anlatman da 🤣🤣🤣🤣
Bende kadınlatın ciğerini biliyorum bebeğim sorun yok 😊
Evet kediyim ama seçici öyle her kadına yazmam merak etme zeki çevik kadınları sevdim.
Al bence çok fena duruyor, deli eder :))
Umarım 🙈
Libidomuzu arşa çıkardın be kadın :))
🤣🤣
Ben gidiyorum :))
Evlenesim geldi senle
Damat adayım var.
Allah sahibine bağışlasın
Amin amin
Ürün güzeldir ama bunu giyecek olan bu kadar iyi bir fiziği varmıdır bilemem
Bilmem herkes bayılıyor
Herkese gösteriyorsun yani
Hayır
O zaman herkes nasıl begeniyor
Çıkarma gereği duymayacak önlü arkalı
Evet yormak istemiyorum kocamı
Çok ince düşüncelisin herkese senin gibi biri lazım
Herkes kaldıramaz benim gibisini.
Oo bu çok iddialı
Öyle çünkü
Kavga ediyorlar benimle soruda kıskançlıktan görmüyor musun
Görmedim belki edilecek kadarsin
kesinlikle almalısın çok iyiymiş
Alacağım ama gerdek için alacağım
gerdek gecesi için alacaksan beyazını al
Neden beyaz?
yani gerdek gecesi için beyaz daha uygun
Özel bölge deliği var mı
Her şeyi var
Seksi giyecekler al
Durduğın hata zaten
🙈🙈
Model. harika değişik renk ve benzer modelleri de var. Zevkiniz iyiymis
Çok iddialiymis
Eniştenin aklını alacağım diyorsun yani
İyi yapmışsın devam bu kıyafetlere süper
Çok ateşliii. Kocan ne şanslı
Al tabi, ancak çeşitlendirmek lazım.
Onunla ilgilenmez 😅
Niye
Kıyafetsiz daha istekli
Çok riskli
Sebep
🤣 Arkayı görünce bir deneyelim şunu der
Denesin onun değil miyim her zerremle
Tamam sus sus gıcık, 😤
Noldu 🙈🤣
🤣 🤣 Hava ısındı sanki yaz geliyor düğün ne zaman
Gelecek sene
🤣 🤣 Ölür la çocuk bir seneye sen işkence edersin ona
🙈🙈O dedi ben demedim.
İşkence etmem de biraz delirebilir
🤣 O zaman seni çok tanımıyor uslu hanım hanımcık mı sanıyor
Hayır. Ama anca işte. Bu sene yüzük takacağız
Daha yüzük bile yok 😀 belki ayrılırsınız
Allah korusun
🤣 🤣 Senin böyle ateşli olduğunu biliyor öu acaba
Fazlasıyla 🤣🤣
🤣 🤣 Bakalım hanginizi fiyasko çıkacak 🤣 kopek yaa kendine nasıl sevgili bulmuş kaç yıllık ilişkiniz
Fiyasko çıkma ihtimali %0
🤣 🤣 Buna benzer bir arkadaşın başına geldi de inş olmaz öyle 🤣 test sürüşü yapıldı mı
Gerek yok bizim olayımız farklı çünkü
Saygı duyarım 🤣 hadi inş damadın sırtını yumruklamak isterdim
Aman aman dur. Hıncı 2 ye katlanmasın
🤣 🤣 Katlansın iyidir nasıl başlarsa öyle gider
Kocan hak ediyor mu
Fazlasıyla
Ön tarafın böyle mi
Al bence güzel
Guzel
Al al
Baya iyi
Güzel