Cinsel Yaşam Sevişirken tüm kontrol sizde mi olmalı? LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sevişirken tüm kontrol sizde mi olmalı? Sevişirken tüm kontrol sizde mi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Evet erkeğe bırakılmaz çünkü ne olduklarını bildiğimiz için 2 18 Yorumla LordVoldemord +1 yıl Nasil yani Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Ben dedim dicemi gerisini sormayın Yorumla LordVoldemord +1 yıl Kötü deneyimlerin var demek ki Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Yoo olmaz kontrol bende çünkü Yorumla LordVoldemord +1 yıl Diyorsun yaş ilerlemis ama Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Beyin genç olduğu sürece sıkıntı yok Yorumla LordVoldemord +1 yıl Sekste iş daha cok vucutta bitiyor ama Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Beyinde bitiyor Yorumla LordVoldemord +1 yıl Vucutta. Vucut yorulursa o hareketi yapamazsa veya cekici degilse beyon ne yapsin. Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Beyin oraya komut vernezse akşama kadar yap işe yaramaz bedeni ne kadar güzel olursa olsun beyin uyanacak önce Yorumla LordVoldemord +1 yıl Güzel olursa beyin zTen etkilwnir :) Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Dedeler evleniyor ya neneler le vücudu güzel diyemi evleniyordur sence Yorumla LordVoldemord +1 yıl Onlar seks için evlenmiyor :) Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl İçinde var var ama o istek de bilmiyormuyuz dedeleri Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl 80 yaşında demiyorum ki 50 60 arasi Yorumla LordVoldemord +1 yıl 50 60 amca :) sen daha cok genclerle ilgileniyorsun bence Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Konuyu saptırma onlar vucuda bakmiyor diyorum ne genç ne yaşlı işim olmaz kimseyle Yorumla LordVoldemord +1 yıl Hahahah :) Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. hayır iki tarafta daha baskın olamalı diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hayir iki tarafta baskin olmali 5 22 Yorumla LordVoldemord +1 yıl Yatan değilsin o zamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl degisir Yorumla LordVoldemord +1 yıl Güzel. Böyle düşünen kadın az Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oyle kutuk gibi yatilarak zevk vermez biraz canlilik Yorumla LordVoldemord +1 yıl Kutu gibi yatan kadinlar %90 ama :) sen %10 luk kısma iyi girdin. Senin gibi kadinlar lazik Yorumla LordVoldemord +1 yıl Lazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl garipmis Yorumla LordVoldemord +1 yıl Ilk defa mı duydun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok cok duydum da %90lik kisima sasirdim genelde libidosu dusuk evliler yapar bitse de gitsek modun da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olay iki tarafinda zevk almasin da Yorumla LordVoldemord +1 yıl Öyle tabi iki tarafta zevk almalı ki seks olsun. Doğru tespit ve o oran %90. Kucağa gelen kadin candie Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet kucak iyidir Yorumla LordVoldemord +1 yıl KaşıkDogyOzrllikle duvara yaslayip kucak.Ama tabi kadin sadece yatar 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istemeyen sadece yatar bence Yorumla LordVoldemord +1 yıl Isteyende yatıyor bence tabu ve özgüvensizlik. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yukse seyden de oluyor erkekler cok deneyimli gibi bakiyor aktif davraninca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evliysek 4 5 sevgiliysek istemem surekli Yorumla LordVoldemord +1 yıl Peki nden sevgiliyse istemiyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iliski cinsellik iliskisine doner sadece bunun icin kullanieiz birbirimizi evlilige gitmez Yorumla LordVoldemord +1 yıl Cinsellik olursa daha cok evlilige gider Bağ güclenir :) yas kac senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 sanmiyorum herkesin dusuncesi farkli olabilir Yorumla LordVoldemord +1 yıl Haklisin tabi ki. 21 yaşinda gayet hos düsuncelere sahipsin. Tanimak isterdim seni Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İki tarafta da olmalı ama en çok erkekte 2 12 Yorumla LordVoldemord +1 yıl Hakimiyeti birakmayi seviyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama hiç yaşamadım haahhaa Yorumla LordVoldemord +1 yıl Hahahah :) sadece seksting mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet arada o da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla LordVoldemord +1 yıl 30 :) sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 yaşındayım Yorumla LordVoldemord +1 yıl Hmmm :) okuyorsun o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hazırlık yapıyorum ya Yorumla LordVoldemord +1 yıl Anladım. Nerde yasiyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada mı sorcaksin herşeyi 😂 Yorumla
zeynir_peytin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sadist olduğum için kontrol bende olmalı 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bazen kadın kontrolü ele almalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet erkeğe bırakılmaz çünkü ne olduklarını bildiğimiz için
Nasil yani
Ben dedim dicemi gerisini sormayın
Kötü deneyimlerin var demek ki
Yoo olmaz kontrol bende çünkü
Diyorsun yaş ilerlemis ama
Beyin genç olduğu sürece sıkıntı yok
Sekste iş daha cok vucutta bitiyor ama
Beyinde bitiyor
Vucutta. Vucut yorulursa o hareketi yapamazsa veya cekici degilse beyon ne yapsin.
Beyin oraya komut vernezse akşama kadar yap işe yaramaz bedeni ne kadar güzel olursa olsun beyin uyanacak önce
Güzel olursa beyin zTen etkilwnir :)
Dedeler evleniyor ya neneler le vücudu güzel diyemi evleniyordur sence
Onlar seks için evlenmiyor :)
İçinde var var ama o istek de bilmiyormuyuz dedeleri
80 yaşında demiyorum ki 50 60 arasi
50 60 amca :) sen daha cok genclerle ilgileniyorsun bence
Konuyu saptırma onlar vucuda bakmiyor diyorum ne genç ne yaşlı işim olmaz kimseyle
Hahahah :)
hayır iki tarafta daha baskın olamalı diye düşünüyorum
Tam tersi karşı tarafta olmasıntam tercihim
hayir iki tarafta baskin olmali
Yatan değilsin o zamam
degisir
Güzel. Böyle düşünen kadın az
oyle kutuk gibi yatilarak zevk vermez biraz canlilik
Kutu gibi yatan kadinlar %90 ama :) sen %10 luk kısma iyi girdin. Senin gibi kadinlar lazik
Lazim
garipmis
Ilk defa mı duydun
yok cok duydum da %90lik kisima sasirdim genelde libidosu dusuk evliler yapar bitse de gitsek modun da
olay iki tarafinda zevk almasin da
Öyle tabi iki tarafta zevk almalı ki seks olsun. Doğru tespit ve o oran %90. Kucağa gelen kadin candie
evet kucak iyidir
Kaşık
Dogy
Ozrllikle duvara yaslayip kucak.
Ama tabi kadin sadece yatar 😂
istemeyen sadece yatar bence
Isteyende yatıyor bence tabu ve özgüvensizlik.
yukse seyden de oluyor erkekler cok deneyimli gibi bakiyor aktif davraninca
evliysek 4 5 sevgiliysek istemem surekli
Peki nden sevgiliyse istemiyorsun?
iliski cinsellik iliskisine doner sadece bunun icin kullanieiz birbirimizi evlilige gitmez
Cinsellik olursa daha cok evlilige gider
Bağ güclenir :) yas kac senin
21 sanmiyorum herkesin dusuncesi farkli olabilir
Haklisin tabi ki. 21 yaşinda gayet hos düsuncelere sahipsin. Tanimak isterdim seni
Hayır erkekte olsun
Ndwn
İki tarafta da olmalı ama en çok erkekte
Hakimiyeti birakmayi seviyorsun
Evet
Ama hiç yaşamadım haahhaa
Hahahah :) sadece seksting mi
Evet arada o da
Kaç yaşındasın
30 :) sen
21 yaşındayım
Hmmm :) okuyorsun o zaman