Erkekleri anlamak pek mümkün değil tabii ki de ama o esnada veya ilişkisi sonrası size bu durumu söylediğini düşünün..

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Erkekleri anlamak pek mümkün değil tabii ki de ama o esnada veya ilişkisi sonrası size bu durumu söylediğini düşünün..

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Bu soruyu bilimsel açıdan bir cevap vermek istiyorum erkeklerin görüşünü bilmiyorum ama kızlık zarı namus bekçisi değildir bir kızlık zarı damarları o kadar ince olabilir ki gerdek esnasında hiç kanamayabilir ya da tam tersi kalın olabilir ve biraz daha fazla kanayabilir ayrıca çeşitli kızlık zarıları mevcuttur esnek kızlık zarları içe dönük kızlık zarı halka şeklinde kızlık zarı bunlar sadece doğum şeklinde bozulur yani don esnasında yani hiç kanamayabilir namus iki bacak arasında değildir namus kişinin karakteriyle ilgili bir şeydir buradan üstüne basa basa erkeklere söylemek istiyorum konuyla ilişkin bir fotoğraf paylaşacağım lütfen dikkatli bir şekilde bakın
Verdiğin bilgi için teşekkür ederim tatlım 🌸
Ben sorun etmem.. yani sevdiğim kadının geçmişi burada önemli değil.. ama asıl sorun bana bunu söylememiş olması.. yalan söylediği için de sorun ederdim.. ama zaten benim sevdiğim aşık olduğum kadın bana yalan söylemez.. bunları evlenmeden önce konuşurduk zaten net bir şekilde.. bugünlerde maalesef çoğu insan aslında cinselliğe takmış durumda bazıları sırf bunun için evleniyor mesela hayatında her haltı yiyip def ilişkisi olmamış kadın isteyen çok kişi var.. veya cinsellik yok diye evlilikten hatta sevgililikten vaz geçen insanlar da var.. ben kendi ilişkimde bu tür şeylere takılmam.. dürüstlük olduğu sürece güven sadakat olduğu sürece geri klan önemli değildir benim için..
Öncelikle beni kandırdığı için büyük bir yıkıma uğrarım.. Güvenim kalmaz. O saatten sonra ağzıyla kuş tutsa, o güven kalmaz.. Sevgim de..
Ancak benimle bu sırrını paylaştığı için de ona zarar verecek, rencide edecek bir şey yapmam..
Belli bir mühlet birlikte yaşadıktan sonra, boşanma için gerekli işlemleri yaparım. Bu süre zarfında da ona zaten dokunmam, dokunamam..
O zamana kadar söyler, konusu açılır veya bir şekilde zaten ortaya çıkar.
Fakat bazen insan karşısındaki kişiyi çok sevse de farklı şekilde anlaşılmamak için gerçeği saklayabilir. Aslında çok da önemli bir konu değil.
Cevap
16Cevap
Evlenmeden önce zaten anlarım ben onu sıkıntı yok. :D
Anladım 😀
Ben sorduğum halde söylememişse sıkıntı büyük
Evlenmeden yaparım ki evlenene kadar ohoo😃
😀 diyoosunn
Bir ömür yiyeceksen önceden tatmalısın
Cahilin alası var bu soruda bissürü
Kızlık zarı çok esnekse anlayamazlar 😅 aşağıdaki çok bilmişler.
Ben bunu kesinlikle sorarım ki konuşuruz ikimizde biliriz bişekilde. Ama itiraf falan çıkmaza sokar
Gerdek gecesine kadar bu konu konuşulmuş olmalı diye düşünüyorum. Erkekler evlenene kadar her çiçekten bal alırlarken sorun yok ama evlendikleri kadının bakir olmaması büyük sorun olur. Bu konuda rencide edesim geliyor öylelerini.
Bu kadar sorumsuz yalancı biri zaten kişiliğini karakterini bana belli eder bir şekilde ya öyle 3 günde evlenecek birisi değilim zaten ama yinede saklarsa güzel şeyler olacağını söyleyemem.
Evlenmeden önce ben de bakir değildiysem sorun etmezdim çünkü aynı şeyleri yapmış olurdum. Ondan farkım olmazdı. Yok değilse kendimi eşime saklamışsam benim için travma olurdu.
Bakire mi değil mi daha önceden görme şansım olursa anlarım. Yalan söylemediği sürece bakirelik sorun değil.
Hiç ilişkim olmadı dediyse sonradan Güvensizlik göstergesi olabilir yoksa kimsenin toplum baskısı dışında bunu önemseyeceğini sanmıyorum. Ne kadar sevdiğimiz ve benimsediğimizle alakalı bir durum
Öylr bişey mümkün degiş evlilik öncesi yapmadan evlenemem odun gibi bi hatun çıkarsa bi ömür aglayıp onu aldatamam
Bu konuların o zamana kadar konuşulmaması büyük sorun bence
Bunu konuşmuş oluruz. Ortada yalan varsa cidden sıkıntı olur
Çok önemli değil. Öncesinde öğrenirdim. O güne kadar saklamaya gerek yok.
Kimse konusunu açmıyor itiraf etmiyor ama ertesi günü babasının evine giden çok kız var
3,4 santim ileride fındık kadar bir şey olması lazım o yoksa bakire değildir. O dakika orada biter
Püü rezil edepsiz jdjsjsjwiw
😀
Daha önce ilişkiye girmiş vajina beli dir girmemiş ile arasında çok fark var
Namus ikibacak arasinda degil
Üst geçitten aşağı atarım.
anlıyorum zaten zor bir şey değil bunu anlamak
vermemm ona kendimi
Terk eder erkekler genelde
Ben bakire isem bakir isterim
benim için sorun değil bakirmiyimki bakire isteyim
Bakir istemem
Sinirli