Sevgiliniz sizin icin ölüyor. Gözü sizden baskasini görmüyor ve iliskiniz cok heyecanli. Sonra sizden cirilciplak fotograflar, videolar ve görüntülü aramalar istiyor. Bu yapmadiginizda bütün heyecaninin bitecegini ve iliskiyi sonlandiracagini söylüyor. Ve eger siz yapmazsaniz yapacak biriyle devam etmek istedigini söylüyor. Bu durumda napardiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılTekmeyi koyardım. Aklı çünkünde gezen insandan hiç bir şey olmaz. Hayatta ki tek önceliği cinsellik olan insanların hayvandan farkı yok bomboş insanlar. Zaten o kadar sal@klar ki böyle istekleri olmasa konu kendiliğinden oraya gelir. Karşındaki insan sana güvenir kendini sana ait hissederse o olay oraya gelir. Heee sen takılmalık bakıyorsan ilişkiye bir ciddiyeti yoksa zaten böyle bir sevgililik hiç olmasın. Senin için ölen şevkinden mi vazgeçemiyor? O da yalandır kanks. Ne ölmesi adam daha penisine sahip çıkamıyor...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Böyle şeyler karşılık rızaya ve gönül ilişkisine dayanır. Dayatma ile yapılan herhangi bir şey bana zerre kadar keyif vermez. Seni de sevdiğini düşünmüyorum. Bugün bunları söyleyen yarın benimle birlikte olmazsan ayrılırız diye karşına çıkacak. Bence senin direkt olarak yol vermen daha sağlıklı olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle oldu. Cinsellik yasamiyorsak bitsin dedi bu yüzden kabul ettim. Iliskinin cinsellik olmadan yürüyemeyecegini söyledi
Soran+1 yılAma istediklerini göndermedigim icin cinsellik yasamaktan da vazgecti tuhaf bir sekilde
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeven kişi böyle davranmaz. Sevgi sözlerden değil isteklerden davranışlardan anlayıştan merhametten fedakarlıktan belli olur. Söz söylemek kolaydır, davranmak ise zor.
Sana tavsiyem sözlere değil, davranışlara bakmalısın.00 Yorumla
+1 yıl:) Bir kandırılma vakası daha :)
senin için ölmüyor , gözü de herkesi görür. o sadece seni zükmek için rol yapıyor.
kendine gel. şimdi fotoğraf ister sonra öpmek emmek yalamak.02 Yorumla
Soran+1 yılZaten cinsellik yasayacaktik. Göndermedigim icin onu da yapmayacakmis beni cezalandirmak icin 😁
- +1 yıl
Zükünce heyecan da kalmaz sevgi de.
sakın yakınlaşma. dünyanın en güzel kızıyım , benim için ölüyor falan sanma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
Bu durumda s. ktiri çekerdim. Bu tarz tehditvari isteklerden nefret ederim. İnsanın yapacağı varsa da yapmaz. Ayrılmak en iyisi
10 Yorumla
+1 yılBitsin sonra koz olarak kullanabilir yani s@lak değilsen seneden böyle birşeyde istese hayır demeyi bilmelisin tamam dersen belelini sen ödersin ayleni düşün
03 Yorumla
Soran+1 yılGöndermedigim icin bitti zaten
Soran+1 yılAma aileme istese yazismalarimizi da gösterebilir cok cinsel sohbetimiz oldu
- +1 yıl
Yani şimdi bir sınır olmalı bir erkekle
Herşeyi konuşmaman lazım bak sevgilim bana gerek gecesi için sabırsızlanıyorum diyor ama biz böyle uzun uzun konuşmuyoruz ve asla ben video foto nude istemen belkide büyüdüm aile tarafından öyle dir ama böyle olması daha iyi
- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yıl"Seni seviyor, senin için ölüyor, ama ona istediği görüntüleri atmazsan başkasına gideceğini söylüyor" yanlış mı anladım ben?
09 Yorumla
Soran+1 yılHayir böyle söyledi bana :(
- +1 yıl
Ve sen ona yol vermedin öyle mi. Çok acı çekersin bu kafayla.
Soran+1 yılVerdim bitti
- +1 yıl
O zaman konu kapanmıştır.
Soran+1 yılAma onun bensizlige alismasini düsünmek bile aci veriyor
- +1 yıl
Kendinl değersizleşririyorsun. Kullanılmaya müsaitsin maalesef. Sana değer vermiyor sadece kullanmaya çalışıyor.
Soran+1 yılNasil bir yol izlemem gerekiyor sence? Pisman olmasini da istiyorum..
- +1 yıl
Ona hala değer veriyor olman çok kötü. Kendine bu ihaneti yapma. Avucunun içine al ve üfle gitsin.
Soran+1 yılGercekten de onu hala seviyor olmam kendimi degersizlestirmek midir sence? Hala onu özlüyor olmam kendi degerimi bilmemek midir?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyapmam senin adına konusuyorum çıplak görmedşğinde bitecek olan sevgisini de alığ bir yerine soksun ve gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmadim, tesekkürler 🙏🏻
- +1 yıl
rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bende istiyorum bunları atmaz ise basıyorum tekmeyi bize kadın mı yok
Kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz türk kadınları
Nude cinsellik yoksa defolup gidin flistine01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂 sen masallah her seye degersin
+1 yılNe kötüymüş yaa yaptığı ayıp ayrılıcan mecbur istemiyorsan pislik herif kullanma amacı işte evlenmek iwtse böyle yapmaz ayıp ya
00 Yorumla
+1 yılGüle güle derdim. Demek ki gözü başkalsrını görüyor. Sakın düşmeyin bu numaralara kafınlar sonra size karşı tehdit olarak kullanacak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çıplak fotoğraflar yoksa seni terk eden birinin sevgisine sana ölüp bittiğine inanacak kadar ne yaşadın sen arkadaş.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdam güzel tiyatro yapmış be valla helal olsun güzel taktik
00 Yorumla
+1 yılBeni kullanmaya çalıştığını anlar ilişkiyi sonlandırrım çıplak resim ne Q
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ben kesinlikle bu uslupta bana gelen birisi ile hayatıma devam etmezdim. çok iğrenç bir durum bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıls.. ktirsin gitsin. millet sev ismek yerine foto istiyoir anlamiyom
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sevmiyor benim için olmuyor sadece öyleymiş gibi yapıyor derim
00 Yorumla
+1 yılBişey demem engellerim direk bişey demem nefesime Allah'ın verdiği nefesi boşa kullanmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılskttirrr git demek en mantıklısı :)
02 Yorumla- +1 yıl
o sevgili senin için ölmüyor, başkasını da görmek hatta çeşit yapmak için ölüyor...
Soran+1 yılNeden böyle düsündün ki
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Terk ederdim tabiki. Bu nasıl bir saygısızlık.
00 YorumlaGitsin kumda oynasın. Sevginin koşulu mu olurmuş?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. Ayrılırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYol verirdim.
00 Yorumla
+1 yılSeni obje görüyor seven birisi bunu yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılırdım
12 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi? Neden peki
Cevap sahibi+1 yılGerçekten seven bir erkek evlenmeden böyle şeyler istemez
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim insan sa onunla devam ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben ayrilirdim direkt uzatmadan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılırım tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvercen rahatlican
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tamam hadi bye derim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. By derdimm
00 Yorumla
+1 yılSıkıntılı bir durum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Dürüst olun, gerçekçi olun lütfen. Siz ne yapardınız bu durumda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat