Cinsel Yaşam Seks, karanlıkta mı daha güzel oluyor yoksa aydınlıkta mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Yorumlarınızı bekliyorum ✨ Güncellemeler+1 yıl Seks olsun da... Seks, karanlıkta mı daha güzel oluyor yoksa aydınlıkta mı? Cevapla Yorum Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı. Loş ışıkta elbette. Vücudun yarısına gölge düşecek. 3 1 Yorumla Bukowski_ist +1 yıl partner ateşli olduktan sonra hiç farketmiyorayışığında daha etkileyici oluyor Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Zifiri karanlık olmamalı elbette. Partnerin bedeni en azından loş ışıkta görülmeli. 1 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Loş ışıkta tabii ki. Tv nin de sesi açılır yatak odasında , inleme sesleri yukarı - aşağıya gitmesin. 😅 0 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Aydınlıkta tabiki göz teması ve mimikleri, tepkileri görmek güzeldir ama aydınlıkta yapamayan partner içinde güvenini kırmak olmas kapatırız ışıkları 0 0 Yorumla
Arjino Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Aslında vücuduna güvenen kişiler aydınlıkta sever ki karanlıkta sevişmek zevkli olmuyor ama genelde bazı kadınlar buna yatkın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ful karanlık olursa heyecan olur güzel olur sürekli değil ama sürekli olursa alışırsın heyecan gider 2 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ne karanlık ne aydınlık. En güzel loş ortamda. Tecrübeyle sabit :) 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. eğer duygu var ise aydınlık daha iyidir. sevdiğini görerek mutlu etmek. 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aydınlıkta sevişen TC kızına ben daha denk gelmedim. Varsa beni bulsunlar 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. O karanlığı beraber aydınlığa çeviririz biz problem yok zaten ateşimiz yakacak ortalığı 0 0 Yorumla
SanalseksSever Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Ben gündüz seviyorum. Gece uykusu geliyor insanın 😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uykunu almış olsan bile mi uykun geliyor 😅 Yorumla SanalseksSever +1 yıl :) gece 1 de sonra olursa uykum geliyor mayışıyorum öpüşürken :D ama daha öncesinde sorun olmuyor. gündüz daha iyi ya.. göre göre daha çok tahrik oluyor insan Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. partner ateşli olduktan sonra hiç farketmiyor 0 0 Yorumla
İdrisbingöl Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Aydınlık ta ama karanlıkta yapılacak fetis ve fanteziler de var 0 0 Yorumla
Salihhatay Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Aydınlıkta güzel görerek ten tene değmesi kadar muhteşem bir şey yok 0 0 Yorumla
YoSoyLaEstrella Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aydınlık isteğimi kaçırıyor karanlık iyi 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Karanlık olunca çukuru bulamıyorum 😂 0 0 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Isikta tabiki.. hersey daha net olarak görünuyor 0 0 Yorumla
Seniorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Loş olmalı. Kadın daha çok rahat ediyor öyle 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kesinlikle aydınlıkta güzel 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Loş ışık 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Loş ışıkta 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ikisindede guzel 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Her ikisinde de 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Görmem lazim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aydınlık daha güzel 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsunda nasıl olursa olsun 😀 Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Katılıyorum Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Karanlıkta mukk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Loş ışıkta elbette. Vücudun yarısına gölge düşecek.
partner ateşli olduktan sonra hiç farketmiyorayışığında daha etkileyici oluyor
Zifiri karanlık olmamalı elbette. Partnerin bedeni en azından loş ışıkta görülmeli.
Loş ışıkta tabii ki. Tv nin de sesi açılır yatak odasında , inleme sesleri yukarı - aşağıya gitmesin. 😅
Aydınlıkta tabiki göz teması ve mimikleri, tepkileri görmek güzeldir ama aydınlıkta yapamayan partner içinde güvenini kırmak olmas kapatırız ışıkları
Aslında vücuduna güvenen kişiler aydınlıkta sever ki karanlıkta sevişmek zevkli olmuyor ama genelde bazı kadınlar buna yatkın
Ful karanlık olursa heyecan olur güzel olur sürekli değil ama sürekli olursa alışırsın heyecan gider
Ne karanlık ne aydınlık. En güzel loş ortamda. Tecrübeyle sabit :)
eğer duygu var ise aydınlık daha iyidir. sevdiğini görerek mutlu etmek.
Aydınlıkta sevişen TC kızına ben daha denk gelmedim. Varsa beni bulsunlar
O karanlığı beraber aydınlığa çeviririz biz problem yok zaten ateşimiz yakacak ortalığı
Ben gündüz seviyorum. Gece uykusu geliyor insanın 😃
Uykunu almış olsan bile mi uykun geliyor 😅
:) gece 1 de sonra olursa uykum geliyor mayışıyorum öpüşürken :D ama daha öncesinde sorun olmuyor. gündüz daha iyi ya.. göre göre daha çok tahrik oluyor insan
partner ateşli olduktan sonra hiç farketmiyor
Aydınlık ta ama karanlıkta yapılacak fetis ve fanteziler de var
Aydınlıkta güzel görerek ten tene değmesi kadar muhteşem bir şey yok
Aydınlık isteğimi kaçırıyor karanlık iyi
Karanlık olunca çukuru bulamıyorum 😂
Bence tarlada
Isikta tabiki.. hersey daha net olarak görünuyor
Loş olmalı. Kadın daha çok rahat ediyor öyle
kesinlikle aydınlıkta güzel
meme lerin sallandigini gorecem
Ben aydınlık loş biraz seviyoeum
Loş ışik