Cinsel Yaşam Mutfakta cinsellik yaşamak sizce de çok saçma değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bazen duyuyorum mutfakta iliski diye ama yemegin yapildigi yerde o isi yapmak igrenc degil mi Mutfakta cinsellik yaşamak sizce de çok saçma değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Değil. Önce seks yapmanın ayıp, pis, kirli bir eylem olduğu fikrini aklından çıkar. Yemeğin üstünde yapılmıyor herhalde. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama yapildigi yerin ustunde yemek yapiliyor? Banker_Bilo +1 yıl Eee? Nolmuş? Her kullanımdan sonra mutfak tezgahı, yemek masası temizlenmiyor mu? Soran +1 yıl Ne kadar temizlense de insan tiksinir Banker_Bilo +1 yıl Sanki yemeğin içine attırıyoruz, ne var tiksinecek? Soran +1 yıl Olsun yinede pis bence
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Günah ya günah yapılcagı yer var yapilmicgı yer var mutfak nedir ya 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Öğğh orada nimet pişiyor terbiyesizlik resmen git yatak odasın sa oturma odasın sa yap puuğh Yorumla Soran +1 yıl Tuvalet nasil ki tuvaletini yaomak icinse yuatak odasi da onun icin Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Tuvalette yani etrafa temas olamadan olabilir de mutfak tezgah üstü falan olmaz ya ıyyhh midem bulandı şu an Yorumla Soran +1 yıl Bi de o evde yemek yedigini dusun kkkfhwrses Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Öğğğhhh xhshha nerden bilcez ki yapıldıgını sence yatak odası hariç yapışmamalı dimi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sadece bir kere yasadim onda da mum ışığı falan vardı müzik falan romantik olunca yükseldik ada tezgah varsa güzel olur. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Tezgahin uzerinde mi... Yorumla Soran +1 yıl Ay ama rahat olmaz ki insanin sirti kirilir o sert zeminin uzerinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tezgahta yemek yemiyoruz ki ayrıca bu ocak falan olan hazırlık olan taraf değil ortada olan Yorumla Soran +1 yıl Ha tamam anladim ama yine de sert zemin sonucta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle zaten bence de ama sırt verilmeden olur. direkt oraya oturtarak Yorumla Soran +1 yıl Cok ucuk geliyor bu seyler bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E değişir tabi insandan insana Yorumla Soran +1 yıl Ben oyleyim mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farklılık iyidir Yorumla Soran +1 yıl Dogrudur Yorumla
Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Sen tuvalette yap orasi günah degil ya da balkonda yap 😎 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayır değil o ayrı bir şey he tarafta denene bilir ayrıca orada başlar başka yere gidersiniz hem neden iğrenç olsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nimet yapiliyor cunku orada yemek var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir vücutta kadın erkekte birbirleri için bir nimet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonuçta 🤦♂️ Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Arabada, evde, mağazada, avmde, asansörde her yerde.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yemeğin yapıldığı yer mutfak ama tezgahtada yapmıyoruz nersi saçma siz yapmayın saçma ise 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Olsun sonucta mutfak ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz yapıyoruz sorun yok bizim için Yorumla Soran +1 yıl Rahat degildir ama belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo gayet rahat sorun yok Yorumla Soran +1 yıl Yer nasil rahat olsun sert zemin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yerde olmuyorki herzaman ayaktada oluyor ona bakarsan arabada da yemek yeniyor orada da yapılmamalı Yorumla Soran +1 yıl Arabada olmaz ki zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden olmasın ki Yorumla Soran +1 yıl O kadar genis degildir bence araba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne sanıyorsun güreş mi yapıyoruz alt tarafı sevişme 😊 Yorumla
buraks134 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Degil fantazik bi sey 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Iyide yemek yapilan bi yer sonucta oras Yorumla buraks134 +1 yıl Yataga kahvalti isteniyor ama orasida seks yapilan yer o da olmamali o zaman Yorumla Soran +1 yıl Yataga kahvalti istenilmemeli ama o da yanlis Yorumla buraks134 +1 yıl Isteyen istedigini yapsin bence Yorumla Soran +1 yıl Ya orasi oyle zaten ama ben fikrimi soyledim sadece Yorumla buraks134 +1 yıl Tamam bi sey demedim ki Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yeri zamanı yoktur bunun 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Mutfakta mezarlık karşıyım heryer uyar 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Zevk fabtazi meselesi 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Niye iğrenç olsun fantezi bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Rahat olmaz ki Yorumla Gök-mavi +1 yıl Musluğun üstünde sana oral yapar işte Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bide bunun tezgah i var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Iyy igrenc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya aslında tamam nimet var olmaz ama bide şöyle düşün kadinin bir bacaginii tezgaha bırakıp ayakta o şekil yapılsa çok hoş ama Yorumla Soran +1 yıl Yinede pis bence yemek yapiliyor sonucta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya yemeği ayrı düşün o pozisyon nasıl sence Yorumla
Paradigman Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Neden iğrenç olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Değil. Önce seks yapmanın ayıp, pis, kirli bir eylem olduğu fikrini aklından çıkar. Yemeğin üstünde yapılmıyor herhalde.
Ama yapildigi yerin ustunde yemek yapiliyor?
Eee? Nolmuş? Her kullanımdan sonra mutfak tezgahı, yemek masası temizlenmiyor mu?
Ne kadar temizlense de insan tiksinir
Sanki yemeğin içine attırıyoruz, ne var tiksinecek?
Olsun yinede pis bence
Günah ya günah yapılcagı yer var yapilmicgı yer var mutfak nedir ya
Bencede
Öğğh orada nimet pişiyor terbiyesizlik resmen git yatak odasın sa oturma odasın sa yap puuğh
Tuvalet nasil ki tuvaletini yaomak icinse yuatak odasi da onun icin
Tuvalette yani etrafa temas olamadan olabilir de mutfak tezgah üstü falan olmaz ya ıyyhh midem bulandı şu an
Bi de o evde yemek yedigini dusun kkkfhwrses
Öğğğhhh xhshha nerden bilcez ki yapıldıgını sence yatak odası hariç yapışmamalı dimi
Sadece bir kere yasadim onda da mum ışığı falan vardı müzik falan romantik olunca yükseldik ada tezgah varsa güzel olur.
Tezgahin uzerinde mi...
Ay ama rahat olmaz ki insanin sirti kirilir o sert zeminin uzerinde
Tezgahta yemek yemiyoruz ki ayrıca bu ocak falan olan hazırlık olan taraf değil ortada olan
Ha tamam anladim ama yine de sert zemin sonucta
Öyle zaten bence de ama sırt verilmeden olur. direkt oraya oturtarak
Cok ucuk geliyor bu seyler bana
E değişir tabi insandan insana
Ben oyleyim mesela
Farklılık iyidir
Dogrudur
Sen tuvalette yap orasi günah degil ya da balkonda yap 😎
Hayır değil o ayrı bir şey he tarafta denene bilir ayrıca orada başlar başka yere gidersiniz hem neden iğrenç olsun
Nimet yapiliyor cunku orada yemek var
Olabilir vücutta kadın erkekte birbirleri için bir nimet
Sonuçta 🤦♂️
Arabada, evde, mağazada, avmde, asansörde her yerde..
Yemeğin yapıldığı yer mutfak ama tezgahtada yapmıyoruz nersi saçma siz yapmayın saçma ise
Olsun sonucta mutfak ama
Biz yapıyoruz sorun yok bizim için
Rahat degildir ama belki
Yoo gayet rahat sorun yok
Yer nasil rahat olsun sert zemin
Yerde olmuyorki herzaman ayaktada oluyor ona bakarsan arabada da yemek yeniyor orada da yapılmamalı
Arabada olmaz ki zaten
Neden olmasın ki
O kadar genis degildir bence araba
Sen ne sanıyorsun güreş mi yapıyoruz alt tarafı sevişme 😊
Degil fantazik bi sey
Iyide yemek yapilan bi yer sonucta oras
Yataga kahvalti isteniyor ama orasida seks yapilan yer o da olmamali o zaman
Yataga kahvalti istenilmemeli ama o da yanlis
Isteyen istedigini yapsin bence
Ya orasi oyle zaten ama ben fikrimi soyledim sadece
Tamam bi sey demedim ki
Yeri zamanı yoktur bunun
Alın bunu bak bunu buradan alın😂
Mutfakta mezarlık karşıyım heryer uyar
Yatak varken mutfağa gerek yok
Zevk fabtazi meselesi
Niye iğrenç olsun fantezi bu
Rahat olmaz ki
Musluğun üstünde sana oral yapar işte
Bide bunun tezgah i var
Iyy igrenc
Ya aslında tamam nimet var olmaz ama bide şöyle düşün kadinin bir bacaginii tezgaha bırakıp ayakta o şekil yapılsa çok hoş ama
Yinede pis bence yemek yapiliyor sonucta
Ya yemeği ayrı düşün o pozisyon nasıl sence
Boş ver sen önüne dön
censelliğin neresi iğrenç olabilir ki
Neden iğrenç olsun
Evet
Huy meselesi
Her dakm
Değil
Sapkinlik
Yooo çokkooşşş