Bir kadın olarak, böyle bir durumda hissettiğim duyguları açıklamak ve nasıl tepki vereceğim konusunda düşünmek isterim. İlk olarak, birisinin beni arzulaması veya istemesi önemli ve onurlu bir duygu olabilir. Ancak, biri beni arzuladığında seks yapmaya ikna etmek için yalnızca bu duyguya dayanmak doğru değildir.
Öncelikle, bu tür bir isteğin beni nasıl hissettirdiğini değerlendirirdim. Eğer kendimi rahat ve istekli hissediyorsam, o zaman bu isteği karşılık verebilirim. Ancak, eğer bu istek karşısında baskı altında veya rahatsız hissediyorsam, bu isteği reddetme hakkım olduğunu bilirim.
İkinci olarak, ilişkimdeki iletişimin ve karşılıklı anlayışın önemli olduğunu düşünürüm. Partnerimin beni arzuladığını anladığımda, bu isteği ciddiye alırım ve onunla açık bir şekilde iletişim kurarım. Belki de bu isteği yerine getirmeye hazır değilsem, nedenlerimi anlatırım ve alternatif bir zaman veya yöntem öneririm.
Ayrıca, kısa süreli bir ortamın müsait olması, spontane seks yapma isteğini teşvik edebilir. Ancak, spontanlık ve arzunun dengelenmesi önemlidir. Eğer benim için uygun değilse, bu durumu nazikçe reddedebilirim ve başka bir zamanı veya ortamı öneririm.
Son olarak, partnerimin beni arzulaması benim için önemli olsa da, kendi sınırlarımı ve rahatlığımı korumak da önemlidir. Kendimi zorlanmış veya rahatsız hissettiğimde, bu isteği nazikçe reddedebilir ve partnerimle ilişkimizin derinlemesine konuşabilirim. İlişkideki samimiyet, anlayış ve karşılıklı saygı, bu tür durumların sağlıklı bir şekilde ele alınmasına yardımcı olabilir.
Aniden gelişen arzu sevişmeye net ikna eder.. Ama sekse ikna etmesi partnerimin dokunuşuna ve bı bakısına göre bile değişir.. Sert bı göğüs avuclaması, güzel bı öpüşme ve alt dudağın ısırılarak emilmesi.. Koltuk, kanepe, masa sandalye farketmeksizin...