Beline ve gögüslerine dokunuyorum ben. ya öpüşmek bazen o kadar çok etkileyici oluyor ki. dakiklarca öpüsébilirim. kalcalarını sıkiyormu peki iyice kendine çekerek
Çok arzuluyor o anda seni. Ve hakim olamıyor kendine. Ben bi kez o şekilde dayanamayip etek vardı üstünde sıyırdım ve kilotunu bile çıkarmadan oral yapmaya çalıştım
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşım ağzının içine dudaklarımı alarak öpüyor ve senin nefesini keseceğim diyor. Sizce neden böyle öpüyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tecrübesiz erkek davranışı dsfxşj
ibrahim tatlıses öpücüğü mü o öyle ahahahah 😂😂😂
Sen oral seks çekerken iyice bastırır muhtemelen bdsm seviyordur
Nasıl yani
Sen oral seks yaptın mı hiç sevgiline
O ne oluyor
Sevgilinin aletini ağzına alıp emmedin mi hiç
Hayır tabiki
Nası yakınlaştınız peki sadece öpüşme mi
Evet
Yaşlarınız kaçtı sizin
Erkek arkadaşı.
bilmiyorum ama zeynonun alt dudağını emmek isterdim lezzetli gibi geliyor alt dudakları bilestirmek
Bende dilimin diline degdirerek öperim öperken kafasını tutup iyice kendime çekiyorum ve dudaklarını emiyorum
Neden ki
Çok zevkli oluyor ve çok etkileyici. O zaman direk elim belinde va kalçalarına gidiyor kucaklayıp yatağa uzatmak istiyorum o anda
Erkek arkadaşım da aynısını yapıyor ama ben kalçama dokunmasına izin vermiyorum elini yukarıya çıkarıyorum
Beline ve gögüslerine dokunuyorum ben. ya öpüşmek bazen o kadar çok etkileyici oluyor ki. dakiklarca öpüsébilirim. kalcalarını sıkiyormu peki iyice kendine çekerek
Evet neden yapar ki ben izin vermiyorum
Çok arzuluyor o anda seni. Ve hakim olamıyor kendine. Ben bi kez o şekilde dayanamayip etek vardı üstünde sıyırdım ve kilotunu bile çıkarmadan oral yapmaya çalıştım
O kadar çok zevk almıştım ki heyecandan yani
Ateş bacayı sarmış amw
emcuklemis bu opmemis
Bilmiyorum çünkü
Fantazisi öyle bir anlamı yok
Çok istekli