Dün sevgilimle seksting yaparken a*dım dedi yükseldi baya penisimi göğüslerinin arasına sürtmek istiyorum dedi penis demedi de diğer adını dedi tabi, p*rno izlediği içinmi bu tür şeyleri var?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler neden sever bunu
Erkeklerin göğüs arası fantezisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu senin dişil enerjini yükseltmesi lazım düşün bi erkek her yerini istiyor arzuluyor. Zevk vermeyi seviyorsan bu durum sana manevi anlamda zevk verir. Güzel bulduğu için zevk alacagı ıcın. Bazen beden dahı yeterlı gelmıyor kadınımın ruhunu dahi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Erkeğin yatakta istediğini yapmak lazım. O yüzden sorgulama. 😄
P.. orno izlemekle ilgisi yok, gayet normal bir istek. Memelerin arası yağlanmalı, sonra git gel yapılır.
Ben karşımda ki partnerimin hoşuna giden her şeyi severim bu hoşuna gidecekse bunu da yaparım. Tabi hiç yapmadım o ayrı :)
Erkek zihinini bence fazla sorgulamayın. Arzuladığı kadının her zerresini ister.
Diyosun? Peki sevdiği için mi arzualr yoksa güzel bulduğu içün mi
Bu senin dişil enerjini yükseltmesi lazım düşün bi erkek her yerini istiyor arzuluyor. Zevk vermeyi seviyorsan bu durum sana manevi anlamda zevk verir. Güzel bulduğu için zevk alacagı ıcın. Bazen beden dahı yeterlı gelmıyor kadınımın ruhunu dahi...
Meme büyükse baya zevkli oluyor vajinaya girmekten daha zevkli
Güzel bişey çünkü zevkli yapmadım daçok isterim bende
Büyükse zaten masaj yağı ile güzel oluyor , farklılık işte başka bi heyecan katmak güzeldir
Çok zevkli bir şey kanka o arasına koyup 3. Çekmek falan
Tabi p*rno bi etken ama herseyi deneyimlemek istiyor adam engelleme
Çok doğal yüzüne fışkırtmak için
Mantıklı bir bakış açısı :D
Bende bana yapilmasini isterim ne var bunda
Fantezilerimiz ortak
Beklerim
Ben de seve seve yaparım ama bil bakalım ne eksik 😂
görsel olarak etkileyici
İtalyan mastürbasyonu
Memelerin büyük ve dikse azması normal
Çok büyük değil dik