AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eğer açıklicak olsam 'Ne olduğum beli değil miydi, Sen ne bekliyordun' derdim
O da bakir değildi muhtemelen zaten
kanama olmayinca bakire degil diye bir sey yok ayrica baska nasil anlayabilir ki
Pipisi çok fazla ufaksa kanamaz belki ama büyük çoğunluğu kanar
kanamayanlarda varmis ama esnek oluyormus zarlari
Binde bir o canım
Anlamadım ki anlastircak kadar canım miyim
Nasıl yani?
Ohoo yontem ler neden anlastirayim o kadar saf miyim hiç anlamadi bile hiç şüphelenmedi bile
Ne yöntemi?
Neden detay vereyim 😀
Tabiki de vermem detay
Ya detay versen nolcak. Öğrenirdik 😅 zararı mı var sana
Anlaşmazlıktan gelmiştir. Kan yoksa illa anladı
Kan gibi akan birsey varsa
Anlamazliktan*
Yöntemi var kışlık diktirmeye bile gerek yok artık
Satılan birsey kışlık gibi ya kan geliyor
Neymiş işte yöntem
Fazla detay a gerek yok
Bu ilginç işte. Bunu ilk kez duydum. Yeni bir yöntem sanırım.
Yazar mısın özelden rica etsem
Adam nasıl yemiş lan bu yöntemi ilginç ya
Ohoo daha ne ki darpastirici krem bile var satılan
Neler var neler aynı kan gibi
Ya ya detayları yaz adam akıllı burdan ya da özelden yaz. Önemli 😂
O da bakır değilse iyi yapmışsın ama bakirdi ve bakire biriyle evlenmek istiyordu ise kötü yapmışsın.
Bekar hayatında bar lar pavyon lar da gezmiş birisi şu an yok yani benle tanistiginda 1 2 yıl dır bırakmıştı hala da yok evlendik mesela ama oralar da tabi yapmistir bej söylesem kabul edecek biri değildi o kendini hiç ilişki yapmadı sevgilim olmadı dicek kadar söyledi bende öyle olunca birsey den bahsetmedim
Akıllı kızsın. Öyle birine zaten böyle yapılmalıydı. Hem kirmadigi ceviz kalmayip hem bakire isteyenlere deli oluyorum.
İyi de adam için sorun yok ki. Sonuçta bakire olarak el değmemiş olarak geldiğini düşünüyor ve mutlu
Yani bana bara pavyona gidip hiç bir halt yemedim sevgilim bile olmadı kimse nin elini bile tutmadım dedi duydum ki birisiyle nişan atmış gözüne soktuğum halde inkar geldi yalanladı bilgisayarında kızlarla fotosu vardı bunlar ne silemezsin dedim uydurdu arkadaş diye baya saf yerine koydu çok temiz gösterdi kendini gerçekle gelse gerçek öğrenildi öyle yapınca gerçekleri soylemedim böyle olmalı zaten pavyon da gez hiç bir halt yemedim de kanıtlı olan şeyleri inkar et ne bekliyor Du ki tabiki bende kandırmak zorunda kaldim
Peki sence kızların çoğu bu yontemi biliyor ge kullanıyor mu? Öyle ise biz de yiyecez bu numarayı
Aga artık girmeden ayırıp bakmalı 😂😂
o bozdu sandı ben bozdum filan havalarına girdi o an zaten şimdi hamileyim 4 aylik
Ahaha diyorum ya darlastirici krem bile var kan da geliyor diktirmeye hiç gerek yok
Ben yorumları gördüm çoğu kişi kullaniyordu
Hayatımız kurtuldu filan yazmislar
O bozdum sandığı için sorun yok o açısından. Geçmişte yediği naneleri ve bakire bulduğunu düşünüp mutlu o şimdi
Allah sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin inşallah.
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim
Bu durumu kabullensek iyi olacak herhalde artık. Çünkü bakire olup olmadığını anlama sansimiz kalmadı. Hem bakireyim diyenlerin çoğu da arkadan yapmış oluyor. Bakire kız yüzdesi %25 falan galiba
Kadınlara guvenım kalmadı açıkçası. Bakireyim diyenler bekâretimi verdim diyenlerden daha kabarık geçmişe sahip çoğunluk
Erkeklerin de %90 i bakir değil ki? Bakir olmayan biriyle neden bakire bi kiz evlenmek istesin
Susayım linç gelir 😂😂
Ve kadınlar tarafımı tutsun diye hiçbir zaman düşüncelerin dışında konuşma dostum. Bir yerleri havaya kalkıyor. Eskiden ben de öyleydim
Artık ultrasonda bıktırdınız bıktırdınız sağlık raporu alırken kızliga
Yoksa iş sıkıntı
Çünkü o kan gelen şey o gece yapılıyor 2 2 dka da kan gibi akiyor
Bu dediğin yöntemin de anlaşılma yolu vardır illa
Korkunç
Nasıl anlaşılacak abi? Adam Muhtemelen onlarca kadınla birlikte olmuş ama o bile yemiş numarayı
Ya milli olacaksın evlenmeden önce ki o zaman bakire olmasa da sorun etmezsin ya da bu durumu kabulleneceksin.
Çok kadınla birlikte olan bir şeyi yiyorsa herkes yiyordur demek fazla sığ. Araştırayım ben bunu 😁
Arkadan yapanları da dahil edersek zaten pek bakire kız kalmıyor piyasada. Erkekler de öyle ama zaten.
Ben kadınlar kocalarını diğer ilişkiye girdikleri adamla kiyaslama yapıyor mu onu merak ediyorum.
Benim denk geldiklerimin nerdeyse tamamı yapıyor bunu.
Yapılıyor tabi ki
Bence tek kadın değil erkekte kiyasliyordur
Kadınlar bu konuda daha beter
Bu kötü ama ya. Düşünsene evlendiğin kişi diğerleri gibi yapamıyor.. offf. Mutsuz olursun ve o diğer kişiyi ararsın ya da hayal edersin hep
Sende nasıl peki durum? Evlendiğin adam mı yoksa öncekiler mi iyi bu konuda? Umarım oncekileri aratmayan biri ile evlenmissindir.
Reis sorduğun soru da biraz abartı. boş ver kimin iyi olduğunu.
Haklısın. Biraz haddi aştı soru.
Knk kıyaslama işi kötü be. Mutsuz eder insanı. Evlendigimiz kişi inşallah her anlamda eskileri aratmaz. Ne diyim.
Haddi aşma değil de böyle şeyleri düşünme takma. Sen düzgünsen düzgünu bulur seni takma
Ben düzgün olmaya çalışıyorum da aklıma giren çok. Komsumuzun karisi teklif etti en son. Ne diyecegimi bilemedim.
Gerçek mi daha neler
Kusura bakma da inanmadım kardeşim. Ülkenin genel fantezisini yazmıssın. burada milletin önceki erkeği mi sonraki erkeği mi daha iyi diye merak edecek seviyede olup böyle bir teklifi bekleten de olmaz. Anında atlarsın öyle teklif gelmiş olsaydı 😂 yaklaşık 14 15 yıl önce liseli sevgilimi kıskandırmak için uydurduğum şeylerdi bunlar. Nesil değişmiyor 😂
Bana yazar mısın canım bişey sorucam
Yemin etsem de inanmazsın kardeşim. Haklısın da çünkü bu tarz şeyler yazan çok. Ama gerçekten gerçek benimki
Dilan da öğrenecek yöntemi bu arada. Hapı yuttuk biz.
Yazdım
Dilana taktiği verdin mi 😅
Karına sor
Güzel yorum
Henüz aciklayamadim
O bakir ise açıkla bence değil ise boş ver
Bakir birinin bakire bir kız isteme hakkı bence gayet doğal
Adımı mi cikariyim kafayı mı yedin erkeklerin dilini bilmiyor musunuz karı gibi dedikodu yapiyorlar
Bakir biriyse ve bakire birini istiyorsa bence hakkına girmemelisin..
Evlendiyseniz zaten artık iş işten geçmiş hiç girme o konuya. Ama gerdek gecesi anlamıştır kan gelmediyse