Cinsel Yaşam Evliliklerde cinselliğin monotonlaşmasının sebebi nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Evliliklerde cinselliğin monotonlaşmasının sebebi nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ffatmaaaaaaaaaaaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl klasik aynı yerde yapılan cinsellikler monotonlaştırabşlir kılık kıyafet değişikliği yer zaman değişikliği cinselliği heyecanlandırabilir 2 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bu ciddi bir sorun gerçekten de! Seviye kaçmamak kaydıyla günlerce konuşmak isterim bu konuda seninle 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evli misin? Yorumla MmartKedisi +1 yıl Evt. ya sen? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla MmartKedisi +1 yıl evli olunca genelde yazamıyor insan Yorumla Soran +1 yıl Evlilerle konuşmuyorum Yorumla MmartKedisi +1 yıl Pkeisonuçta reelde buluşmayacagız, konu evliler olunca, 2 bekar nasıl tecrübe - bilgi alacaksın? Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evli değilim bence insan eğer yerinde oturursa monotonlaşır. Bana çok saçma geliyor yerinde durmakta. Evimiz dünya, her bir yerde bir şey var. Nasıl monotonlaşırki 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her gün fasülye yersen ikrah edersin. Azıcık farklı mekanlarda bulunun. 0 0 Yorumla
Ayşenurlu34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Bende evliyim ama ben kocamla haftada 3 kez yaparız iki tane de çocuğumuz var 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kadın, kadın çok değişiyor ve erkeğine sırt dömüyor, vazgeçiyor, sokulmuyor artık... 0 0 Yorumla
cesurol34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Kesinlikle ön sevişme sürelerinin kısa olması. En az 40 dakika olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her zaman aynı şeylerin yapılması. Yer mekan değişikliği oyuncak vs kullanımı monotonluktan kurtarabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evli değilim ama buradaki en önemli etken tutku ve fantezi olmaması 0 0 Yorumla
thefurkan965 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Aynı pozisyonda seks yapılması ve fanteziye yer verilmemesidir 0 0 Yorumla
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Ancak tahmin yürütebilirim 🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli misin? Yorumla Kenank07 +1 yıl Hayır Yorumla
Paradigman Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Kutu açıldıktan sonra içini merak eder misin? 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Tek düze sıradanlaşan cinsellik... 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Sürekli aynı şeyler aynı pozisyonlar 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Alışkanlıklar 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. sıradanlık. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
klasik aynı yerde yapılan cinsellikler monotonlaştırabşlir kılık kıyafet değişikliği yer zaman değişikliği cinselliği heyecanlandırabilir
Bu ciddi bir sorun gerçekten de! Seviye kaçmamak kaydıyla günlerce konuşmak isterim bu konuda seninle
Evli misin?
Evt. ya sen?
Hayır
evli olunca genelde yazamıyor insan
Evlilerle konuşmuyorum
Pkei
sonuçta reelde buluşmayacagız, konu evliler olunca, 2 bekar nasıl tecrübe - bilgi alacaksın?
Evli değilim bence insan eğer yerinde oturursa monotonlaşır. Bana çok saçma geliyor yerinde durmakta. Evimiz dünya, her bir yerde bir şey var. Nasıl monotonlaşırki
Her gün fasülye yersen ikrah edersin. Azıcık farklı mekanlarda bulunun.
Bende evliyim ama ben kocamla haftada 3 kez yaparız iki tane de çocuğumuz var
Kadın, kadın çok değişiyor ve erkeğine sırt dömüyor, vazgeçiyor, sokulmuyor artık...
Kesinlikle ön sevişme sürelerinin kısa olması. En az 40 dakika olmalı
Her zaman aynı şeylerin yapılması. Yer mekan değişikliği oyuncak vs kullanımı monotonluktan kurtarabilir
Evli değilim ama buradaki en önemli etken tutku ve fantezi olmaması
Aynı pozisyonda seks yapılması ve fanteziye yer verilmemesidir
Ancak tahmin yürütebilirim 🤔
Evli misin?
Hayır
heyecan olmayısı, heyecan katmak lazım
Kutu açıldıktan sonra içini merak eder misin?
Ah ah ben sana içimi döksem
Tek düze sıradanlaşan cinsellik...
Sürekli aynı şeyler aynı pozisyonlar
Monoton ve rutine biniyor her şey ondan
sureklı aynı mı oluyor ondanmı?
Kadınlar fantezi dünyasına açık degil
Alışkanlıklar
İlgisizlik ve sevgisizlik
Fantezi eksikliği
Flörtleş
evlenmeden önce yapılan seks'tir
Cunku hayat standart