Cinsel Yaşam Dudağa öpücük kondurmak öpüşme sayılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Öpüp hemen çekmek öpüşme sayılır mı Dudağa öpücük kondurmak öpüşme sayılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Sayılmaz bence tatlı bir Öpücük çünkü 0 0 Yorumla
gaddaremrah Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yok kanki Öpücük sayılması için ortalama 1 saat dudak dudağa yapışık bir şekilde beklemeli 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ibrahim Tatlises'in Hulya Avsar'i vakumladigi gibi bir sekilde degilse sayilmaz. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öpücük dillerin teması ile şehvetli bir şekilde kadının vajinal ıslaklığı ile oluşan doğa olayıdır 0 0 Yorumla
ApolloCreed123 Takip Et Xper 6 Yaş: 109 +1 yıl Öncelikle selamın aleyküm kardeşim nasılsın inşallah Evet sayılır 0 0 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bence sayılamaz ama bir adım olmuş diyelim 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sayılmaz öpüşme ateşli olmalı 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sayılmaz 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. sayılır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sayılmaz bence tatlı bir Öpücük çünkü
Yok kanki Öpücük sayılması için ortalama 1 saat dudak dudağa yapışık bir şekilde beklemeli
Ibrahim Tatlises'in Hulya Avsar'i vakumladigi gibi bir sekilde degilse sayilmaz.
Öpücük dillerin teması ile şehvetli bir şekilde kadının vajinal ıslaklığı ile oluşan doğa olayıdır
s*kişmenin yarısıdır...
dolayısıyla evet, öpüşmek sayılır.
Öncelikle selamın aleyküm kardeşim nasılsın inşallah
Evet sayılır
Bence sayılamaz ama bir adım olmuş diyelim
Sayılmaz öpüşme ateşli olmalı
Öpücük tamamda uzun uzadiya öpüşme nasıl oluyor ki
hayır. öyle olsa rus erkeklerinin alayı gay olurdu
dil dile degmeli
Bu daha tatlı
Daha çok ödül bazında gibi
Sayilmaz