Cinsel Yaşam Hayalini kurduğunuz yasak biri var mı? Feel-me Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Varsa kim, yakınlığı nedir size? Hayalini kurduğunuz yasak biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Var benden 10 yaş büyük abim gibi olan insan çok azdryor beni bir akrabalığımız yok ama çok yakınız o da bişe hissediyordur bence 1 10 Yorumla Feel-me +1 yıl Sık sık gorusuruyor musunuz 🧐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neredeyse her gün Yorumla Feel-me +1 yıl Hiç peki onu etkilemek için birşeyler yaptın mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle direk bişe yapmadim kendisi çok temas ediyor genelde. Ev halinde iç çamaşırı giymeyi sevmem gelmişti bize işte sarılınca farkettim içimde bişe olmadığını o da o günden sonra ara ara temas ediyor 😅 Yorumla Feel-me +1 yıl :) evli mi peki bekar mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekar Yorumla Feel-me +1 yıl Konuşma tarzınız nasıl öyle bel altı şakalar falan oluyor mu 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bel altı şaka nasıl oluyor Yorumla Feel-me +1 yıl 😀g*tun büyümüş bugün falan filan gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Birden fazla var. Evli hocam, kuzenlerim falan filan 5 1 Yorumla Feel-me +1 yıl Evli hocan, kuzenlerin ( kaç kuzen ) ve başka var mı? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl survivor yunus emre 1 3 Yorumla Feel-me +1 yıl Tanımıyorum da yasak sayılmaz bence o sana :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yasak be kanka çünkü evli... ama çook yakışıklı yaaa Yorumla Feel-me +1 yıl :)) o zaman hayal kurmaya devam. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet bir komşum ve kendisi evli 0 3 Yorumla Feel-me +1 yıl Onun sana yaklaşımı nasıl? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal, özel bir ilgi yok. Bir ara eve yemek getirirdi kendisi yalnız kalıyorum diye, pijama eşofmanla gelirdi. Vücut hatları belli minyon biriydi. Yorumla Feel-me +1 yıl Anladım :) Yorumla
catxx70 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Var benim 1 11 Yorumla Cloudrain +1 yıl Senin ki kim Yorumla Feel-me +1 yıl Kim, yakınlığı ne? Yorumla catxx70 +1 yıl İmkansiz bir sevdigim Yorumla Feel-me +1 yıl Evli mi? Yorumla catxx70 +1 yıl E... Yorumla Feel-me +1 yıl Anladım Yorumla Cloudrain +1 yıl Sende evlimisin Yorumla catxx70 +1 yıl Yok. Yorumla Cloudrain +1 yıl Evli olsan yine aynı şeyleri hissedermiydin Yorumla catxx70 +1 yıl Yok. Sanmam Yorumla Cloudrain +1 yıl Anladim teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet vat 4 11 Yorumla Feel-me +1 yıl Kim, yakınlığı ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İmkansız askimmm Yorumla Feel-me +1 yıl Neden imkansız? Yorumla forbiddenzone +1 yıl Yaş kac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkimizde evliyiz ondan yasak Yorumla forbiddenzone +1 yıl Sıkıntı iş arkadaşın mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır çok uzun zamandır tanışıyoruz Yorumla forbiddenzone +1 yıl Yaşlar ne peki Hiç temas oldu mu Yorumla Feel-me +1 yıl Anladım, birlikte misiniz peki? Duygusal olarak bağınız var mı karşılıklı? Yorumla Şiirden-bıkmış-şair +1 yıl Yasakları delin sizde 😂 Yorumla Cloudrain +1 yıl Haberi var mı onun Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 0 1 Yorumla Feel-me +1 yıl Kim, yakınlığı ne? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var amcamın eşi 0 2 Yorumla Feel-me +1 yıl Yaşı kaç? onun sana ilgisi var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onun bana ilgisi yok yaşı 40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Var benden 10 yaş büyük abim gibi olan insan çok azdryor beni bir akrabalığımız yok ama çok yakınız o da bişe hissediyordur bence
Sık sık gorusuruyor musunuz 🧐
Neredeyse her gün
Hiç peki onu etkilemek için birşeyler yaptın mı?
Öyle direk bişe yapmadim kendisi çok temas ediyor genelde. Ev halinde iç çamaşırı giymeyi sevmem gelmişti bize işte sarılınca farkettim içimde bişe olmadığını o da o günden sonra ara ara temas ediyor 😅
:) evli mi peki bekar mi
Bekar
Konuşma tarzınız nasıl öyle bel altı şakalar falan oluyor mu 🤔
Bel altı şaka nasıl oluyor
😀g*tun büyümüş bugün falan filan gibi
Yok
Birden fazla var. Evli hocam, kuzenlerim falan filan
Evli hocan, kuzenlerin ( kaç kuzen ) ve başka var mı?
survivor yunus emre
Tanımıyorum da yasak sayılmaz bence o sana :)
yasak be kanka çünkü evli... ama çook yakışıklı yaaa
:)) o zaman hayal kurmaya devam.
Evet bir komşum ve kendisi evli
Onun sana yaklaşımı nasıl?
Normal, özel bir ilgi yok. Bir ara eve yemek getirirdi kendisi yalnız kalıyorum diye, pijama eşofmanla gelirdi. Vücut hatları belli minyon biriydi.
Anladım :)
Var benim
Senin ki kim
Kim, yakınlığı ne?
İmkansiz bir sevdigim
Evli mi?
E...
Anladım
Sende evlimisin
Yok.
Evli olsan yine aynı şeyleri hissedermiydin
Yok. Sanmam
Anladim teşekkürler
Evet vat
Kim, yakınlığı ne?
İmkansız askimmm
Neden imkansız?
Yaş kac
İkimizde evliyiz ondan yasak
Sıkıntı iş arkadaşın mi
Hayır çok uzun zamandır tanışıyoruz
Yaşlar ne peki
Hiç temas oldu mu
Anladım, birlikte misiniz peki? Duygusal olarak bağınız var mı karşılıklı?
Yasakları delin sizde 😂
Haberi var mı onun
Evet
Kim, yakınlığı ne?
Var amcamın eşi
Yaşı kaç? onun sana ilgisi var mı?
Onun bana ilgisi yok yaşı 40