Cinsel Yaşam Sevişmek istiyorum mesajı söylemeden nasıl verilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Sevişmek istiyorum mesajı söylemeden nasıl verilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Tangam sende mi kalmış de, mesajı gördüğüne emin olduğun zamanda mesajı sil ve pardon arkadaşıma atacaktım de. Ulaşır mesaj yerine. 2 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sevgilin mi bu kişi? bakışların ile bile yapabilirsin bunu , bir kadın eğer isterse her şekilde davet edebilir 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eve davet edilerek ya da kendini eve davet ettirerek. 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bakışlarınla anlat gözlerinle ya da ufak temaslar kur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bakışlarla beden diliyle anlatırsan partnerin hemen harekete geçecektir 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yeni jartiyer takımı aldım görmek istermisin de 1 1 Yorumla Muratozer46 +1 yıl 😄😄 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bakışlar ve davranışlarla 1 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Gerçekten merak ediyormusun? 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bunu söylemekten neden çekiniyosun anlamadım 0 0 Yorumla
Bdsmtion Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl En basiti usulca dokunmak ve o an gözgöze gelmek. 0 0 Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Yani bir çok yönü var 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Seni istiyorum gayet net mesaj 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Karakter kulanarak anlat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni istiyorum de 6 1 Yorumla Kemaldesin +1 yıl Sensiz doğan güneşin ben zeliş Yorumla
hardiesss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ona değdir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla hardiesss +1 yıl Yanlışlıkla sürt falan Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Göstererek... 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. sms le 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Tangam sende mi kalmış de, mesajı gördüğüne emin olduğun zamanda mesajı sil ve pardon arkadaşıma atacaktım de. Ulaşır mesaj yerine.
sevgilin mi bu kişi? bakışların ile bile yapabilirsin bunu , bir kadın eğer isterse her şekilde davet edebilir
Eve davet edilerek ya da kendini eve davet ettirerek.
bakışlarınla anlat gözlerinle ya da ufak temaslar kur
Bakışlarla beden diliyle anlatırsan partnerin hemen harekete geçecektir
yeni jartiyer takımı aldım görmek istermisin de
😄😄
Bakışlar ve davranışlarla
Suyu ısıttım gel denir sksk
Gerçekten merak ediyormusun?
Bunu söylemekten neden çekiniyosun anlamadım
En basiti usulca dokunmak ve o an gözgöze gelmek.
Yani bir çok yönü var
Üzerime atlarsan anlarım
Seni istiyorum gayet net mesaj
bir birinize aıck sozlu musunuz?
Karakter kulanarak anlat
Seni istiyorum de
Sensiz doğan güneşin ben zeliş
Ona değdir
?
Yanlışlıkla sürt falan
Ben istekli kadını yüzünden anliyorum
Zdirip frikikler vererek