- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki. Konuşmak , dertleşmek isteyebilir. Soru cevap şeklinde cinsellikte veya herhangi bir konudan da dertleşebilirsiniz. Sanaldan cinsellik olmaz zaten. mastürbasyon yapmakta olmaz büyük saçmalıktır bu. Dertleşirsiniz , sohbet edersiniz sadece. İlerideki aylarda kafa yapılarınız uyuşabilir ve şayet her iki tarafta istiyorlarsa reel olarak görüşürsünüz 👍🏻 tabii ki böyle olması da gerekmiyor , iyi bir arkadaş da olunabilir. 👍🏻
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben direk yazmam. genelde bana mesaj yazıyorlar. bir kısmı cinsel amaçlı bir kısmı bilgi almak öğrenmek amaçlı yazıyor. yani herkes cinsellik peşinde değil. bazısı bunalıyor kaliteli sohbet istiyor.
bazı insanlar beynin ön frontal bölgesini kullanır yani aklı. bazı insanlar da (çoğunluk) alt limbik sistemi kullanır yani hormonlar yönetir hormonlarının esiri olmuştur. fark bu12 Yorumla
+1 yılGenel olarak algılamayalım bnce belkide arkadaşlık içinde yazanlar olabilir zaten bazılarının konulmasından belli eder cinsellik için gelen iki üç laftan sonra anlaşılır eğer niyeti iyiyse zaten sürekli muhabbet ve sohbet için birşeyler anlatır bu gibi durumlar genellikle arkadaş ortamı olmayan ya da sanal sitelerden arkadaşlık kurmak isteyenler olur 😅😉
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Hayır tabi ki! Neden birine dm’den yazayım ki cinsellik için? İnsan tanımadan cinsellik hayali kurar mı?
Önce tanırım eğer karşılıklı bir duygu varsa o zaman cinsellik düşünürüm.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çoğu kişi sapık olduğundan tek amaçlaru bu oluyor..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. yo. şöyle düşün. birine yazdın. tanısmak icin. ne istersin. yazan erkek olarak dusunuyorum. 1. burdan bi seks partneri bulabilirmiyim sansımı deneyim 2. ya güzel kızmıs begendim dur tanısayım belki ilerler evleniriz 3. ya bu kızı biliyom ben ortamı genis tanısayım ondan baskalarına sıcrarım ekmek cıkar bundan 4. ya geyik olsun yaz yazmak bedava neo lur sa olsun bunlar yani. ya senle sevişcek ya ask ya gezcek tozcak. arkadaslık pek olmaz. bi faydası olcak senden yani. tek cinsellik değil yani. seni birine benzetmiş olabilir o an psikolojisi bozuktur dertlesmek ister seni yakın hissetmiştir.
ya erkekleri aklı cukunde eli cukunde ahanda bugun kime soksam seklinde düşünmeyin artık. sen izin vermedikce ilerlemez seks olmaz. adamın aklından gecer mi gecer. dogal olan bu. normal yani. sapık birisi icin demiyorum normal bir erkekle durum böyle olur. sen opturursen seni de begeniyorsa (her opturen kızı da opmez yani ) kriterlerine uyuyorsan oper. sensin burada. sen izin verirsen en uc noktaya kadar gider erkekler genelde.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Kesin olarak cinsellik demek yanlış olur. Bazen oluyor bir şey sormak, sohbet etmek isteye biliyor insan. ya da tanımak tanışmak. En azindansa bende öyle oluyor. Ben dm den yazmıyorum. Bana yazanlar oluyor ya sorusuna görüş bildirmis oluyorum ya da belli bir yaşa gelmiş birisine göre saçma olarak düşünulebilecek bir şey soruyorlar. İlla cinsellik demek ve böyle düşünmek yanlışa sevk eder
117 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın neyi ne zaman merak edeceği belli olmuyor. Reelde kimseye soramadığımız şeyleri sormak için buradayız zaten. Bana da bu yaşa gelfin, öğrenemedin mi? diyenler oluyor bazen. Bu kafayı değiştirin önce bir..
Soran+1 yılbelli bir yaşa gelmiş birisine göre saçma olarak düşünulebilecek bir şey soruyorlar
Bu kafayı- +1 yıl
Sen orayı yanlış anladın daha doğrusu söylemek istediğim şeyi uzamasin diye açmadım. Soyle izah ediyim. Mesela dün bir kız bana dışa kapalı birisiyle evlenmek ister misin ya da evlenirmisin diye sordu. Daha doğrusu farklı kelimelerle izah etmeye çalıştı tam anlatamamisti. Bu belli bir yaşa gelmiş birisi için saçma gelir. Neden diye soracak olursan bu kişisel bir şey. Kimisi böyle birisini samimi bulur kimisi sıkıcı bulur ama belliki onun için bu konu çok önemli ki soruyor. Yani demek istediğim buydu. İlla cinsellik için yazıyor diye düşünmek yanlış olur. Buda son cümlemdi
Soran+1 yılHerkesin hikayesi, yaşanmışlıkları farklı. Farklı dönemlerde benzer durumlar yaşıyoruz ama neticede. O yüzden hoşgörülü olmak lazım.
Soran+1 yılBen yanlış anladım seni🤦♀️sitede sorulan sorularla ilgili o yorumu yaptığını düşündüm. Sen dm'den sordukları hakkında yapmışsın. Ben kimseye dm'den bişey sormak için yazmadığımdan aklıma gelmedi o..
Soran+1 yılAnladım 😅 sabah sabah idrak yollarım açılmadı daha
Soran+1 yılSert bir giriş yaptım topu yumuşattın resmen 😅anlayışın için teşekkür ederim 🙂
Soran+1 yılİyi tarafından kalkmışsın o zaman 😄
Soran+1 yılZararlı zaten içme boş ver
Soran+1 yılHaha😄
Yooo bana da yazabilir herkes ben dertlesmeyi seviyorum tanımadığım insanların neler yaptığını nerelerde nasil yaşadığını aşırı merak ederim. Hatta bazen yola bakarim gelip geçen arabalara, icimden derim ki yav bu kadar insan nereye gidiyor hepsiyle konusmak isterdim diyorum 😄😄
11 Yorumla
Soran+1 yılAynı yöne gittiklerine göre hepsi de aynı yere gidiyor 😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesi Bir Tutmamak Lazım Ya Ben Mesela Cinsellik Amaçlı Yazmadım Ve Yazamıyorum Daha Doğrusu Cinsellik Amaçla Yazanlardan Dolayı Ben Tanışmak Fikir Alışverişi Arkadaş Olmak İçin Yazıyorum Ama Çok Nadirdir Yazdığım Ve Bazı Hemcinslerimin Yaptığı Cinsellik Muhabbeti Yüzünden Yazamıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklı isyan
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :)
Soran+1 yılRicalar
- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlarda konuşabiliyorsa özelden de yazabilir bu normal. Ancak direk dm atan büyük ihtimal cinsel amaçlıdır.
113 Yorumla
Soran+1 yılNeden saçların beyazlamış arkadaş. Sana da benim gibi çektiren mi var? Diyesim geldi😄
- +1 yıl
Çektiren oldu maalesef.. fakat beyazlama lisede başladı ırsi muhtemelen.
Soran+1 yılAnladım. Yalnız olmadığımı bilmek güzel 🤗
- +1 yıl
Sen de mi bir zalime düştün yoksa beyazların mı var😊
Soran+1 yılErken başladı benim de. Zalimlerin içine doğmuşum ben tek birine düşmek hafif kalır 🚬
- +1 yıl
Yak bı sigara o zaman beni de özendirdin🍻
Soran+1 yılİçmiyorum ni çay içeyim bari😄
- +1 yıl
Afiyet olsun😊 valla ben yaktım bı tane
Soran+1 yılSağlık olsun diyim 😄
- +1 yıl
Teşekkür ederim😊 sizi tanımak isterdim
Soran+1 yılBen de isterdim. Son sorunda karı tabirini görünce vazgeçtim 🥲
- +1 yıl
Hahaaha kadın diyince kafiye uymuyodu napiim😂
- +1 yıl
+1 ekleyin +1 bende de beyaz vaarrr sndndjdlfld
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin kadının normal insanların hepsinin amacı seks niye bunu sadece erkeklere bağlarlar anlamam lan cinselliği yaşayan erkek hayvanla mı yaşıyor bu kadınlar hep şunu der beni sev sadece beni beni dik sadece beni ama gider kendileri başka başka erkekleri diker gelirler sonra erkekler hep böyle siz kadınlar kadar biz aldatmıyoruz sizi
00 Yorumla
+1 yılDeğil aslımda güzel sohbet edebilen nadir şahsiyetler var
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir ama genel olarak öyle oluyor , kafan rahat etsin istiyorsan dm' ni kapalı tut sadece senin istediğin kişiler sana ulaşsın böylece abuk subuk mesajlara maruz kalmamış olursun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılHer öyle yazan cinsellik ile mi ilgili konuşuyor ne alakası var kendini bilen birey normal sohbett de edebilir herşeyde cinsellik de değildir ama kızlar bu konudan bizlerden daha fenalar emin olun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında tanışmak ama siz kızlar nedense hep yanlış anlıyorsunuz selam yazıyoruz cvp yok ya da sapik muamelesi görüyoruz biz her kıza aynı gözle bakmıyoruz ama sizde çok ön yargılı oluyor sunuz bize karşı
00 Yorumla
+1 yılNeden cinsellik olsun ki var içlerinde iyi insanlar da ben yinede almim böyle iyiyim
40 Yorumla
+1 yılHayır Yazılı için Genel kültür sorusu soracaktım hanfendi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde DM den yazan tüm kadınların para olunca, bizler de haliyle işin b. kunu çıkarıyoruz. Yoksa konumuz aşk olunca tabii ki de mesele sen ve ben...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGayet tabi değil.
Sohbetin gidişinden ve kalitesinden belli eder kendini.
Tabi birde sohbet edenlerin kalitesi.00 Yorumla Yok hepsi demeyelim bilgi amaçlı sorularda geliyor. Erkekler nadiren bilgi amaçlı genelde sebep yaratıp konuyu oraya bağlamaya çalışabilirler.
00 Yorumla
+1 yılHayır, buradan edindiğim arkadaşlarım olmuştu daha sonradan bazılarını kaybettim ama halâ konuştuğum arkadaşlarımda var.
00 Yorumla
+1 yılDiyemeyiz ama "merhaba" mesajlarına karşılık vermekten bile korkuyorum diyebilirim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Herkesin amacı cinsellik değildir. %99 unun amaci cinselliktir :')
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabi ki değildir. Bazen bir yerden sonra sohbet oraya geçebilir tabi karşılıklı istenirse. İnsanlar her türlü konuyu konuşabilirler herkesin amacu aynı değildir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazen istemeden konu oraya gitse de herkes için geçerli değil.
00 YorumlaDeğildir diye düşünüyorum bana da yazan oluyor yüz yüze de görüşeceğiz zaten
00 YorumlaÇoğu öyle. Herkesin bastırılmış duyguları açığa vuruyor burada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha erkolara bak sen, 100 görüş nedir tamam inandık cinsellik amacınız yok hiçbirinizin🤣
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle değil çoğu kişiye özel cevapları mesaj olarak yazıyorum. Cinsellik sadece karşı taraf isterse yazarım, istemezse aklıma bile gelmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl%99 u öyle maalesef. Cinselliği ilk günlerden yazıyorlar birde. 3 ay sonra falan yazsa belki böyle olmayacak ama sabırsız abaza oldukları için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen psikologum
Yardimci olmaya calisiyorum ayni sekilde nuhabbetin sonunda kadinlar cinsellige girmeye calisiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada birisi önce fake hesabıyla yazar test etmek için, sonra kendi hesabıyla😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%95 odur ve eryada geç mesele iraya bağlancak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleh, oraya evrilir er geç.. herkes diilde erkeklerin.. kızda çıkabilir🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah akıl fikir versin onlara
Delik sevdası olan insanla uğraşmak zordur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni tava getirip üzerindeki mücevherleri görmek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bana DM den yazan herkesin amacı cinsellikse vay benim halime.
00 Yorumla
1 yılşidi ben sana yazsam amacım cinseşşk mi olucak
10 Yorumla
+1 yılHerkesin öyledir diyemeyiz tabiki de olmayan da var baya
10 Yorumla
+1 yılSanalda herkesin amacı cinselliktir
40 Yorumla
+1 yılcinsellik değil de hayrına senin hal hatırını soruyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl% 95 cinsellik % 5 normal sohbet
33 Yorumla- +1 yıl
Benim sohbet etmek
+1 yılbirazda senin tutumuna bağlı bu
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani aç biraz
- +1 yıl
yani sen karşı tarafa bu iznelimi bırakıyorsan cinsellik konuşulur. yoksa tek başına yaşanan bişey değil ki cinsellik. sen ne kadar izin verirsen karşındaki o kadar cüretkar olur
- +1 yıl
günaydın
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılSen nereye çekersen oraya gider bu iş
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama erkeklerin çoğunun öyle
10 Yorumla Arkadaş olmayı severim
00 Yorumla
+1 yılHemen hemen, istisnalar var illaki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Bu saatte %90 öyle
00 Yorumla
+1 yılYok daha neler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Çoğunluğu evet diyebiliriz. İstisnalar çıkabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır alakasız
00 Yorumla Hayır ama cinsellik niye yaşanmasın ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılyani genelinin amacı o gibi görünüyor :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herzaman değil birazda sana bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece cibsellik olacak abazalikta degiliğim...
00 Yorumla
+1 yılSırf bu yüzden kızlara yazamıyorum linç yicem diyr
00 Yorumla
+1 yılevet ama kadınlarda ister bunu
00 Yorumla
+1 yılEeee tabi niye yazsın başka aaaaaaaaaa
00 Yorumla
+1 yılBöyle anlaşılmamak için kimseye yazmıyorum
00 Yorumla
+1 yılbence değil ama çoğunluk evet
01 Yorumla- +1 yıl
Bu saatte evet
+1 yılNeden öyle olsun ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. çoğu kişinin amaci öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYooo degildir km uyduruyor onlari yw
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen evet bazen hayir
00 Yorumla - Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar