Cinsel Yaşam Sevilen miydiniz, arzulanan mı? __cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Güncellemeler+1 yıl Her zaman arzulanan taraf oldum 🥲 Sevilen miydiniz, arzulanan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Her ikisini de birçok kez yaşadım, yaşıyorum. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. ikisi de olamadım maalesef.. sevenim çıkmadı 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Onu bende bilmiyorum ama eğer bir seçenek olsaydı sevilmeyi seçerdim abazanın biri beni arzulaması bana bir şey kazandırmaz ki. 2 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. birisinin beni arzulamasina asla musade edemem o yüzden sevilen taraf daha iyidir 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. Bir ara sevilen taraf oldum fakat devamı gelmedi. 0 0 Yorumla
burcucummm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Arzulanan, biz hiç sevilen olmadık baba tek sevenimiz oldu o da anamız 1 0 Yorumla
Sineklertanrisii Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Arzulanan… 1 7 Yorumla Sineklertanrisii +1 yıl Sevilsem ama arzulanmasam, beni seven başkasını arzulasa kahrolurdum. Yorumla __cmre +1 yıl Ben sevilmedim sadece arzulanan taraf oldum Yorumla Sineklertanrisii +1 yıl Olsun bence kötü bir durum değil. Sana seçim şansı verir. Hiç arzulanmayan biride olabilirdin. Bence çevrem tarafından silik ve etkisiz görülsem, varlığım önem arz etmese bu çok acı olurdu. Yorumla __cmre +1 yıl Kötü bir durum hic sevilen taraf olamadim Yorumla Sineklertanrisii +1 yıl Sevilmemek bence senin elinde. Senin seçimlerinde Yorumla __cmre +1 yıl Sevmek evet ama sevilmemek hakkında ayni fikirde degilim Yorumla Sineklertanrisii +1 yıl Sevilmekte insanın elinde, seçimlerine bağlı. Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Usually 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. İkside degil 1 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sevilendim 1 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanirim arzulanan 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. İkisi de değil 1 0 Yorumla
buraks134 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Hiçbiri 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Arzulanan amasyada 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Her ikisini de birçok kez yaşadım, yaşıyorum.
ikisi de olamadım maalesef.. sevenim çıkmadı
Onu bende bilmiyorum ama eğer bir seçenek olsaydı sevilmeyi seçerdim abazanın biri beni arzulaması bana bir şey kazandırmaz ki.
birisinin beni arzulamasina asla musade edemem o yüzden sevilen taraf daha iyidir
Bir ara sevilen taraf oldum fakat devamı gelmedi.
Arzulanan, biz hiç sevilen olmadık baba tek sevenimiz oldu o da anamız
İkisi de olmuştum
Arzulanan…
Sevilsem ama arzulanmasam, beni seven başkasını arzulasa kahrolurdum.
Ben sevilmedim sadece arzulanan taraf oldum
Olsun bence kötü bir durum değil. Sana seçim şansı verir. Hiç arzulanmayan biride olabilirdin. Bence çevrem tarafından silik ve etkisiz görülsem, varlığım önem arz etmese bu çok acı olurdu.
Kötü bir durum hic sevilen taraf olamadim
Sevilmemek bence senin elinde. Senin seçimlerinde
Sevmek evet ama sevilmemek hakkında ayni fikirde degilim
Sevilmekte insanın elinde, seçimlerine bağlı.
Usually
Bilmiyorum
İkside degil
Sevilen de olduk arzulanan da
sevilendim
Sanirim arzulanan
İkisi de değil
Sevilen olsun..
Hiçbiri
Reddedilen istenmeyen
Hiçbiri
Arzulanan amasyada