Evde misafir varken birlikte olduk, dayanamadığı için mi yaptı 🙄?

Dün ailelerimiz bize kahvaltıya geldiler. Kahvaltımızı yaptık topladık sohbet ediliyor falan eşim içeri gitti ve beni çağırdı canım gelirmisin pantolonumu ütüler misin diye gittim yatak odasına ve bir anda beni belimden kavrayarak dudaklarıma yapıştı kapıyı bile tam kapatmadan aralıktı. Salaş bir elbisem vardı altındada sadece iç çamaşırı Ben ne yapıyorsun içeride ailelerimiz var falan derken elbisemin altından içime girmeye başladı. Resmen onlar evdeyken birlikte olduk.
O kadar utandım ki duyarlar ya da gelirler diye normalde 1 saate boşalan adam 15 dk boşaldı o gün neyse ki ve içeri ailelerimizin yanına gittiğimizde bana gülüş atıp duruyordu. Herkes gittikten sonra akşamda ben onu bırakmadım.
Ama eşimin bu yaptığı beni çok utandırdı yani o bunu o an dayanamadığı için mi yaptı yoksa fantezi olarak falan mı
Güncellemeler
+1 yıl
Yani buna tepki versem bir daha yapma desem yanlış mı olur farklı insanlara yönelecek birisi değil ama yinede erkek olduğu için böyle bir yanlışa düşebilir istediğini yaşamak için tek seferlikte olsa yönelir mi acaba korkusu var içimde
Evde misafir varken birlikte olduk, dayanamadığı için mi yaptı 🙄?