Cinsel Yaşam Durduk yere eski sevgiliyi düşünüp libido yükselmesi normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Durduk yere eski sevgiliyi düşünüp libido yükselmesi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Sevgilinle alakası yok libidonun tavanından kaynaklı gadası 1 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onu dusundugun için libidon yukselmiyor, cinsel isteğin oluştuğunda hafizandaki en canlı yere sahip kişi o olduğu için onu düşünüyorsun ve zaten artışa geçecek olan isteğin daha hızlı artıyor. Peki sonuç masdurbasyonla mi bitiyor? 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Belli ki yarım kalmış bir şeyler var o yüzden gayet normal 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Canın çekiyorsa demekki yükselince nasıl dusuruyorsun 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. o yoksa alternatifleri değerlendirmelisin :) 0 0 Yorumla
Oxygenlove Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Belki de özledin, belki de hayatında birine ihtiyacın var, belki de bir hayale sığıındın ve en yakın onu düşünmek istedin. Gayet normal küçüğüm. 0 0 Yorumla
Uhtred_7 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Libidon yükseldiği için mi onu düşünüyorsun yoksa onu düşündüğün için mi libidon yükseliyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hiç normal acaba o da beni düsünüyor mu bir ara rüyamda görmüştüm sabaha gördüm de istek atmıştı 😃 Yorumla Uhtred_7 +1 yıl Cinsel birlikteliğiniz varmıydı Yorumla Soran +1 yıl Vardı Yorumla Uhtred_7 +1 yıl E normal o zaman arzulamam Yorumla
tanrınınkırbacı31 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Eski olanların hepsine mi Libidon yükseliyor 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hayır en uzun ilişkim buydu sadece ona karşı böyle hissediyorum eskileri cinsellik konuları açtığın da engelliyordum Yorumla tanrınınkırbacı31 +1 yıl Sen onu hala seviyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorum artık Yorumla tanrınınkırbacı31 +1 yıl O zman dusunmuyorsun onu Libidon da yükselmiyor? Yorumla Soran +1 yıl Onu düsünüyordum o zaman yükeldim gecti de Yorumla tanrınınkırbacı31 +1 yıl Her zman Libidon yuksek midir? Yorumla Soran +1 yıl Hayır yüksek değil Yorumla tanrınınkırbacı31 +1 yıl Bana Yazabilir misin Yorumla Soran +1 yıl O kadar yüksek olsa cok isteseydim evlenirdim onun yerine kendime odaklanıyorum erken daha Yorumla tanrınınkırbacı31 +1 yıl Anladım yazabilirsin bana Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. normal ama adı üstünde eski o artık 0 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. benimki düşünmeden yükseliyor 0 0 Yorumla
Borsakaplani5131 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Çok iyiyse normal azman tatmin ediyor demekki seni 0 0 Yorumla
SANATSAL-RUH Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl eski eskide kalmış yenilerine bakıp oaklanmalısın 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Abazalik belirtisi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ona karşı abazayım evet Yorumla Jakabo01 +1 yıl Bende aynını dedim zaten Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yaş kaç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 15im Yorumla Professore +1 yıl 😂😂 Yorumla
doguatac33 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Demkki aklında kalan birşeyler var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama ilişkimiz tamamen bitti ben unuttuyorum onu durduk yerde yoğun hissediyorum ve geri geliyor bana bu normal mi? Yorumla doguatac33 +1 yıl Normal tabi unutamam işin Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Çok gereksiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana da gereksiz geliyor ama ne zaman yoğun hissetsem bana dönüyor... Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Boşal abim 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. git ver napak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sevgilinle alakası yok libidonun tavanından kaynaklı gadası
Onu dusundugun için libidon yukselmiyor, cinsel isteğin oluştuğunda hafizandaki en canlı yere sahip kişi o olduğu için onu düşünüyorsun ve zaten artışa geçecek olan isteğin daha hızlı artıyor. Peki sonuç masdurbasyonla mi bitiyor?
Belli ki yarım kalmış bir şeyler var o yüzden gayet normal
Canın çekiyorsa demekki yükselince nasıl dusuruyorsun
o yoksa alternatifleri değerlendirmelisin :)
Belki de özledin, belki de hayatında birine ihtiyacın var, belki de bir hayale sığıındın ve en yakın onu düşünmek istedin. Gayet normal küçüğüm.
Cinselliğin geçince biter. Zamanla gider bu isteğin
Libidon yükseldiği için mi onu düşünüyorsun yoksa onu düşündüğün için mi libidon yükseliyor
Hiç normal acaba o da beni düsünüyor mu bir ara rüyamda görmüştüm sabaha gördüm de istek atmıştı 😃
Cinsel birlikteliğiniz varmıydı
Vardı
E normal o zaman arzulamam
Eski olanların hepsine mi Libidon yükseliyor
Hayır en uzun ilişkim buydu sadece ona karşı böyle hissediyorum eskileri cinsellik konuları açtığın da engelliyordum
Sen onu hala seviyor musun?
Sevmiyorum artık
O zman dusunmuyorsun onu Libidon da yükselmiyor?
Onu düsünüyordum o zaman yükeldim gecti de
Her zman Libidon yuksek midir?
Hayır yüksek değil
Bana Yazabilir misin
O kadar yüksek olsa cok isteseydim evlenirdim onun yerine kendime odaklanıyorum erken daha
Anladım yazabilirsin bana
Normal ya. Hala hoşlanıyorsun işte
Hayir bahane ariyosun
Nasıl iz bıraktığına bağlı
normal ama adı üstünde eski o artık
benimki düşünmeden yükseliyor
Çok iyiyse normal azman tatmin ediyor demekki seni
baya ihi anilarinz var sanirm
yalnız kalmaktan olabılır mı
Yalanıyor aranıyor kukun
Bişiler yaşandımı onla
eski eskide kalmış yenilerine bakıp oaklanmalısın
Abazalik belirtisi
Ona karşı abazayım evet
Bende aynını dedim zaten
Yaş kaç
15im
😂😂
Demkki aklında kalan birşeyler var
Ama ilişkimiz tamamen bitti ben unuttuyorum onu durduk yerde yoğun hissediyorum ve geri geliyor bana bu normal mi?
Normal tabi unutamam işin
Çok gereksiz
Bana da gereksiz geliyor ama ne zaman yoğun hissetsem bana dönüyor...
Sen yükseltmeye bahane arıyorsun gibidir
Bende bu gün eski sevgiliyi hatırlayarak basladim
Olabilir
Daha önce ilişkiye girdiysen normal
Ne demek istiyorsun
Boşal abim
git ver napak
Çok doğal