Cinsel Yaşam Kucakta zıplamak için kaç kilo olmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Çok özledim ya :(((( kilom 75 şu an boyum da 165. 1 2saat yorulmadan zıpkayabilmek için kaç kg olmalıyım. Kucakta zıplamak için kaç kilo olmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 60'ı geçemezsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden geçemem? Yorumla
Besiktas_JK Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Bir 50 kilo ol ya ne büyük dertlerin var senin öyle, aman diyeyim fazla kilo alma içinde kalır çıkaramazsın. 😂 0 0 Yorumla
TeLeVoLe Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Bı an bu istekle seni düşündüm de. 15 dk da askım nolur bırakalım çok yoruldum canım yanıyor diyebilirsin , istekte güzel ama bu uygulama önemli 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben seni zıplatırım her türlü ama sporla bacakları biraz kuvvetlendirmek yeterli olur 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. boyuna göre konuşursak 60kg altına inmelsin ama zıplatmak birazda karşındakinin kuvvetine bağlı 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. 1-2 sat istiyorsan tek kucak olmaz o. Hacı baba şadırvanımı bu aq. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O halin le ziplatiriz wma biraz kilo verirsen daha zevk slirsin 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence öyle de mümkün olabilir vücut enerjine bağlı bişi 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kilon boyun ideal bence zıplatabilenle olursan sorun olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 10 kilo ver ve bacak kası yap, 2 saat boyunca kucakta zıplamış gibi yap. Zamanla bacakların güçlenir ve erkeğinin kucağında zıplarsın deli gibi 1 0 Yorumla
EddaY Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Zıplıycan zaman söyle ülkeyi terk edelim 2. Deprem kaldırılmaz 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 1 2 saat demiş bide 😂😂 len 50 kere zıplayamazsın toplasak 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sen bana gel senin yorulduğun yerde ben seni zıplatırım seni yormadan... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O kadar çok özlediysen zayıflayana kadar ben senin üstünde zıplarım 😎😎 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kilo ne alaka ya kondisyon knk, hem hangi erkek bir iki saat dayanacak 0 0 Yorumla
KudurukOğlan Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Istediğin kg da ol iş erkekte biter Kucakta dolgun kadında ziplattim zayıf çıtır da 0 0 Yorumla
uzmjinekolog Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl bence iyisin :) hem erkekte destekleyecek seni :) 0 0 Yorumla
yalnız_romantik Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. 75 kg ile zıplayamıyor musun 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olsun kiloyla alakası yok 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kilon fazla. 50-55 normal sana. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sen kucağa gel alttanda pompalarız yorulmazsın 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O senle alakalı değl partnerinin gücü ile orantılı 0 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Max 55😂 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 60 a in sem 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. 50-55 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fark etmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
60'ı geçemezsin
Neden geçemem?
Bir 50 kilo ol ya ne büyük dertlerin var senin öyle, aman diyeyim fazla kilo alma içinde kalır çıkaramazsın. 😂
Bı an bu istekle seni düşündüm de. 15 dk da askım nolur bırakalım çok yoruldum canım yanıyor diyebilirsin , istekte güzel ama bu uygulama önemli
Ben seni zıplatırım her türlü ama sporla bacakları biraz kuvvetlendirmek yeterli olur
boyuna göre konuşursak 60kg altına inmelsin ama zıplatmak birazda karşındakinin kuvvetine bağlı
1-2 sat istiyorsan tek kucak olmaz o. Hacı baba şadırvanımı bu aq.
O halin le ziplatiriz wma biraz kilo verirsen daha zevk slirsin
Bence öyle de mümkün olabilir vücut enerjine bağlı bişi
Kilon boyun ideal bence zıplatabilenle olursan sorun olmaz
10 kilo ver ve bacak kası yap, 2 saat boyunca kucakta zıplamış gibi yap. Zamanla bacakların güçlenir ve erkeğinin kucağında zıplarsın deli gibi
Zıplıycan zaman söyle ülkeyi terk edelim 2. Deprem kaldırılmaz
1 2 saat demiş bide 😂😂 len 50 kere zıplayamazsın toplasak 😂😂
sen bana gel senin yorulduğun yerde ben seni zıplatırım seni yormadan...
O kadar çok özlediysen zayıflayana kadar ben senin üstünde zıplarım 😎😎
kilo ne alaka ya kondisyon knk, hem hangi erkek bir iki saat dayanacak
Istediğin kg da ol iş erkekte biter
Kucakta dolgun kadında ziplattim zayıf çıtır da
bence iyisin :) hem erkekte destekleyecek seni :)
75 kg ile zıplayamıyor musun
Olsun kiloyla alakası yok
Kilon fazla. 50-55 normal sana.
Sen kucağa gel alttanda pompalarız yorulmazsın
O senle alakalı değl partnerinin gücü ile orantılı
Zıplayacak olan sensin ama
bakire cümleleri bunlar
Bu kiloda bile yapılır
Max 55😂
Yuhhhh
böylede ziplarsinn
60 a in sem