Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu erkek cinsellik odaklı düşünür. %99 u böyledir maalesef. Sadece cinselliği düşünen bir erkek zaten zevklerinin peşinde koşan bir erkektir. Bu şekilde evlenirse o evde çocuklarıda mutsuz olur eşide mutsuz olur. Evlilik ile aşk farklıdır. Her aşık olduğun erkek ile evlenilmez. Doğru olan ile evlenilir. Aynı şey biz erkekler içinde geçerlidir. Her aşık olduğumuz kadın ile evlenilmez, Doğru bir kadın ile evlenilir. Yoksa o evde huzur olmaz. Sırf cinsellik için evlenen çok kadın var. Bence en iyisi cinselliği tatmış ama bunun asıl sebep olmadığını anlayan bir kadın. O kadın asla aldatmaz ve kötü olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılo da bir parcasi tabi ama mutlu mesut gecinebilmem anlasmak yani surekli kavga tartisma falan bunlar ne bilim pek benlik seyler degil cok mu olgun yasli kafasi gibiyim bilmiyom ama eglenmeyi de cok seven biriyim sadece surekli mizmiz tarzindan olmasin yoksa elbette tartismalar fikir ayriliklar da olacak bir iliskide
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Amaca bağlı değişebilir bu durum yani mesela belki cinsellik için değil de para için olabilir ya da sevgili yaparak ordan başka kızlara ulaşmak vb
10 Yorumla
+1 yılEvlenecekse bekler ama evlilik yoksa sevişmek isterler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPotansiyeli olarak cinselliğe meyilli kızlara gidiyorum ilişki olaylarında diğerleri zaman kaybı oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zevli bir ilişki ile bosalip rahatlamak ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani cinsellik olmadan bir ilişki olmaz illaki bir yerde karşına çıkar ben sana söyleyeyim
00 Yorumla
+1 yılBenim için iyi cinsellik odaklı olur, sevgili olayı bana göre değil
00 Yorumlailişkinin ciddiyetiyle ilgili.. eğer öylesineyse sadece cinsellik odaklı olur. yok ciddi bir birliktelikse cinsellikte dahil herşeyi kapsar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik düşünmesi için askerden dönmesi lazım o vakte kadar kafada skş dönüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAskerlik kısa sürüyor biter hemen
Cevap sahibi+1 yılTabi evlilik için de biraz para biriktirecem derse uzar süreç
Soran+1 yılEvet o da var
Cevap sahibi+1 yılO vakte kadar kafasının basacağı yer belli
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılolanlar da vardır tabi ki.
ama normal şartlarda güven ve sadakat diyelim biz ona.00 Yorumla Aşk ilişkisi nasıl olmalı sence?
10 YorumlaSaygı sevgi, alan en son cinsellik olur
00 Yorumla
+1 yılHayır sevgi saygı cinsellik hepsi birlikte
00 Yorumla
+1 yılEvet. Mantı acmana değil
03 Yorumla- +1 yıl
@Dude_Time karın doyurmakdan ziyade cinsellık onemli demek istedım
+1 yılCinsellik. Heyecan.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik
10 YorumlaSevgi
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılSeks
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet
10 Yorumla
+1 yıl250-300 gr kıyma
00 YorumlaSevgi
Saygı
Sadakat
Seks.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı ve sadakat.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar