Zevk almıyorum alamıyorum erken boşalma oldugu icin ilki zaten hemen dokunur dokunmaz bosaliyor digerleri eehhh iste biraz daha uzuyor o kadar zevk vermiyor yaptikca yapiyorum günlerce yapiyorum hatta
Tamam dümenciyle aynı yaştayız sende tutacağına kesin eminim kanka ama soruyu soran bunu başarabilir mi bilmiyorum ağa bak kimseye çıkmasın bu dediklerim özele gelin siz bana dua edeceksiniz
Benim kocam ilk inde biraz sürtuyorum mesela içime aldığım an bosaliyor o surtmemin zevki yetiyor 2. de ise bosalmasi 2 3 dka 8 aylik evliyim söyledim cesmemi bu tabi o kadar sürer tutamıyorum dedi sen yine çözüm odaklisin onda oda yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Maalesef çözemedim seks yapmadığım için sorun yok da yine mastürbasyon yapamiyorum o da sorun oluyor
mastürbasyon neden yapamıyorsun
Zevk almıyorum alamıyorum erken boşalma oldugu icin ilki zaten hemen dokunur dokunmaz bosaliyor digerleri eehhh iste biraz daha uzuyor o kadar zevk vermiyor yaptikca yapiyorum günlerce yapiyorum hatta
Ciddi bir problem
Aynen öyle bu beni yoruyor hani 3 5 kere yapıp bırakabilsem sorun yok ama o da olmuyor
Kanka sana taktik vereyim 40 dk dan aşağı bitirebilirsen yüzüme tükür herkese yapmam bu güzelliği
Neymiş o taktik
Değerli hocam lütfen banada yap
Yaşın kaç onu söyle bi
Oğlum t. aşk geçmeyin lan ciddiyim vallahi
24 yaşındayım
Yaşım doğru ver hadi bunlara verme taktiği bana özelden yaz 😂
Tamam dümenciyle aynı yaştayız sende tutacağına kesin eminim kanka ama soruyu soran bunu başarabilir mi bilmiyorum ağa bak kimseye çıkmasın bu dediklerim özele gelin siz bana dua edeceksiniz
Buradan yaz
Benim kocam ilk inde biraz sürtuyorum mesela içime aldığım an bosaliyor o surtmemin zevki yetiyor 2. de ise bosalmasi 2 3 dka 8 aylik evliyim söyledim cesmemi bu tabi o kadar sürer tutamıyorum dedi sen yine çözüm odaklisin onda oda yok
Yazık lan
Erkek için utanç sebebi kadın için zevksiz bi birliktelik oluyor gerçekten
Keşke tanışmak şansım olsa seninle)
doktora danışılabilir
Çarpım tablosunu tekrar et aklından hshshshs
Yani burdan söylenmez yardım etmek isterim
Söyleyebilirsin buradan
Tamamen psikolojik diyorum
Bu durum nasıl aşılır peki
Vala bndede var ama şu an azalmaya başladı
Nasıl oldu bnde bilmiyorum
Penisin boy kaç yani çok ufaksa onunla ilgili olabilir