Sadece beğeniyodum. Ve bir gün birlikte olduk. O an benim için bittiğini düşünürken, daha sonra defalarca birlikte olduk. Hatta aile evinde bile sarmaş dolaş uyuduk sanki kaç yıllık sevgili gibi.. Ama o başkalarıyla da takılıyor. Bense sadece onunla.. Kıskanıyorum, üzülüyorum, merak ediyorum. Artık duygusal bir şeyler hissediyorum ama biliyorum ki onun bu taraklarda bezi yok. Ne yapmam lazım bilemiyorum.. Fikirlerinizi bekliyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeks dışında da buluşma ayarla, ya da telefon da uzun sohbetler daha derinlere inmeye çalış.. Onu önemsediğini, merak ettiğini hissetsin.. Hoşuna giderse, diğerlerini bırakır. Sonra bir bakmışsınız sevgili olmuşsunuz.. 😃
28 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle bir kadın yorum yapsın diye bekliyodum çok teşekkürler. Bir keresinde aynı ortamda denk geldik, yanımda çok yakın erkek arkadaşım vardı. Ertesi gün , telefonda konuşurken, ona hiç pas vermediğimi, yanımdakiyle aramda bir şey varmış gibi göründüğünü falan söyledi. Hoşuma gitti.
- +1 yıl
Önemsiyor, bu güzel burdan git reel hayatına dahil etmeye çalış senin sadece yatakta mükemmel olmadığını görsün 😃
Soran+1 yılBen de önemsiyor diye düşünücekken, dur dedim havalara girme. Sonra 3 ay sonra ilk defa kendi arkadaş ortamına soktu beni..
- +1 yıl
Buda iyi bir gelişme, çok sıkmadan devam et böyle bu tarz erkeler kaçmak için yer arıyor yavaş yavaş girmek lazım kanına 😃 istemiyor gibi. 😉
Soran+1 yılGeçen gün gece bi mekandan gözümün önünde bi kızla çıktı gitti :(( açıkcası ilk aradığında bunu ona dicem. Seçici değilsin ve herkesle birlikte oluyosun, bense sadece seninle oluyorum, hastalık kapmak istemiyorum. Sohbet, muhabbet ve paylaştıklarımız çok değerli ama onun haricinde bu sebeple beni arama dicem. Sence nasıl?
- +1 yıl
Kaybedersin bu durum da büyük oynama.
Soran+1 yılAma çok kırıcı ve üzücü değil mi 😔 Birlikte olmamalıyım bence.
- +1 yıl
Ertele yokuş yap kırdığını anlarsa değer veriyordur, yoksa umursamıyordur. Seni umursamayanı da tutma zaten.
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşıma gelen bir durum, her nekadar cinselliğe dayalı bir ilşki olsada zamanla zaaf gösteren partnerlerim oluyo bunu farkettiğimde ilşkiyi sonlandırıyorum, kimsenin duygularıyla oynamak bana göre değil
18 Yorumla
Soran+1 yılAçıkca söyledim, sonlandırmadı da, kopamıyoruz, mal gibi bişi oldu.
- +1 yıl
Ben bunu hissettiğimde ulaşılmaz olurum ilşkimi ona göre dizayn ederim önlemimi baştan alırım, çünkü iyi bir cinsellik kadını erkeğe bağlayabiliyor
Soran+1 yılErkeği de kadına bağlar mı? Ya da bağlama ihtimali varsa ne yapmalıyım?
- +1 yıl
İletişimi kesmelisin her erkeği bağlamaz
Soran+1 yılAma çok iyi bi uyumumuz var, nası bağlamazki? Ben tam tersi bilirsim bu durumu.
- +1 yıl
İyi sevişen herkes çok iyi uyum sağlayabilir burdaki amaç kaliteli bir cinsellik diğer türlü bu tip bir dostluğun anlamı kalmaz, her erkeği istesende bağlayamazsın, bağlıyabileceğin erkek iyi partnerle bişeyler yaşamadığı için yaşadığındada kaybetmek istemez bu yüzden kopamaz ama bu benim için tehlike evliyim ve kimsenin saplantısı olmak istemem
Soran+1 yılAdamın baya uzun süreli ilişkisi yeni bitmiş. Seçiçi davrandığını düşünmüyorum. Bunu farkettiğimde daha çok üzüldüm. Ne yapmam lazım bilemiyorum. Çok da özlüyorum, çünkü ben de duygusal boşluktayım ve o yüzden çekiliyorum sanırım.
- +1 yıl
Özelden yazarmısın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılhastalık kapmaktan çekiniyorum ben biraz daha temkinli olmak istiyorum, seninle birlikte olduğum için seninde buna dikkat etmeni istiyorum diyebilir misin?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
+1 yılMadem onunla yapıyorsun sen de başkalarıyla dene bence. Hem belki ona ters teper kıskanır seni
21 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı, olmasam bile oluyormuşum gibi yapıyım bari 😀
+1 yılO tiplere bağlandığını belli edersen uzaklaşır senden kaçan kovalanır unutma
10 Yorumla
+1 yılSen abayi yakmissin ona. Seks olarak bakarken aşık olmuşsun ama yanlış kişiye
10 YorumlaZor yaparsın, başka kadınlara da erişebilen yüksek bir adam yerine ortalama birini ayarlasaydin olma ihtimali yüksekti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyi s.. kmis genelde bu sebep birde umursamaz olunca dibin dusmus
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevvela hastaneye gidip iyi bir muayene olmak zorundasın, kim bilir ne hastalıklar vardır şimdi sizde 🤦
02 Yorumla
Soran+1 yılOldum. Sağlamım çok şükür 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yıliyi bari, ilerleyen süreçlerde de dikkat et bari..
kim bilir belki denk geliriz, bana da hastalık bulaştırmayın 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılVermeyi kesmen lazım bikere
18 Yorumla
Soran+1 yılBu bana ne kazandırıcak? Ben hoşlanıyorum çünkü.
- +1 yıl
Yavaş yavaş uzaklaşırsın
Soran+1 yılHarika. Burdan dönmez diyosun yani
- +1 yıl
Ben öyle yaptım
Soran+1 yılNaptın?
- +1 yıl
Önce ilişkiyi kestim
Soran+1 yılSonra noldu?
- +1 yıl
Sonra kabuk bağlıyor ve iğleşiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılacak şey belli 👍
Bırakacaksın ya da nikah masasına oturmaya razı edeceksin.
00 Yorumla
+1 yılbizim ülkede f*ck yasaklansın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılAile evinde nasıl yaptınız
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmadık, sarmaş dolaş uyuduk
- Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı.
+1 yılya balıksındır ya da yengeç.
04 Yorumla
Soran+1 yılBalık 😃
- +1 yıl
Tahmin etmiştim su elementi olabileceğini. başka burçlardan bu yapıda adam çıkmaz. ateş elementi olsaydın bencil olurdun. toprak elementi olsaydın duygusuz soguk olurdun, hava elementleri de bağlanmaya yatkın değil. olsa olsa su elementlerinden çıkar akrep bilerek demedim çünkü onlarda pek olmuyor böyle şeyler.. Ben de balığım ve bende de benzer sıkıntı var. bağlanmayı hiç aklımdan bile geçirmediğim kişiye bile bağlanıp sonradan kopamıyorum, duygusal bağ oluşuyor sonradan.
Soran+1 yılBu mallığı bilirim, nerde olsa tanırım diyosun 😃 işin kötüsü güzelleme yapıyoruz, hiç olmayacak insanı yüceltiyoruz. Sevgi açlığı buna sebep olan.. Adam da kova bide..
- +1 yıl
evet aynen.
astrolojiyle 2-3 aydır haşır neşirim ve çevremdeki çok iyi tanıdıgım pek çok insanın burçlarını öğrenip analizlerini yaptım, 2-3 aylık sürede pek çok burcu karakter olarak iyi bilir hale geldim hepsi gözümün önünde şekillendiler.
kovalar umursamaz. hava elementleri özgürlüğüne düşkünlerdir. kadını da aynı erkeği de aynı. duygusal bağ kuramazsın onlarla kolay kolay. çabuk sıkılırlar monoton şeylerden. bağlanmak onlara göre değildir.
+1 yılAşık olunuyormuydu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yanlışa kürek çekiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBitir ilişkini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de yaşadım bu durumu, şimdi ayrıyız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaç ve ne sıklıkla veriyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloluyor. si k tiklerim soylerde umursamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn kötüsü
10 Yorumla Açıldın mı
03 Yorumla
Soran+1 yılÇıtlattım 😀
Soran+1 yılO anlamda bırakamadığı için der top edip konuyu kapattık..
Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Bence de belli etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlunmaz
10 Yorumla Hoşlandığını söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaç defa verdin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026