Burada kadın erkek ilişki dinamikleri devreye giriyor. Erkekler değer vermedikleri kadınlarla evlilik öncesi cinsel ilişki isterler. Kadın ise bir erkek ile evlilik öncesi ilişki yasiyorsa o erkege evleneceği erkekten daha fazla değer veriyor demektir.
Evet ayri duygular ama sevdigin insan bi farkli gelir gözüne digerlerine karai bu duygularo yogun nir sekilde hissetmen o kisiui sevmedigin anlamina gelie bende bu da bir cesit aldatma degil midir
Ya bak dogamda var diyorsun da ornek veriyorum sadece ornek esin diyelim niri ile aldatti seni sebep olarkta napalim hayayim dogamizda var hormonlar dese mesela
evet kesinlikle aldatmaktır.. bunun için biz hayatımıza birisi girdiğinde gönül gözümüzü kapatır hiç kimseye bakmayız.. kafayı çevirip baktığı an, olacaklara davetiye çıkarmış olur insan. bu kadın için de geçerli.. davetiye çıkaracaksa insan her naneye, ozaman dediğin gibi düzenli ilişki yerine gündelik aşklara bakmalı tabi
teşekkür ederim... İrademizi sınamanın anlamı yok, ilk başta her türlü tehlikenin önü kesmeliyiz, olaylar kar topu gibi büyüdüğünde bahane üretmenin anlamı yok.
Erkek hormonu bu kadar mi onemli ya devreye giricek kadar ee ozamam kimse evlenmesin herkes arzuladigiyla günübirlik iliski yasasin insan korkuyo sevilmek istiyo tekmis gibi yani ben oyle isterim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Karaktersizse sadece
Sevgilisi olan başka kadını arzuluyorsa onu seks için o kadınla aldatıyor demektir.
Aynen
Sevgilisini arzulamak varken baskasına kayan adam değildir
Kesinlikle
Sevmiyorsa arzular. Sevseydi sevgilisinden başkasını gözü görmezdi
Kesinlikle
her iki cins de ister
Ben istemem ama sevdiğim insan daha cekici gelir ve onu isterim sacma geliyo
evet ama sadece cinsel anlamda
Ama bu da bi cesit aldatma degil midir onun yerine sevgili yapma hergun arzuladigin kadinlarla ol
Burada kadın erkek ilişki dinamikleri devreye giriyor. Erkekler değer vermedikleri kadınlarla evlilik öncesi cinsel ilişki isterler. Kadın ise bir erkek ile evlilik öncesi ilişki yasiyorsa o erkege evleneceği erkekten daha fazla değer veriyor demektir.
Sevmek ve arzulamak ayrı duygular
Evet ayri duygular ama sevdigin insan bi farkli gelir gözüne digerlerine karai bu duygularo yogun nir sekilde hissetmen o kisiui sevmedigin anlamina gelie bende bu da bir cesit aldatma degil midir
Tabiki aldatma önemli olan sevdiğin ve arzuladığın kişi aynı olmalıdır
Elbette arzular
Neden ama yaninda gül gibi sevdigin kadin var diyelim
Yüksek ihtimalle evet
Neden ama sacma degil mi
Saçma ama maalesef gerçekler öyle.
Çekim olduysa arzular.
Ama sevgilisi var sacma degil mi seven insan bu denli pis dusunur mu ama gerçekten sevenden bahsediyorum
Erkeklere belli olmaz
Karaktere bağlı. Zayıfsa iradesi herkesi arzular
Kullanmak istiyordur o
Arzuluyor. Erkekler böyle
Arzular selale mi olmus?
Gerçekten seviyorsa hayır
Geneli arzular
Gerçeği bilmek güzel
@Professore evet maalesef
Yaş kaç
@Professore neden sordun
Tecrübeni merak ettim
@Professore 28 yaşındayım yani az çok erkekleri bilirim
Kaç kişi oldu.. son
@Professore sizi bilmemiz için illa hayatımıza birilerin ya da birden çok erkeğin girmesine gerek yok ki
Biz arzulariz her türlü
Neden ama
Dogamiz da var
Ya bak dogamda var diyorsun da ornek veriyorum sadece ornek esin diyelim niri ile aldatti seni sebep olarkta napalim hayayim dogamizda var hormonlar dese mesela
Yaklaşık %80'i
Kime guvenicez ki o halde
%100
Evet
Neden ozaman sevgi nerede onun yerine sevgili olunmasin kimi arzuluyorsa onla gunubirlik iliski yapsin
Erkek arzular, adam arzulamaz.
Helal jdnd adam da az ama bu devirde
Sen edermiydin
Zamaninda uzun bi iliskim oldu ve o haric baska birini arzulamadim gercekten seven insan diger insanlaro gozu gormuyo o tarz seyler bile düşünemiyo
Eder
Neden peki biz nasil guvenicez evlenicez
Şansa artık sjsjs
yaparrrrrr
Evet çok net
Arzulamaz
Evet
Arzular
Karakterine bağlı
Arzulayabilir
Neden ama cok sevdigi bir insan var yaninda ama
Bir anda olabilecek şeyler bunlar
Yapan çok
Evet
Neden
arzular
Neden
çünkü libido ayrı, duygusal sevgi ayrı çalışır.
Bu da bi nevi aldatma degil midir onun yerine kendine guvenmiyorsan gununirlik arzuladigin insanalrla takilmak daha mantikli degil mi
evet
kesinlikle aldatmaktır..
bunun için biz hayatımıza birisi girdiğinde gönül gözümüzü kapatır hiç kimseye bakmayız..
kafayı çevirip baktığı an, olacaklara davetiye çıkarmış olur insan.
bu kadın için de geçerli..
davetiye çıkaracaksa insan her naneye, ozaman dediğin gibi düzenli ilişki yerine gündelik aşklara bakmalı tabi
Kesinlikle noktasi noktasina katılıyorum
teşekkür ederim... İrademizi sınamanın anlamı yok, ilk başta her türlü tehlikenin önü kesmeliyiz, olaylar kar topu gibi büyüdüğünde bahane üretmenin anlamı yok.
Abaza yapar
arzulayablir..
Neden
harekete geçer demiyorum ama arzular hormonlar devreye grer
Erkek hormonu bu kadar mi onemli ya devreye giricek kadar ee ozamam kimse evlenmesin herkes arzuladigiyla günübirlik iliski yasasin insan korkuyo sevilmek istiyo tekmis gibi yani ben oyle isterim
haklısın iradeli erkek baskılıyor iştre duygularını evlenınce
Umarim hayirli insanlar cikar Gercekten uzucu bir durum
cıkar merak etme seni gerçek seven seni arzular sadece.. konusmak istersen bekleriö
Evet