Arkadaşlar sevgilimin biriyle aldattığından şüpheleniyorum. Sizce kıza yazmalı mıyım? Yoksa ne yapmalıyım ne önerirsiniz başınıza böyle bir şey geldi mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bazen yazmaya gerek bile kalmadan her şey önünüze geliveriyor. Şüphelendiyseniz boşuna değildir unutmayın sakın bunu. Yaşandı...
Aldattığından şüphelendiğim kişiye yazmalı mıyım sizce?
Yakaladım kızla takipleştiklerinde içime şüphe düştü kızı fakeden takibe aldım ve fotoğraf paylaştı kız. Tabiki sevgilim yalanladı başta beni kandırabilseydi devam edecektik ama başka delillerde buldum maalesef ki
Ve kıza yazmıştım ben. Kızda dün cevap vermiş kıza olanı biteni anlattım. Ben kıza yazınca kız sevgilime yazmış sevgilimde arkamdan beni bırakamıyordu ondan ayrılamadim gibi şeyler söylemiş. Her neyse işte hem aldattı hem de üstüne her yerden engelledi beni
Bı kaç aydır ekliydi ama normal biri sandım. Sonra telefonunda onun baş hatfinde bir tasarım yapmış galeride onu yakaladım. Sana yaptım dedi baş harfimiz aynıydı çünkü ama bana asla göndermedi onları. Girdim instagramdan o harfi olan biri vardı ona yazdım meğerse aylardır sevgililermis ve ciddilermis benle de ciddiydi güya serefsiz
Yani iyi olamaya calisiyorum iyi yönden bakıyorum asla birine sonsuz güvenmiyorum bunu öğretti bana. Herkeste aldatma potansiyeli var çünkü kendimden başkasına güvenmem artık kim olursa olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kiza niye yaziyosun sevgiline yazsana
Doğruyu söyleyeceğini sanmıyorum o yüzden demiştim
İnkar edebilir
iyi de boyle bir sey yoksa kizla bosuna muhatap olmus olcaksin
Sende haklısın ama sevgilime ne diyeyim ki
caktirmadan agzini arayabilirsin direkt sormak yerine
Lütfen taktik vermeye devam et cidden ihtiyacım var ağız aramakta pek iyi değilim nasıl başlayayım ne diyeyim
iliski dinamiginizi bilmiyorum ki sevgilini de tanimiyorum en iyi nasil yapacagini sen bilirsin
Nasıl aldattığını düşünüyorsun
Yakaladın mı
Yakaladım kızla takipleştiklerinde içime şüphe düştü kızı fakeden takibe aldım ve fotoğraf paylaştı kız. Tabiki sevgilim yalanladı başta beni kandırabilseydi devam edecektik ama başka delillerde buldum maalesef ki
Ve kıza yazmıştım ben. Kızda dün cevap vermiş kıza olanı biteni anlattım. Ben kıza yazınca kız sevgilime yazmış sevgilimde arkamdan beni bırakamıyordu ondan ayrılamadim gibi şeyler söylemiş. Her neyse işte hem aldattı hem de üstüne her yerden engelledi beni
Onu da tercih etti yani
En azından böyle birinden kurtulmuşsun
şüpheleniyorsan, aldatılıyorsun demektir sekmezz
😞😞😞
İspatlayabilmek istiyorum
Yazmamalisin şüphe tek gerçektir.
Yani hiçbir şey yapmayayım mı
Ayrıl
Yaz tabiki
Yazıya nasıl başlayacağımı da bilmiyorum of 😞
Direkt merhaba bişey sorucam de cevap verirse de... ile aranızda ne var de
Ben denedim ve sevgilisi çıktı hiç pişman değilim tekrar olsa tekrar yzarim
Peki ne zamandan beri takipleşiyorlardı yani ne zaman buldun kızı ve yazdın
Bı kaç aydır ekliydi ama normal biri sandım. Sonra telefonunda onun baş hatfinde bir tasarım yapmış galeride onu yakaladım. Sana yaptım dedi baş harfimiz aynıydı çünkü ama bana asla göndermedi onları. Girdim instagramdan o harfi olan biri vardı ona yazdım meğerse aylardır sevgililermis ve ciddilermis benle de ciddiydi güya serefsiz
İstek attım.. kişinin nesi oluyorsun nerden tanıştınız falan dedim sevgilisinm dedi
Allah belasını versin bu iğrençliği nasıl yapıyorlar aklım almıyor umarım şu an daha iyisindir
Yani iyi olamaya calisiyorum iyi yönden bakıyorum asla birine sonsuz güvenmiyorum bunu öğretti bana. Herkeste aldatma potansiyeli var çünkü kendimden başkasına güvenmem artık kim olursa olsun