Gizli Üye(30-35)+1 yılKanımca bana zevk verdirerek (beni arzulayarak) seks yapmış ve yerine koyamıyorsam; yerine koyana kadar unutamam. Ama kadına ulaşmakta zorluk yaşamayan (alfa erkek olarak tabi edilenlerde), kalıcı iz bırakamazlar. Bu durumda Alfa erkeği tanımlamam lazım. Kadınlara rahat ulaşabilen ve hat da bakire kızlara bile seks yapmak için yalvartan alfa erkek tanımı şöyle;
Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Alfa Özgüveni nasıl oluşur?
Alfayı alfa yapan, olabildikce erken tanıştığı zorluklar ve bu zorlukların üstünden gelmesi nedeniyle geliştirdikleri yüksek özgüvendir. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ; asıl alfalaşma lise evresinde başlar, üniversite okumak yerine fabrikada çalışıp usta başı olursan ve usta başı olana kadar da baya emek vermişsen; bu emek sana özgüven ve olgunluk veriyor. Ya da çocukluk yılların, bir dükkanı işletmekte geçmişse yine 20 lere geldiğinde ; özgüven , olgunluk ve karizma sahibi erkek oluyorsun.
Lakin sen mezun olup askerlikten dönene kadar =24 yaş diyelim. Bir zor işte çalışmayıp direk masa başı rahat işe başlarsan; Senin özgüvenin ve olgunluğunu elbet olmaz. Bu yüzden betalar, genelde eğitimli nüfusdur. Çünkü alfayı alfa yapan en önemli özellik , özgüven olup rahat büyüyen erkekde genelde böyle özgüven olmaz.
Bu yüzden nice üniversite mezunu kaliteli bayanları, Uzman Çavuşlar ve fabrika işçilerigötürmekte iken ; rahat büyüyen erkek hakim ve savcı olsa dahi, bir kadını yatağa atamaz. Evlenir , ancak böyle sadece eşiyle birlikte olur.. Bu arada usta başı ve uzman çavuşları, küçümsemiyorum. Hat dabu memlekete Sağlık mezunları hariç tüm üniversite mezunlarından , daha faydalı olmaktalar. En fazla karşılaştığım alfa örnekleri, askerler ve ustalar olduğundan; böyle örnek verdim.
Böylece yakışıklı erkek, özgüven sahibi değilse; kadına ulaşamaz. Ama özgüvenli, çirkin ve ağzı laf yapan serseri erkek çok rahat ulaşır. Bunun örnekleri, çok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılÖzel yaşadığın şeyler aklına gelir tabiki ama özel olduğu için konusu açılmaz ve bazen unutmak zorunda kalabilirsin
Mesela eski eşim ayrıldıktan sonra çocuğumuz var yeniden devam edelim diye uğraştığım halde başkası ile evlendi
Tercihine saygı duydum engel olacak en ufak bir şey yapmadım ama çok üzüldüm çok ağladım kendi kendimi yıprattım değdi mi bilinmez
Ama bazen kader ayırdığı zaman nekadar uğraşsanda işler düzelmez
Başkasının özeli olduğu için de bir şey diyemem
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi birisini unutursun aklına bile gelmez ama gerçekten bir şeyler hissettiğin bir adamsa o evet unutamazsın hatta tam tersine özlersin hem de bu sadece onu özlemekle kalmaz onun sana hissettirdiği o tutkuyu da özlersin
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni sevmiyorsa ayrıldıysam unuturum. cinsellik çok da matah bir şey değil
20 Yorumla
+1 yılİnsan neleri neleri unutuyor ya skshkshs bu hayatta cidden mutlu olup da o şeyi unutmayan var mı, eminim hepimiz zaman zaman hayatın anlamsızlığıyla boğuşuyoruzdur.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik yaşayacağım kişi zaten kocam olacağı için neden unutayım ki
82 Yorumla
Soran+1 yılHelal kız
- +1 yıl
👍
- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yasadıysam demekki sevdiğim biri, yani unutmak zor olabilir
61 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden alfa dul oluyorsunuz. Kadınlar arzu duymadan yapmazlar genelde İşte bu yüzden erkeklerde unutuyor. Buda bakirelik neden önemli sorularından birinin cevabı oliyor.
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Az cinsel ilişki yaşıyosan unutmayabilirsin de sayısı artınca ben bunla yattım mı acbaya kadar geliyo durum😂😂
42 Yorumla- +1 yıl
Deli :P
- +1 yıl
Kaşmer.
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kadının kokusu ve lezzeti tam olarak tadılır ise o kadını unutmak oldukça zordur erkek için... Öncelşikle erkeği en çok bağlayan şey kadının vajinasının fiziki güzelliğidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik çok kısa bir sey duygular aşk sevgi sana hissettirdikleri işte bunlari unutmak zor.
40 Yorumla
+1 yılErkek betaysa bilemem Ama alfa unutur. Sormadıkca aklına bile gelmez Kadınların nerdeyse hepsi hatırlar hatta bu yüzden buna ALFA DUL deriz. İşte buda evlilikte bakireliğin önemi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDiğerlerini unuttum da şu ankini zor. Çünkü ayaklarımdan beri her yerimi yalıyor emiyor.
68 Yorumla- +1 yıl
Böyle yalayanı bu devirde bulmak zor diyon 😀
- +1 yıl
Beri..
- +1 yıl
Dönüp dolaşım bu yoruma geliyorum..
Cevap sahibi+1 yılNeden?
- +1 yıl
Oda yalamak istiyor
- +1 yıl
Şiirden bıkmış gazele sarmış
- +1 yıl
@Anlarım3005 yalanmı ln takipçilerinden belli sitede ne kadar kadın varsa eklemişsin işte 😂
- +1 yıl
@Şiirden-bıkmış-şair erkek mi ekleseydim , tercihim belli bunu garipsemene şaşırdım.
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eğer ki arada aşk varsa cinsellik daha da bağlayıcı olur unutulması da bir o kadar zorlaşır.
Mevzu sadece cinsellikse unutulur.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGirip çıkan kişiyi unutmak zordur vermişsin girmiş vermişsin yemiş napayım ben şimdi ben en çok bunu nasıl yaşıyorlar onu merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılYoğun duygular beslenen kişi unutulmaz cinsellik yaşadım herhalde o beni artık daha unutmaz kafadına giren kız da 3 gram beyin yoktur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer ten uyumu olduysa ve belirli fantezileri karşılıklı deneyimlediyse çiftler evet zor olur unutmaları. Bu iki taraf için aynı durumdur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmak degil ama jyi hatiramda olur... sonucta herkesle isteyen degil nadiriyle yasamak jsteyen biriyim
00 Yorumla
+1 yılniye zor olsun işimiz bitince direk engellediğim için 😏 ama efsane bir seks yaşadıysak ve güzel bir oral seks çektiyse en fazla 2 gün sürer 😂😂
00 Yorumla
+1 yılKisiye ve aradaki iletisime bagli. Benim unutamadigim biri yok.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İz bırakanları unutmak zor olur. Diğerleri umurunda olmaz
00 Yorumla
+1 yılBiri var onu hiç unutamam diğerleri aklıma bile gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılAklıma gelsede hiç bişey barındırmıyor 🤷♂️
00 Yorumlaİnsanlar ölen insanları unutuyor bunu mu unutamicak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşamadımki, cinsellik istemiyorum diyen kızlarla neden bir şey yaşayayım? Ama tabi gerçeği söylemek yerine hepsi yalan söylüyor. Aslında istedikleri ortaya çıkıyor
00 YorumlaBen bir onu unutmam oda artık bana ait değil yani kimse kalmadı unutulmayacak
00 Yorumla
+1 yılZor olur. ben hiç beğenmiyordum fizik oalrak evlendik. Ama ilişkiye girmedim evlenmeden haram
00 YorumlaBenim bir arkadaşım var sürekli bir kızla beraber ve hepsinide unutmus vaziyette
50 Yorumla
+1 yılEğer cinsellikte iyiyse unutulmaz evet. Ben olgun milfimi unutamam halen.
05 Yorumla- +1 yıl
Burcun ne senin
- +1 yıl
Duruma göre değişir
- +1 yıl
Söyle hadi
- +1 yıl
Aslan
- +1 yıl
Kötü birisin sen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbeni bu sektöre götüren alıştıran kişiyi ölsem unutmam hakkımı da helal etmiyorum yapmadığım pislik kalmadı onun yüzünden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutmak zor olmaz sağda solda şöyle bir kaş. ar vardı ne sktiydim ama diye anlatiliyor. O unutulmaz anlar iyice unutulmaz kılınıyor 😏
00 Yorumla
+1 yılBenim için unutmak kolay bence istediğin zaman her şeyi unutursun
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden cinsellik yaşamam evlenmeyeceğim için cinsellik yaşamayacağım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok basit, çoğunu sabah uyandığımda unutmuş oluyorum, sen kimsin kardeşim çık kit evimden diyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO yüzden kestirdim daha kimseye ile yapmayım diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olduğun kişiyi unutmak zor cinsellik en kolay unutulan
00 Yorumla
+1 yılTabikide zor imkansiz hatta nasil unutrku yaanuii
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kadınlar için zor olsada erkekler için zor olmuyor genelde
00 YorumlaMümkün değil bence pasifler partnerlerini unutmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYoo unutur gayette. 😂
30 Yorumla Unutmam özledim onu:(((
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılZor olmaz.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Unutmaya ihtiyacım yok onun guzelligide o anılar
10 Yorumla
+1 yılTabı bnce. Nie unutmayasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik hayatım boyunca yaşamak istemeyeceğim bir şey
00 Yorumla
+1 yılUnutmam gerektiğinde 2 dakikamı almaz 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet bazıları unutulmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılMemnun birakılan biri her daim arar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılHangi birini hatırlayayım
00 Yorumla Evet sonuçta bağlanmışiz birbirimize
00 YorumlaHerkes unutulur elbet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Tatlı bir anı olarak kalır
00 Yorumla
+1 yılZor olabilir kim olduğuna bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Eşim olacağı için unutmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok unutuşuyor ama hep bi tane var onu unutamıyon
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanılan şeye göre değişir
00 Yorumla İyi bir seks asla unutulmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskortu kim hatrlar?
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 sen hayrdr?
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 ne konuda
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 tövbe tövbe
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. cinsellik yaşanmışsa unutulmaz olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla aklıma bile gelmiyor hiçbiri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişiden kişiye değişir o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskorta giden erkeğe sor bunu yolda görse tanımaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek unuturum affım yoktur
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği