Cinsel Yaşam 10'dan fazla kişiyle seks yapan erkekler gerçek mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 ünlülerden bahsetmiyorum. ama zengin erkekler yakışıklı erkekler vs Güncellemeler+1 yıl mesela 27 ya da 30 yaşına kadar 10'dan fazla kişiyle seks yapan erkekler gerçek mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 10 az bence 100 falan olmalıydı şaşırtıcı olması icin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl karının 10 kişiyle yatması az olurdu yani Yorumla Barbarosakman +1 yıl Cok boşsun ya niye nefes alıyorsun 🙃 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka 10 az diyen bir insansın yanlış mı Yorumla Barbarosakman +1 yıl Bu beni bağlar soru sormuşsun erkek icin Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Para bir çok şeyde olduğu gibi seksi de satın alma gücüne sahip. Bnu bu yönde kullananlar elbette var. 0 0 Yorumla
Metehannşair06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Her şey olabilir kimseyi yadırgamamak lazım herkes hayatını yaşıyor Senin istediklerin kadar onun da istedikleri var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aynı anda mı? Eğer oyleyse webtoonlarda var böyle bir şey jdjdjf 3 5 Yorumla Soran +1 yıl aynı anda deüil knk mesela 28 yaşına kadar toplamda 10 üzerinde farklı kadınla Yorumla Jakabo01 +1 yıl 28 e 10 sa çok az bence Yorumla Alper35İzmir +1 yıl Webtoon ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az ya o zaman. Zengine gerek yok gecekonduda kalan bile yapıyor onu. Ben aynı anda dedin sandım jfjfjfjjfjdjd@Alper35İzmir webtoon, çizgi roman kısaca Yorumla Alper35İzmir +1 yıl Hmm ben başka bir şey sandım da neyse onu solemeyim 😁 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne alaka ya bunun için zengin olmasina gerek yok ki gerçek tabi ki yani ben 0 0 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum baskasının ne yaptıgı beni ilgilendirmiyor 0 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl 10 mu wdawda ergenlıkte bile 4-5 ay içinde 10 kişiyle olmuşumdur ben en kötü 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. 10mu 😂 ahahha abla çok az bu arada 0 14 Yorumla Soran +1 yıl karının 10 kşlşyle yatmış olması da mı az Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Karının max 3 falan olması okey de erkegin 10az Yorumla Soran +1 yıl ne alaka ya ha kadın ha erkek ilişki ili, şkidir kadınlar eşlerini kıskanmıyor mu Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Kıskansın kıskanmasın kadın max 3olmalı Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Musty_Gregor +1 yıl 3 ten fazlası sıkıntı xhahahha Yorumla Soran +1 yıl Şu an haksızlık ediyorsun Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Yok etmiyorum bence Yorumla Soran +1 yıl Ediyorsun Allah iki tarafa da zina yapmayın demiş zaten erkek canının istediği kadar yapacak kadın maks 3 tane oldu. Neyine güvenmiyorsun Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Tamam erkek max 3 kadın 2olsun o zmaan abla olur mu Yorumla Soran +1 yıl Erkek max 3 kadın max 3 olur bak Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Tamam o zaman senin kaç oldu mesela abla Yorumla Soran +1 yıl 0 🥺 Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Niye üzülüyon abla olur bakalım bi tanıdıgım var yardımcı olurum istersen xjahahabba Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 10 sa acemi durgun bir erkektir😄😄😄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sizin cinsel hastalıklardan haberiniz var mı Yorumla Jakabo01 +1 yıl Yani bilmiyorum eskiden yoktu valla devamke Yorumla Jakabo01 +1 yıl Öyle diyince biraz düsündüm 18 den 28 eAklımda kalan 17 arada unuttuğum yoksa 😁😁😁 Yorumla Soran +1 yıl karınında 20 üstü yattığı adam olsa senin için sorun değil di mi Yorumla
nobadyx001 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl 😂😂😂 sen günde yaparsın 10 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yapmadım ama istesem 10 ne ki 100 tane bulur insan o kadar çok sapık var ki Yorumla nobadyx001 +1 yıl Evet çok doğru 😂😂 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. 10 düşük bir sayı bu arada. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Benim 100 ü geçmiştir ciddiyim ve zengin değilim. 0 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl 10 kişi nedir ki yahu. 100 bari deseydin 0 0 Yorumla
mrttmrr07 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Oldu ama insan pişman oluyor. Hastalıklar malûm. 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ahh masum kizim 😂😂 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunun için zengin olmaya da gerek yok ki 😅 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normal zengin olmayanlarda yapıyor 😂😂 0 3 Yorumla Jakabo01 +1 yıl Boş gezerken 3 manitam vardı zenginlikle ilgisi yok eskiden daha uygundu catly 5 liraydı😄 Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl @Jakabo01 onu diyorum bende Yorumla Jakabo01 +1 yıl Aynen birde eskiden manitaya kavga dövüş yemek ısmarlayamıyorduk şimdi merhaba diyen telefon istiyor piyasa berbat oldu😄😄 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 10 kişi için bu saydıklarına gerek yok :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hıc asık oldunmu veya hıc severek oldumu? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hiç olmadı ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burcun ne asırı duygusal mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanıtla ama Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben 25 kişiyle yaptım noldu ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl karın 25 kişiyle yapsa normal di mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boş yapma mk Yorumla Soran +1 yıl ne boşu sen yapmışsın sen 25 vajinanın tadına bakacaksın da karın bakmayacak mı 25 penise Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen yaptın mı hic 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzgün Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl böyle bir erkeğe bakış açın nasıl olur? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hoş değil can sıkıcı Yorumla
Azgın_kısrak Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl @Professore sevişip seks yapalimmi 2 3 Yorumla Professore +1 yıl Kizim ne alaka buraya yaziyon 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @azgin_kisrak dikkat et senin profesörün profil fotoğrafı fake Yorumla Professore +1 yıl Kizim gerçekliğini üstüne çıkarak test edebilirsin kolların 😂 Yorumla
OsmanErol Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ayda mı haftada mı? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl mesela 30 yaşına kadar toplamda Yorumla OsmanErol +1 yıl Yani yapan biri için çok az bile Yorumla Soran +1 yıl siz bunları nasıl normal görüyorsunuz ki Yorumla OsmanErol +1 yıl Ben karşıyım evlilikten önce bu tür şeylere ama yapsaydım bu sayının üstünde olurdu Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. hımmm 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok zor değil ki... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
10 az bence 100 falan olmalıydı şaşırtıcı olması icin
karının 10 kişiyle yatması az olurdu yani
Cok boşsun ya niye nefes alıyorsun 🙃
ne alaka 10 az diyen bir insansın yanlış mı
Bu beni bağlar soru sormuşsun erkek icin
Para bir çok şeyde olduğu gibi seksi de satın alma gücüne sahip. Bnu bu yönde kullananlar elbette var.
Her şey olabilir kimseyi yadırgamamak lazım herkes hayatını yaşıyor Senin istediklerin kadar onun da istedikleri var
Aynı anda mı? Eğer oyleyse webtoonlarda var böyle bir şey jdjdjf
aynı anda deüil knk mesela 28 yaşına kadar toplamda 10 üzerinde farklı kadınla
28 e 10 sa çok az bence
Webtoon ne?
Az ya o zaman. Zengine gerek yok gecekonduda kalan bile yapıyor onu. Ben aynı anda dedin sandım jfjfjfjjfjdjd
@Alper35İzmir webtoon, çizgi roman kısaca
Hmm ben başka bir şey sandım da neyse onu solemeyim 😁
Ne alaka ya bunun için zengin olmasina gerek yok ki gerçek tabi ki yani ben
Bilmiyorum baskasının ne yaptıgı beni ilgilendirmiyor
10 mu wdawda ergenlıkte bile 4-5 ay içinde 10 kişiyle olmuşumdur ben en kötü
10mu 😂 ahahha abla çok az bu arada
karının 10 kşlşyle yatmış olması da mı az
Karının max 3 falan olması okey de erkegin 10az
ne alaka ya ha kadın ha erkek ilişki ili, şkidir kadınlar eşlerini kıskanmıyor mu
Kıskansın kıskanmasın kadın max 3olmalı
Neden?
3 ten fazlası sıkıntı xhahahha
Şu an haksızlık ediyorsun
Yok etmiyorum bence
Ediyorsun Allah iki tarafa da zina yapmayın demiş zaten erkek canının istediği kadar yapacak kadın maks 3 tane oldu. Neyine güvenmiyorsun
Tamam erkek max 3 kadın 2olsun o zmaan abla olur mu
Erkek max 3 kadın max 3 olur bak
Tamam o zaman senin kaç oldu mesela abla
0 🥺
Niye üzülüyon abla olur bakalım bi tanıdıgım var yardımcı olurum istersen xjahahabba
10 sa acemi durgun bir erkektir😄😄😄
sizin cinsel hastalıklardan haberiniz var mı
Yani bilmiyorum eskiden yoktu valla devamke
Öyle diyince biraz düsündüm 18 den 28 e
Aklımda kalan 17 arada unuttuğum yoksa 😁😁😁
karınında 20 üstü yattığı adam olsa senin için sorun değil di mi
😂😂😂 sen günde yaparsın 10
yapmadım ama istesem 10 ne ki 100 tane bulur insan o kadar çok sapık var ki
Evet çok doğru 😂😂
10 düşük bir sayı bu arada.
Benim 100 ü geçmiştir ciddiyim ve zengin değilim.
10 kişi nedir ki yahu. 100 bari deseydin
Neyse susalım hdyfgff
neden olmasın
Oldu ama insan pişman oluyor. Hastalıklar malûm.
Ahh masum kizim 😂😂
Bunun için zengin olmaya da gerek yok ki 😅
Normal zengin olmayanlarda yapıyor 😂😂
Boş gezerken 3 manitam vardı zenginlikle ilgisi yok eskiden daha uygundu catly 5 liraydı😄
@Jakabo01 onu diyorum bende
Aynen birde eskiden manitaya kavga dövüş yemek ısmarlayamıyorduk şimdi merhaba diyen telefon istiyor piyasa berbat oldu😄😄
10 kişi için bu saydıklarına gerek yok :)
hıc asık oldunmu veya hıc severek oldumu?
hiç olmadı ki
burcun ne asırı duygusal mısın
yanıtla ama
Ben 25 kişiyle yaptım noldu ki
karın 25 kişiyle yapsa normal di mi
Boş yapma mk
ne boşu sen yapmışsın sen 25 vajinanın tadına bakacaksın da karın bakmayacak mı 25 penise
Sen yaptın mı hic
hayır
Üzgün
böyle bir erkeğe bakış açın nasıl olur?
hoş değil can sıkıcı
@Professore sevişip seks yapalimmi
Kizim ne alaka buraya yaziyon 😂😂😂😂
@azgin_kisrak dikkat et senin profesörün profil fotoğrafı fake
Kizim gerçekliğini üstüne çıkarak test edebilirsin kolların 😂
Ayda mı haftada mı?
mesela 30 yaşına kadar toplamda
Yani yapan biri için çok az bile
siz bunları nasıl normal görüyorsunuz ki
Ben karşıyım evlilikten önce bu tür şeylere ama yapsaydım bu sayının üstünde olurdu
hayır
hımmm
Normal bir durum bu
Evet mümkün benim 5 farklı kişi idi
İllaki vardır ya
Ben hiç yapmadım
Sen peki
çok zor değil ki...