Selamm💫🌼 Yengem sürekli abimin geçmişimdeki ilişkilerini onlara yansıtıp sürekli tartışma konusu yapıyor. Ne kadar konuşsam da hani geçmişte kaldı desem de anlamıyor. Siz takılır mıydınız¿
Birlikte olduğunuz kişinin geçmişindeki ilişkilerine takılır mısınız?
Eşini sevdiği için takılıyor. Eğer ki eşinin yaptıklarını görmezden gelmiş olsaydı bence bu durumu sorgulamak gerekirdi. Empati kurmak gerekiyor bu gibi şeyler çok hassas konular evet konuşulmaması gerekiyor ancak yengeniz bir kadının abinize dokunması bakması olayına karşı gerçekten rahatsızlık hissediyor olabilir. Bence yengeniz bir tık haklı bu konuda geçmişinde kirli durumlara karşı yedirmek istemiyor.
Aslında takılmam ama geçmiş ilişkilerinden bana örnek veriyorsa da geçmiş sevgilisin nişanlısını söylüyorsa benim için bayağı bir problem olur, hatta yakın zamanda bana benzer bir sorun yaşadım ve iletişimimi kestim.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Örnek verilmesi kötü bir durum geçmişi açmanın önemi yok araya soğukluk girmiş oluyor
Yani aynen öyle zaten önceden beri de hep bahsederdi sorun etmiyordum Bir de mesela işte ben engelli birisini istemem kendimde engelliyim sağlıklı birisini isterim deyip ondan sonra şans vermeyi istemesi benim geri istemememe neden oldu
Geleceğine etki etmiyorsa benim için sorun değil. Geçmişte takılı kalarak kimse hayatında güzellik mutluluk beklemesin zaten. Ancak geçmiş, şahıs için geçmemiş ise o zaman takılırım.
Geçmişi çok detaylı bilmek istemem ama neler olup neler bitmiş üstün körü bilmek isterim. Sıkıntılı bir geçmişi olan biriyle birlikte olmam zaten. Birlikte olduğum insanın da geçmişine takılmam
Çok yanlış geçmişe takılmak ben geleceğe bile takilmam birini çok istemisim birlikte olurum tabiki bu eşim için de geçerli olacak yeterki sagdik olsun ne yaparsa yapsın haberim olsun olmasın sorun yok