Evliliğin süresinin bitmesine 3 ay kaldı, ne yapmalıyız?

Evliyiz ama evlenmemiz gerektiği için kısa süreli olacak şekilde evlendik. 10 yaş büyüğüm bundan.
Gururdan adım atmıyor paşam.
Yalnızca sarhoş ediyor kendini bağıra bağıra odama geliyor. Birlikte oluyoruz.
Sabah hatırlamadığını söylüyor. Kavga ettiğimizde sende beni seviyorsun diyorum. Niye geldi o zamana gece diyorum kapını kilitle diyor ateşle barutuz biz. Tehlike arz ediyormuşuz.
Benimle olmamak için sevgili yapıyor kendine onların yanına gidiyor. Kendinden yaşça büyük ortaklarının eşi veya kızı oluyor.
Bı gün arkadaş olarak arkadaşım olan erkek arkadaşımı kahve içmeye davet ettim eve. Eve geldi bu da erken onu gördü kapıyı sertce vurup yukarı çıkıp üstünü değiştirip mutfağa indi. Viski doldurup içmeye başladı. Sonra dik dik bize bakıyor. Çocukta rahatsız olup gideyim dedi.
Sonra kavga çıkardı kim o diye evde ne işi var. Yatıyor musunuz falan dedi. Geçmişi de açtı. Geçmişten tanıdığımız bir kaç kişiyi yanlış anlamıştı. O zaman da tavırilıydi işte küfür falan etmeye başladı dayanamayıp kasığına tekme attım kıvrandı bardağı fırlattı duvara Sinirden. Neyse üzerime gelirken su fırlattım döktüm delirdi iyice. Neyse öptü birden sonra yere düştük kudurduk resmen. Odama geçtik. Gece bitirdik. Küstük yinede. Sonraki günlerde duşa girdi telefonuna mesaj geldi kızın birinden ev adresi falan yazıyor. Saatinden görmüş hazırlanarak indi aşağı. Çıkarken gidersen biter dedim bu evlilik. Yalvardı resmen gitmezsem çok kötü olur. Mecburum gitmeye dedi. Babasıyla iş yapıyoruz söylerse biterim dedi. Yok dedim sen bilirsin diyince kızı ekti. Kız tabi buna küfürler saydırıyor. Bir sürü mesajlar falan.
Kapıyı kapatıp ne istiyon be kadın diyip al seninim işte kız bağır çağır vur sev öp diyip yine birlikte olduk.
Şimdi de evliliğin süresinin bitmesine 3 ay kaldı
Evliliğin süresinin bitmesine 3 ay kaldı, ne yapmalıyız?