Haftaya evleniyorum ona göre taktik verin ciddi cevaplayın lütfen 🙏
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Nisanlin o. kadar takıntı edecekse, bunu düğün sonrasına birakma. Al karşına konus. Ailede böyle bir genetik olduğunu söyle. Tamam derse kafan rahatlar. Yok inanmam derse evlenmeden gidin bir doktora görsün. ( bu durumu asla tasvip etmiyorum ama ) en azindan is isten geçmeden önlemini almış olursun. Yok düğünden sonra böyle bir saçmalık olursa boş yere bir suru acı çekeceksin. Birlikte olduğuna mı evlenip ayrılmak zorunda kaldiginami yanacaksın. Hepsi ayrı sikinti.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmayabilir. Daha önceki sevgilimle bir kaç ay falan yaptıktan sonra bozulmuştu. Esnek olabilir. Açıklama yapmak zorunda değilsin kimseye. Kendi bedenin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17Cevap
+1 yılBu zamanda boyle bı olasılıgın olacagını bılmeyen erkek yoktur dıye dusunuyorum ha varsada sen anlatırsın olabılecegını , gerısı karsındakının sana olan guvenıne kalmıs senın yapacak bıseyın yok
23 Yorumla
Soran+1 yılTakıntılı biraz
- +1 yıl
Doktora gıtmeyı teklıf etmez umarım basladıgı gıbı bıten bı evlılık olur
Soran+1 yılCidden giderim doktora ama kendime olan saygımı bir kenara atmış olurum kendimi kanitladiktan sonra boşanirim
+1 yılniye olmayacak ki ayrıca şunu artık bilin kanamanın olması değil olmaması normal kanama oluyırsa demekki ters giden bişeyler var ama eğer yalamadıysan daha öncede zaten olur kafana takma
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli değilim ama ilk ilişkim de kan gelmedi o da hiç sormadı... yani bunu bilir sana güvenir diye düşünüyorum
42 Yorumla
Soran+1 yılBen korkuyorum ilk gün kan gelmezse bir problem çıkarırsa
Cevap sahibi+1 yılSana olan güveninden şüphe ediyorsan o ilişkinin taşları sallanıyor zaten... umarım yanılırım ama
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilimsel olarak bekaretin herhangi bir şekilde kanıtlanamayacağı kanıtlandı araştırmaktan çekinmeyin
24 Yorumla
Soran+1 yılYani kanama oluyormuş ama bildiğimiz kanama değil
- +1 yıl
Bilmediğimiz kanama türü nedir acaba
Soran+1 yılKan ve zevk suyu karışımı oluyor pembe yani çok kanamiyormuş bunu bir abla dedi bir abla da benimki de esnekti 1 yıl sonra bozuldu dedi
- +1 yıl
Bozulma gibi bir şey yok bilimsel olarak kanıtlandı diyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer bakirelik bozumunda kanama olacak diye bir kural şart yok bı tamamen kişinin fiziksel özelliklerine göre degisebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu nişanlıma nasıl anlatacağım
- +1 yıl
Nişanlıma anlatman için bakirelik kızlık zarı olayını tip olarak arastirmali
- +1 yıl
Bu bilgilenmekle alakalı yani
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbozamadın demek ki deyip üste çık
eğer çok istiyorsan doktora gidelim, o söylesin diye de devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanamayabilir bu durumda senin yapabileceğin bişey de yoktur. Benim bakire olduğuna emin olduğum birkaç kızla ilişkim oldu hepsinde kanama olmadı.
013 Yorumla
Soran+1 yılBenimki esnek hymen ilkte olmaz ama zaten diger hymenlerde yaklaşmasını bildiginde kanama olmaz diye biliyorum ama işte bazıları kan görmeden bakire değil damgası vurur nişanlım takıntılı biraz
Cevap sahibi+1 yılEsnek olduğunu nereden biliyorsun? Valla güzelim eğer nişanlın bu konuda takıntılıysa genel olarak takıntılıdır zaten. Sana şimdiden evliliğinde geçmiş olsun.
Soran+1 yılAnaannem annem öyleymiş yani emin değilim ama yani genetik
Cevap sahibi+1 yılOzaman kanamazsa nişanlının sana güvenmesi gerekiyor. Umarım ilk gece sonrası bir şok yaşamazsınız.
Soran+1 yılUmarım
Cevap sahibi+1 yılDiyelim kanamadı ve nişanlının hoşuna gitmediğini farkettin. Ozaman ne yaparsın.
Soran+1 yılBilmiyorum içine suhpe girdi diye oturup ağlarım ne yapabilirim ki o an ne desem boş
Cevap sahibi+1 yılDurumuna üzüldüm açıkcası. Sen bu stresle korkuyla kasıntıyla seksten de bişey anlamazsın zaten. İlk gece aranızda seks bile olmayabilir.
Soran+1 yılYa bide ailemin çocukluğumdan bu yana hep koru yapma etme diye büyüttüğü için beni yani o an zaten bir ilki yaşayacağım bide üstüne bu olursa tabiki oturur ağlarım hem farklı evdeyim yalnızım o da beni anlamazsa ben naparım umarım gelirde bu konular hic olmaz
Cevap sahibi+1 yılValla madem nişanlın bu kadar takık bu konuya, regl olduğun bir ana denk getir ilk geceyi. Oda kurtulur sende 😄
Soran+1 yılBen yalanı beceremem belli ederim
Cevap sahibi+1 yılBu iş erkekte biter. Senin elinde olan pek bişey yok işte. Başka da verecek aklım kalmadı canım. Yani umarım her şey gönlünce olur.
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKanama illâ olacak diye bir kural yok ki. Bunu evleneceğiniz kişinin biliyor olması lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı düşünmeye bilir
- +1 yıl
Tabii ki haklısın. Zaten kanana olmadı diye sizi rezil etmeye kalkan biriyle de ne evlilik olur , ne de evlilik yürür. Güven yoksa , evlilikte yoktur..
Bişey yapma devam et kanama olur belkş ama erkek farkettirmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki esnekse
Merhaba, öyle bir korkun mu var , yani endişe etmeni gerektiren bir şey mi oldu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendinden eminsen çok sıkıntı olursa doktora gidersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılYa doktora giderim kendimi kanitlarim ama sonra onunla boşanirim ben bunu istemiyorum
- +1 yıl
Evet güvenmiyorsa sıkıntı gerçekten baştan böyle olursa gerisinni düşünemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsıl soru bence şu olmalı, bakire misin değil misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal olan kanama olmaması zaten kanka
23 Yorumla
Soran+1 yılKanma olmalı diyorlar benim nişanlım çok takıyor bunu bende gerildim
Cevap sahibi+1 yılTrol müsün ya 🤣
Soran+1 yılHahahahahahha
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDr raporunu verirsin ona
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFazla kas dicem ama o da acı verir
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiden kasıliyorum zaten baksana
Cevap sahibi+1 yılO dediğim daha farklı
Soran+1 yılBilemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiminin esnek oluyor hemen olmayabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılOndan korkuyorum ya zaten
Cevap sahibi+1 yılOlsun sorun yok bi kaç ilişkiden sonra olur, aynısını yaşamıştık
Soran+1 yılBenim ailede var yani genetik ama nişanlım çok takıyor bu konuyu söylemedim daha yani o gün kanama olmazsa bir tatsızlık çıkarır diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılÇıkarmaz. Şüphe eder ama ilerleyen ilişkilerde illa kanama olur bizde 4. seferde olmuştu
Soran+1 yılHayal kırıklığına uğradın mi o üzülmüştür kesin
Cevap sahibi+1 yılHayır uğramadım. Çünki o kadar önemli değil benim için
Soran+1 yılİlişkiniz adına sevindim umarım nişanlım da üstüme gelmez doktora gidelim derse giderim ama kahrolurum
Cevap sahibi+1 yılGelmez bence hiç sıkma canını
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eyvah! :O
01 Yorumla
Soran+1 yılYandık
Gizli Üye(36-45)+1 yılKanar
06 Yorumla
Soran+1 yılKanamazsq
Cevap sahibi+1 yılKaniyor ya palavvra o
Bizde girdik
Soran+1 yılAyi gibi girmişsin beli
Cevap sahibi+1 yılYarim saat yaladim da girdim
Soran+1 yılYürüyebiliyor musun
Cevap sahibi+1 yılNasi yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkin oldu mu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire değil misin?
10 Yorumlakanar sıkıntı yapma
10 YorumlaAksın kanlar😁😁
00 Yorumla
+1 yılHiç bişey
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026