Cinsel Yaşam Ten uyumuna önem verir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Ten uyumuna önem veriyor musunuz oran verecek olsanız yüzde kaç olur Ten uyumuna önem verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ten uyumu olmadan elimde yeterli uyum yoksa napayım erkeği 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır ben aşk uyumuna değer veriyorum sadece. ten uyumu olmasa da olur 0 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Valla ben herkese uyarım da herkes bana uyamıyor maalesef ceren 0 0 Yorumla
uysalcocuk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Pek degil ama onemliTen uyumundan kasit renk mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ten uyumu kadın için olmazsa olmazdır. Erkek için o kadar önem arzetmez 0 0 Yorumla
TeLeVoLe Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Ten uyumu sexin en çözülmesi gereken sorunudur. 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim için çok önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Günümüzde cüzdan uyumuna bakılıyor artık 3 1 Yorumla Mr_Potter +1 yıl Doğru söze ne hacet. Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. boş iş 1 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. %65 inanıyorum 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. elbette bence onemli 0 0 Yorumla
gnccveyllnzz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Hayır vermem sen 0 1 Yorumla gnccveyllnzz +1 yıl Ozl bakar mısın bu arada soruma cevap vermedin seni bekliyorum 😀🙃 @cerennqx Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kesşnlille evet 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kesinlikle önemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ten uyumu olmadan elimde yeterli uyum yoksa napayım erkeği
Hayır ben aşk uyumuna değer veriyorum sadece. ten uyumu olmasa da olur
Valla ben herkese uyarım da herkes bana uyamıyor maalesef ceren
Pek degil ama onemli
Ten uyumundan kasit renk mi
Ten uyumu kadın için olmazsa olmazdır. Erkek için o kadar önem arzetmez
Ten uyumu sexin en çözülmesi gereken sorunudur.
Tabiki ten uyumsuz olmaz.
Sinir bozucu olabilir soğuk ve sıcak
Benim için çok önemli
Günümüzde cüzdan uyumuna bakılıyor artık
Doğru söze ne hacet.
boş iş
çok fazla önemli. insan görünce arzulamalı
Tabi ki veririm
Fark etmiyor.
%65 inanıyorum
elbette bence onemli
Hayır vermem sen