Cinsel Yaşam Sanaldan sevgilinizi nasıl etkilersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Fotoğraf dışında 😅 Sanaldan sevgilinizi nasıl etkilersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Sanaldan sevgili olmaz. 0 0 Yorumla
addicted3319 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şekilde etkilemek için uğraşmam konuşup anlaşıp ileriye bakmak istiyorum, benim olmayacak şeyleri olması için çabalamam saçma geliyor 2 0 Yorumla
oddspoint Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl sanalin en güzel tarafi bütün fantazilerini rahat bir sekilde konusuyor olmak. :) 1 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Erotik konuşmaların ya da beraber erotik film izleyerek 0 0 Yorumla
ErotikPizza Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Fantazilerini konusabilirsin nefesini kesebilirsin ona kendini hayal ettirerek 0 0 Yorumla
Yutytr Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel mi duygusal mı 1 45 Yorumla Soran +1 yıl İkisi de Yorumla Yutytr +1 yıl Cinsel için seks sohbeti yapmak gerekli, duygusal ićin zeka Yorumla Soran +1 yıl İki yıldır beraberiz farklı şeyler lazım biraz bazen bir an çıkıp yanına gitmeyi düşünüyorum Yorumla Yutytr +1 yıl Çok mu uzakta Yorumla Soran +1 yıl 885 km 😔 Yorumla Yutytr +1 yıl Yok uzayda. Işık yılı mesafe Yorumla Soran +1 yıl Sjsjawlwjdjf Yorumla Yutytr +1 yıl Çok uzakmış bebeğim ya Yorumla Soran +1 yıl Evet ama görevi yani kal diyemem bencillik olur Yorumla Yutytr +1 yıl Asker mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Yutytr +1 yıl İki yılda her sohbeti yapmışsınızdır. Gidemeyeceğin kadar da uzak Yorumla Soran +1 yıl Gittiğimde sohbet edecek zamanimiz olmaz zaten 😅 Yorumla Yutytr +1 yıl E kadar zamandan sonra birleşirseniz patlama normal 😅 Yorumla Yutytr +1 yıl Hiç buluştunuz mu reelde Yorumla Soran +1 yıl Geçen hafta yaptk doyamıyorum yanına mı tasinsam nişanlım sonuçta 😅 Yorumla Yutytr +1 yıl Ohooo Ateşin bacayı sarmış Sen askerliği yakarsın bu sıcağınla Yorumla Soran +1 yıl Hmm alsın kucağına ikimiz de yanariz işte 😅 Yorumla Yutytr +1 yıl Uff Dur kız Ben bile alev alacağım sabahtan Yorumla Soran +1 yıl Gel üçlü olsun güçlü olsun 🤣 Yorumla Yutytr +1 yıl Bize bir koğuş asker lazım Bizle baş edemez Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 valla bana yetiyor senin ateşini bilemem Yorumla Yutytr +1 yıl Sen beni de yükselttin sabahtan Yorumla Soran +1 yıl Peki sustum 😁 Yorumla Yutytr +1 yıl Bu kadar yangından sonra susmadan iyi. Gel Yorumla Yutytr +1 yıl Birbirimizin ateşini alalım 😜 Yorumla Yutytr +1 yıl Evlilik ne zaman Yorumla Soran +1 yıl 2 yıl sonra Yorumla Yutytr +1 yıl Daha çokmuş kız ya Yorumla Soran +1 yıl Okuyorum ki mezun olmam lazim Yorumla Yutytr +1 yıl Lise mi üni mi Yorumla Soran +1 yıl Üni Yorumla Yutytr +1 yıl üniversitede de yok mu Yorumla Yutytr +1 yıl Benim de ilkim askerdi. Ben 16 yaşındaydım Yorumla Soran +1 yıl Noldu sonra Yorumla Yutytr +1 yıl Üç beş kez birlikte olduk. Sonra askerliği bitti Yorumla Soran +1 yıl Sonra noldu Yorumla Yutytr +1 yıl Bitince uzak kaldık. Araya soğukluk girdi. Belki de beni yalnız cinsel olarak görmekteydi Yorumla Soran +1 yıl Hmm ama daha kucukmussun o zaman Yorumla Yutytr +1 yıl Onun da yaşı 20ydi Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladm Yorumla Yutytr +1 yıl Her çarşı izninde buluşturduk Yorumla Yutytr +1 yıl 8de bizim ders başlayacak Yorumla Soran +1 yıl İyi dersler tatlım Yorumla Yutytr +1 yıl Thanks Memnun oldum Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gerçekten yanına giderek 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Görevde gidemem ki tatil zamanında geliyor Yorumla GodOfWarAres +1 yıl Senin işin zor o zaman Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla GodOfWarAres +1 yıl fantezi kostümü al giy oyle foto at boydan Yorumla Soran +1 yıl Boyuma gore kedi kostümü var mı acaba 😅 Yorumla GodOfWarAres +1 yıl Vardır ben alıyordum eski sevgilime Yorumla Soran +1 yıl Boyu kaçtı ki Yorumla GodOfWarAres +1 yıl Çok uzadı yorumlar daha fazlası gelecekse özelden yazman daha uygundur Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sihirli kelimelerim ile :) 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Foto disinda cirtttt uğraşma 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapacağım şeyi derim 1 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. hiç sevmem 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boş işler 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sohbetle konusmayla 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Konuşmalarimla 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Görüntülü o zaman 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. bilmem :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sanaldan sevgili olmaz.
Hiçbir şekilde etkilemek için uğraşmam konuşup anlaşıp ileriye bakmak istiyorum, benim olmayacak şeyleri olması için çabalamam saçma geliyor
sanalin en güzel tarafi bütün fantazilerini rahat bir sekilde konusuyor olmak. :)
Erotik konuşmaların ya da beraber erotik film izleyerek
Fantazilerini konusabilirsin nefesini kesebilirsin ona kendini hayal ettirerek
Cinsel mi duygusal mı
İkisi de
Cinsel için seks sohbeti yapmak gerekli, duygusal ićin zeka
İki yıldır beraberiz farklı şeyler lazım biraz bazen bir an çıkıp yanına gitmeyi düşünüyorum
Çok mu uzakta
885 km 😔
Yok uzayda. Işık yılı mesafe
Sjsjawlwjdjf
Çok uzakmış bebeğim ya
Evet ama görevi yani kal diyemem bencillik olur
Asker mi
Evet
İki yılda her sohbeti yapmışsınızdır. Gidemeyeceğin kadar da uzak
Gittiğimde sohbet edecek zamanimiz olmaz zaten 😅
E kadar zamandan sonra birleşirseniz patlama normal 😅
Hiç buluştunuz mu reelde
Geçen hafta yaptk doyamıyorum yanına mı tasinsam nişanlım sonuçta 😅
Ohooo Ateşin bacayı sarmış Sen askerliği yakarsın bu sıcağınla
Hmm alsın kucağına ikimiz de yanariz işte 😅
Uff Dur kız Ben bile alev alacağım sabahtan
Gel üçlü olsun güçlü olsun 🤣
Bize bir koğuş asker lazım Bizle baş edemez
😅😅 valla bana yetiyor senin ateşini bilemem
Sen beni de yükselttin sabahtan
Peki sustum 😁
Bu kadar yangından sonra susmadan iyi. Gel
Birbirimizin ateşini alalım 😜
Evlilik ne zaman
2 yıl sonra
Daha çokmuş kız ya
Okuyorum ki mezun olmam lazim
Lise mi üni mi
Üni
üniversitede de yok mu
Benim de ilkim askerdi. Ben 16 yaşındaydım
Noldu sonra
Üç beş kez birlikte olduk. Sonra askerliği bitti
Sonra noldu
Bitince uzak kaldık. Araya soğukluk girdi. Belki de beni yalnız cinsel olarak görmekteydi
Hmm ama daha kucukmussun o zaman
Onun da yaşı 20ydi
Hmm anladm
Her çarşı izninde buluşturduk
8de bizim ders başlayacak
İyi dersler tatlım
Thanks Memnun oldum
Gerçekten yanına giderek
Görevde gidemem ki tatil zamanında geliyor
Senin işin zor o zaman
Evet
fantezi kostümü al giy oyle foto at boydan