Cinsel Yaşam Aranızda kondomu ağzıyla takan var mı? Dörtyüzonyedi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 İlişki sırasında kondomu ağzıyla takan var mı? Aranızda kondomu ağzıyla takan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hee yok daha çok musluğa dayayıp ne kadar patlamadan şişecek tarafını merak ediyoruz 1 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl 🤣🤣😅 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Bunu hanımlara sormak lazım. Fiziksel olarak bir erkeğin o kadar eğilip bükülmesi mümkün değil. Takarsa da çok enteresan bir tablo çıkıyor ortaya 🤣 0 0 Yorumla
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bir olgun kadın ile cinsellik yaşadım, o kadar çok tecrübeli biriydi ki, kondomu ağzıyla takmıştı. 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl ağzına boşaltıp yutan var ama ağzıyla condom takana rastlamadım. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Avrupada bir hanım takmıştı şaşırmıştım 10 saniyede takti 0 0 Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Zannetmem öyle yapan olacağını, sonuçta tadı iyi birşeye benzemiyor 😁 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu nu başaran kadinlarla. birlikte oldum mümkün yani 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Gırtlağına falan kaçar ölüm sebebi böylesi geçmesin kayıtlara 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bu konuda türk kızı 😂😂 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kondom kullanmaya karşıyım :D 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Hım yaparım diyorsun yani 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O kadar büyük değil ağzıma yetişmiyor 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kızlar takıyor onu 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sen takıyor musun 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Hiç denk gelmedim öyle marifetli birine. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Onu takanı tebrik ederim 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öyle kadinı bulsam asla kaçırmam 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ayağımla takıyorum. 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bana daha önceden takan olmuştu çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. var mı öyle hatun 😄😄 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. bunu yapan bir kadınla hayali güzel :) 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Yırtılabilir ama 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzel kafa 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tehlikeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Hee yok daha çok musluğa dayayıp ne kadar patlamadan şişecek tarafını merak ediyoruz
🤣🤣😅
Bunu hanımlara sormak lazım. Fiziksel olarak bir erkeğin o kadar eğilip bükülmesi mümkün değil. Takarsa da çok enteresan bir tablo çıkıyor ortaya 🤣
Bir olgun kadın ile cinsellik yaşadım, o kadar çok tecrübeli biriydi ki, kondomu ağzıyla takmıştı.
ağzına boşaltıp yutan var ama ağzıyla condom takana rastlamadım.
Avrupada bir hanım takmıştı şaşırmıştım 10 saniyede takti
Zannetmem öyle yapan olacağını, sonuçta tadı iyi birşeye benzemiyor 😁
Bu nu başaran kadinlarla. birlikte oldum mümkün yani
Gırtlağına falan kaçar ölüm sebebi böylesi geçmesin kayıtlara
bu konuda türk kızı 😂😂
Kondom kullanmaya karşıyım :D
Bu neyin kafası o neyin kafası
Hım yaparım diyorsun yani
O kadar büyük değil ağzıma yetişmiyor
Kızlar takıyor onu
Sen takıyor musun
Hiç denk gelmedim öyle marifetli birine.
Nirvanadan bahsediyorsun :D
Onu takanı tebrik ederim
Enfes bir durum ksjsk
Her kişi takamaz yapamaz
Öyle kadinı bulsam asla kaçırmam
ayağımla takıyorum.
Bana daha önceden takan olmuştu çok güzel oluyor
var mı öyle hatun 😄😄
bunu yapan bir kadınla hayali güzel :)
var oyle yetenekli ates parcalari
Çok taktirdim sende takabilirsin istersen gel 😘😘
Hep film etkisi