bende çok şükür yok fakat dün bir şey oldu. uzun süredir domates tüketmemiştim, dün yemekte akşam bi domates yiyim dedim, ve alet hiç inmedi.
Bu tarz şeylerin etkilerini çabuk hissediyorum ve sağlık konuları ilgimi çekiyor. domatesteki likopen testosterone'un DHT ye dönüşümünü blokluyor dolaylı yoldan testosterone artmasını sağlıyor. Buna benzer etkileri karpuz, nar ve havuç da yapabiliyor ama şartlarınız çok müsait olmalı. Mesela çinko eksikliği çekmemelisiniz çünkü çinkonun testo artışıyla doğrudan bağlantısı var. ben 2-3 günde bir düzenli çinko alan biriyim o sebeple kafam rahat. hatta krom, d vitamini, magnezyum B vitaminleri bende hiç eksik olmaz. Bu DHT bloklayan besinler yağ yakmanıza da yardım edebilir çünkü testosterone aynı zamanda yağ yakımı için de gerekli.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk 3 postada sorun olmuyor fakat 4 ten sonra kolay sertleşmiyor. Birde ilk postada erken boşalma oluyor deli ediyor beni, bazen kesip atasım geliyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılAbi senin sorularında bi yaşanmışlık oluyor genelde.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Karadeniz sorusu soran değil miydiniz acabası?
Soran+1 yılAynen
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru tespitler ama damar sağlığı çok önemli
14 Yorumla
Soran+1 yılSen sağlıkçı mısın Başak burcu hocam?
- +1 yıl
Doktorum
Soran+1 yılDamar sağlıgıyla alakasını bilmem fakat ereksiyon problemlerinin temelinde yüksek insülin var hep. testlerde çıkmıyor bu ve hep gözden kaçırılıyor. görece olarak evet test sonuçlarında insülin düşük ya da normal aralıkta görünebilir fakat normal aralıkta bile olsa uzun süreli seyrediyor bu kişilerde insülin, tam düşemiyor. Anlık olarak alınan örnekler hiçbir şey ifade etmez, simülasyon gibi izlemek lazım saat başı kişiyi. Çoğu doktorun dikkat ettiğini de sanmıyorum bu noktaya. Ben biraz aştım bu noktaları vücudun tepkilerinden hissederek anlıyorum. Yoksa testlere kalırsak ölme eşeğim ölme vücudun biyokimyası bırak 14 saat aç kalmayı 1 saat sonrasında bile aynı kalmıyor değişiyor hücrelerdeki materyal düzeyleri ve biyokimya akışı.
- +1 yıl
Ereksiyon probleminin en büyük nedeni damar sorunlarıdır. Damar sorunlarına neden olan şey ise sigara stress uykusuzluk ve yanlış beslenmedir. Doymuş yağlardan zengin beslenenlerde eninde sonunda diabet ve damarlara bağlı hastalıklar gelişir. Doymuş yağlar ise en çok hayvansal besinlerde vardır. Hayvansal gıda tüketimini yüzde 5 e indiren bireylerde sigara içmiyorsa ne hipertansiyon ne kalp damar hastalığı nede insülin direnci gelişmez.
Aldığınız takviyeler testesteronunuzu desteklese bile penis damarlarınız daralmış tıkanmış ise sertleşme yaşayamazsınız. Onedenle önce damar sağlığı için doğru beslenme dietleri seçilmeli.
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ereksiyon problemim yok ki
11 Yorumla
Soran+1 yılbazılarının kocalarının çükleri kalkmıyormuş burada sorularda sık gördüğüm için paylaştım
+1 yılAğır yemeklerim ardından olur genelde.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de var maalsf ereksiyon problemi 😕
30 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat