Beyler size bir soru. Genel anlamda toplumumuzda şöyle bir anlayış var. Eşinle küs müsün seksi giyin kadınsı ol. Bir şey mi yaptırmak istiyorsun süslen yatakta ikna et vs. Siz anladınız. Şahsen ben bir kadın olarak her şeyin cinsellik olmadığını. İletişimin ikna etmenin cinsellikle bir alakası olmadığını düşünüyorum. Sizce de öyle mi? Yoksa gerçekten cinsellikle sizi kaldırabilir miyiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının sadece cinselliğini kullanarak ilişkide bozulan şeyleri onarmaya çalışmasını çok itici buluyorum. "Erkeğe verirsin, bi sevişirsin, bütün olanları unutur" düşüncesi, erkeğin zihnen gelişmemiş, sadece şeyini sokacak bir delik olduğunda bile mutlu olabilecek bir canlı olduğu varsayımına dayanıyor, ki ben bunu kendime hakaret sayarım. Tartışırken aşağıladığın, hakaret ettiğin, duygu ve düşüncelerini önemsemediğin erkeğin, önünde bacaklarını açtığında olanları unutmasını beklememelisin, belki s.. ikini kaldıramaz bile.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben evli değilim ama kadın kadınlığı ile her şeye ikna edemez. Zira muhabbet ve dinlendirici olmakta lazım. Zira insan hayat arkadaşı ile bir tek şey paylaşmıyor. Hastalığı, zor zamanları, muhabbeti, vb birçok şeyi paylaşınca bunlar zaten bağlılık sebebi. Yani zamanımızda derinlik azaldıkça yüzeysel şeylere bağlanıyoruz
00 Yorumla
İnsan her anlamda doyuma ulaşmak istiyor bu şeylerim iknası aslında var ama aç olduğu şeyleri öne sürdüğünde daha kolay ikna oluyor ve en çık ilgi duyduğuna yöneliyor. Bütün erkekler böyle değil tabii ki anlayış yönlerine bağlı ama bir ilgi görmek erkeği daha çok iknaya kolaylaştırıyor.
00 Yorumla
İşte zaten genelde bu tarz söylemler olduğu için kadınlar bazı erkeklerin gözünde sırf cinsel obje olarak görülüyor, yani bu böyle değil bana göre, benim aileme karşı bir saygısızlık yapacaksa benim istemediğim bir şeyi yapacaksa yaptıracaksan bana cinsellikle hiçbir şey yaptıramaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılTürk toplumunda çoğu kadın evlilik hayatında istediğini yaptırmak için seksi ödül veya ceza olarak kullanır.
00 Yorumla
+1 yılKişinin kendisini geliştirmesi ile alakalı bir durum bence. Erkekte olsam, kadında olsam, herşeyin anahtarı bir anlık zevk değil. İnsanın sınırları ve kendisine saygısı olmalı ayrıca kimseyi memnun veya ikna etmek için kılıktan kılığa girmemeli derim.
20 Yorumla
+1 yılErkeklerin en büyük zaafı bu dürtüdür..
Zaten ikna olacağı bir meselede, eşinin öyle davranması da erkeğin hoşuna gider..
Ama bir erkek, bir meselede kararlıysa, 40 takla atsanız da kararı değişmez..
00 YorumlaYani bu kişiden kişiye değişir ama şöyle benim uzun zamandır Kız arkadaşımdan istediğin bir şey vardı Hani bunu yapmıyordu Hani Eninde sonunda cinsellikte bunu ikna ettirmişti bana ve yaşamıştık Yani benim açımdan En azından evet Beni ikna edebilir
00 Yorumla
+1 yılHayır cinsellikle beni hiçbir kadın istemediğim bir şey için beni kandıramaz. Basit erkeklerin kanacagi şeyler bunlar
00 YorumlaCinselliğe gerek yok bir bakışı yeter ikna olmam için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkede cinsellikle erkekleri başka bir dine mensup bile edebilirler😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Kadınların geneli cinselligi erkeği yönetmek için kullanır erkek itiraz ederse tehdit eder
00 Yorumla
+1 yılYok canım o sadece o an için geçerli sonra beyin normal çalışıyor
00 Yorumla
+1 yıl4 dakikada 18 kişi yorum bırakmış, alayı da erkek. Sence ikna edilemez hâldeler mi?
00 YorumlaKadin her turlu ikna kabiliyetiyle erkegi hwrseye ikna eder kandirmak degil ikna etmektir...
00 Yorumlao manada değil o). mesela eşin dışarılarda gözü olmasın diye daha süslü daha seksi ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarım bana cinsellikle hiçbir şey yaptıramaz. Mümkünse bana hep uzak olsun. O derece bıkmışım karıdan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer cinselliği böyle kullanan biriyle birlikte olacaksak sikımızı kesip atalım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatta hersey seks degil onunda yeri ayri ama buda bir gercek
00 YorumlaFreud da böyle söylüyor
Herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildikleri00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki beynim cukumde degil
14 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya. Ulan adam kadını aldatıyor. Arkadaşı akıl veriyor. Seksi giyin yatağa çek onu vs. Ne kadar aptalca
- +1 yıl
Kesinlikle beynim orada değil benim
Soran+1 yılCevaplara bakarsak evet ve hayır diyenler olarak ikiye ayrılmış erkekler djjsjs Demek ki herkes aynı değil
- +1 yıl
Cukum. iyidir tamam kullanmayı severim ama o değil ben karar veriyom
Loserları kandırabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılLoser ne djjdj
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYumuşatır yani. Yumuşatıcı bir etkisi var.
00 Yorumla
+1 yılBen kanmak isterdim 😂
00 Yorumla
+1 yıl"her şeye" değil tabi ama ikna ediciliği var😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeği ya uckuru ya da mide
00 Yorumla
+1 yılbeni kandıramazsın dostum
00 YorumlaHayır tabiki hatta soğutur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. alakası pek yok yaaa
00 YorumlaYatak boş şu an
00 YorumlaBeni kandıramazlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Edemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hayır tabiikide
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İmkanı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet %90
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İletişim hikaye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yüksek oranda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet kolayca kanarim bundan dolayı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıledemez
00 Yorumla Edemez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam