Orasını öpmenizi veya dilinizin oraya temasını beklemiyordu ama ben orasından öptüm diyeceğiniz ve gerçekten de şaşıracağımız bir yer oldu mu erkek bedeninde
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Her yerini öpüyorum ya alıştı artık opmeyince tuhaf buluyor sen beni artık sevmiyorsun tribine giriyor ama ilk defa optugumde boyun çukurundan öpmüştüm çok gülmüştü 😅
Her yeri değildir
Yo her yeri adam benim
Koltuk altları?
Her yeri canım mis gibi kokuyor çiçek gibi bakıyorum arkadaşlarının hepsi temizdir ama benimkine özellikle soruyorlarmış sen ne kullanıyorsun diye oda yengeniz beni çitiliyor demiş ağır ilgi benim ki 😂😂
Ayak tabanlarını öperken ne hissediyorsun? Güçlü erkeğinin saygı ihtiyacını epey karşılamış gibi mi?
Saygıyı birbirimize değer verdiğimiz için samimi olarak duyuyoruz karşılamak için değil ayrıca ayak tabanlarını öpmedim aklıma da gelmedi ayak üstünü çok öperim mesela oda benimkini öper birbirimizden iğrenme gibi bir şey söz konusu değil hastalık sağlık diyorlar güvenmediğim bir adamla ya da bu denli olmayacağım bir adamla zaten bunu yaşayamam herkese de böyle bir birliktelik diliyorum 😌
Bak her yeri değilmiş:)
Saygı tamam ama erkekler için bu biraz daha önemli yani biraz pohğohlanma ihtiyaçları oluyor güçlü olduklarının vurgulanması
Ayak altından gıdıklanıyoruz ben hoşlanmıyorum o yüzden de aklıma gelmedi doğrusu ama onun dışında her yerini opmusumdur hoşuna gider ama öyle gururu oksanmaz daha çok ben onu övdügüm zaman o güçlü hissettiği duyguyu yansıtır böyle kasılır falan onun dışında pek yok.
Onun üstünlüğünü sembolize edecek şekilde ayaklarının altından öpsenşz epey etkilenir...
Kız gıdıklanıp da tekme atmasın sonra hastanede biter olay 😂
Topuklarını öpün.. koltuk altlarından gıdıklanmıyor ise ayaklarının altından da gıdıklanmaz. Mesela oral seks yolculuğuna aşağıdan yukarı doğru ayaklardan başlayın...
Onun erkek oluşuna saygınızı göstererek yapmak adına onun gücünü ve üzerinizdeki otoritesini öven şeyler söyleyin ama tabi adam gerçekten güçlü biriyse ve aile reisi sıfatı taşıyan ve taşıyabilecek biriyse
Kocam olur kendisi 😂 burdan dönemem zaten ayrıca ben durumdan çok memnunum ekstra katmak istedigim şeyler varsa bile bunlar değil
Burdan dönemem derken?
Hmm... anladım galiba...
Peki onun ayağını bile öpüyor olmanız sevginin yanında saygı ifadesi mi?
Beni yanlış anlamayın ama bir erkek tarafından saygi görmeniz için saygı göstermeniz gerekmiyor hele de bu kadar basit şekilde ben kocamı sevdiğim için öperim istediğim için öperim ne bileyim canım sıkılmıştır ona cilve yapmak için öperim asla saygı diye bir şey geçmez aklımdan bence sizin eksik yanınız bu ve bence çok üzücü
Ben sadece sordum... saygı görmek için demedim zaten ben eşitlikçi değilim ki... öyle olmadığım yani feminist olmadığım için mi üzgünsünüz benim için... erkeği ilişkide saygıdeğer ama özellikle erkek oldupu için ekstradan saygıyı hak eden taraf olarak görüyorum.
Düşünce özgürlüğü ben asla katılmıyorum bir kadin olarak daha çok saygı görmemiz gerektiğine inanıyorum karşı taraftan bir tik fazla çünkü çocuk ve ev sorumluluğu bir erkeğin iş sorumluluğundan daha ağır bence bununkinin bence ekstra saygıyı biz hekediyoruz şımartılmaksa mevzu kadin şımartılmalı seks ise konu karşılıklı yapılabilir ama hayat ise mevzu kadinlar bir adım yüksekte kalmalı Benimde düşüncem bu
Saygıdan kastım statü... erkeğin ana sorumluluğu korumayı da içerdiği için yöneten konumunda olmasını doğal buluyorum...
Kısacası hangi iş daha zor onun hesabını yapmayacağım zorluk kişiye göre değişir ancak erkek ve kadınlar arasında şöyle 2 fark var...
Erkeğin iş sorumluluğu kadının ev sorumluluğundan farklı olarak rekabet içerir yani erkek eve getirdiği ekmeği başka erkeklerin elinden çekip alır ve çoğu zaman bir erkeğin ekmeği kazanırken hata yapmaması işini düzgün yapması yeterli olmama riskini taşır yani bazen sırf işini yapman yetmez gol atman gerekir ve diğer erkek daha iyisini yaptığında senin erkeğinin ekmeğini ağzından bile alabilir... patrona "ben işimi yapıyorum" demesi yeterli olmaz; patron "üzgünüm ama senin yaptığın iş benim işime yaramıyor" diyebilir ve erkek eve eli boş gelir...
Biz ise ev kadını olarak bildiğimiz işi yapıyoruz. Evde kimin hangi yemeği sevdiğini biliyoruz mesela. Komşumuz bizşm yemek yapmamıza engel olmaya çalışmıyor. O yemeği de dikkatli şekilde yapınca o yemek karın doyurmuş oluyor... kocamız sevmese bile o yemeği yapmış oluyoruz. Ev işi yapılmış oluyor.
Erkek eve ekmek getiremediği zaman hiçbir kusuru olmasa bile bunun bir telafisi yok. Erkekler eve ekmeği bir şekilde getirmek zorunda. İntihar eden insanların %80'i erkek %20'si kadın mesela... tesadüf mü?
Bir de mesela erkeğin dışarıda kadının evde çalıştığını farz ettiğimiz zaman biz kadın olarak bir hata ettik diyelim. Yemek yandı veya bir mutfak eşyası tahrip oldu bozuldu çöpe gitti. Bizim bu hatamız nasıl telafi olacak? Erkek evin parasını getirip bütçeyi denkleştirmek zorunda olan erkek bir şekilde eve yemek söyleyerek veya o eşyayı tekrar satın alarak kendi yükünü arttıracak. Yani biz hata yaparsak telafisi yine onlara düşüyor.
Onlar hata yapıp işinden para kazanamazsa biz telafi etmek için daha fazla ev işi yapmak zorunda kalmıyoruz.
Kesinlikle katılmıyorum bakış açın bu yönde olabilir saygı duyuyorum ben üstün koru cevap verdim senin gibi yazsam surda bana katılmayan bir erkek ya da kadin kalmaz ben kadinim Allah beni kadin olarak yaratmış ve erkeğe demiş ki koru kolla incitme saygı duy ağlatma kuranı aç oku ayetleri birleştir sonuca bak. Kadin doğurduğu çocuğa bakmak zorunda değil emzirmek zorunda değil evde iş yapmak zorunda değil çarşıya pazara gitmek zorunda değil yemek yapmak hiç zorunda değil peygamber efendimizin en güzel hadisi kadinlarinizin size hizmeti ikramdır zorunluluk değil. Beni yaratan bu hakkı verirken erkeğe ne diyor peki evinin geçiminden eşinden ve çocuklarından sen sorumlusun ben çocuk doğuruyorsam bu eşimin sorumluluğu benim değil annemin evinde evlilik çağına gelene kadar çocuk sahibi olmadığıma göre demek ki bende dahil hersey eşimin omzunda bu demek değildir ki erkeği ezmek denge bu! Ben çalışan bir kadinim eşimle her gün aynı saatte ise gider eşimle her gün aynı saatte işten gelirim gece eşim film izlerken ben yemek yaparım temizlik yaparım bir sonraki günün işlerini hallederim sonra eşimin çayını kahvesini verir çocuklarla ilgilenir yatırır kalan işlerimi yapar sonra eşime eşlik ederim demem mesela bende çalıştım kalk yardım et çünkü ben ona göre daha aktifim bu demek değildir ki ben onu ya da o beni eziyor saygı duymuyor. Onun iş yerinde olan azmi benim de iş yerimde ki azmim ile aynı benim de yerime geçmek isteyen bir sürü kadin var mesela ben ekstra fazla çalışıyorum gelen gelir ortak sen ben yok kesinlikle saygı da sevgi de hersey karşılıklı olunca güzel dediğim gibi bakış acıları tartışılır saygı duymak gerekir
Aaa son olarak intihar edenlerin çoğu erkek demişsiniz kadinlarin çoğu öldürüldüğü için intihar eden kadinlar azlıkta evet geçim sıkıntısı çekip canına kıyan erkek ve kadin oranlarını yarıştırmak etik değil keşke olmasa ama bazen insanların canından geçtiği noktada bu üzücü şeyleri yaşıyoruz ayrıca kimsenin kimseden üstünlüğü yok giden candır kimsenin yaşamaması dileğiyle
Öldürülen insanlar arasında da kadınların oranı %20 erkeklerin oranı %80
Ülkede her sene 300-400 civarında kadın 1500-2000 civarı erkek cinayete kurban gidiyor...
Ama ben işte bu konuyu neden gündeme getirdim?
Aile içinde alınan sorumluluğun ağırlığından bahsetmek adına... yani erkek aile içindeki sorumluluğunu sadece standart şekilde yapılması gerekenleri yaparak işin içinden çıkamayabiliyor. Patron seni kovduğu zaman kısa süre içinde ne yapıp edip o parayı eve getirmeye başlamak zorunda...
İntihar oranında da erkekler bu yüzden çok daha yukarıda ve cinayete kurban gitme ihtimalleri de bizden çok yüksek çünkü o parayı bir şekilde eve getirme zorunluluğu p parayı başka erkeğin elinden alarak da olsa o ekmeği eve getirme zorunluluğu sonu cinayete bile gidebilecek çatışmalara girme durumuna yol açıyor...
Durum bu merkezde iken kadınların sorumluluğu daha fazla dediğinizde bunun açıklaması için bir dayanak olmalı...
Kurandan örnek veriyorsanız orada erkek üstünlüğü çok net şekilde belirtiliyor. Hatta itaat etmeyen kadının önce uyarı sonra yatak ayırma gibi tedbirler sonrası dövülebileceği açık açık yazıyor..
Kadın kocasına itaat etmeye mecbur deniyor. Ev işi yapmaya mecbur değil evet ama söz dinlemediği zaman dönüşebiliyor. Kuran referansına ben girmedim. Kimse de bunu böyle kabule mecbur değil ama yani kadın ve erkek eşit diyerek kuran referansı vermek doğru değil zira kuranda adalet var ama eşitlik yok.
Sen hangi kurani okuyorsun ben bilmiyorum benim kuranım da Allah’ın birebir indirdiği kuranda kadin ve erkeğin üstün olmadığı üstünlük sadece takva sahiplerinde olduğu kadinin ise erkek sorumluluğunun ilk birinci adımda olduğu söylenir neyse sizinle daha başka şekilde konuşmaya devam etmek istemem zira kuran için kurduğunuz cümleler benim için yeterli sebep oldu
Üstünlük takvadadır lafı Allah katında eşitliği ifade eder yani hiç kimse Arap oldupu için, hiç kimse erkek oldupu için veya hiç kimse şu veya bu aileden olduğu için Allahın huzurunda hesap verirken avantajlı konumda değildir. Üstünlük takvadadır denirken kast edilen bu...
Şimdi dinini en üst hassasiyetle yaşayan bir kişi düşün takva bakımından en üstün o ve Allah katında en üstün o olacak ama ülkenin veya ümmetin lideri kimse ona biat etmek zorundadır. Ben senden daha öok namaz kılıyorum daha iyi Müslümanım takva yönüm en üst düzeyde ben senden üstünüm diyebilir mi ülkenin liderine?
Erkek Allah katında elbette karısıyla da kölesiyle de cariuesiyle de eşittir takvası kimin iyiyse Allahın takdir ve mükafatını kazanır... ama nasıl ki ülkenin liderine biat ediliyorsa ailenin de lideri erkek ve ona biat edilmek zorunda...
Bak köle dedim bir örnek daha. Allah katında köleler de eşit kul mesela yani daha iyi Müslüman ise daha üstün tutulur takvasıyla ama bu hayatta efendisi ne derse yapmak zorunda...
Kadın köle değil elbette ama aile kurumunun da lideri erkek olduğu için onun aile içindeki otoritesini kabullenmek zorunda...
Gerçekten bu konuşmaya devam etmek istemem bakış acılarınıza saygı duymaya çalışıyorum ama benim tarafımdan mantıklı dayanağı olmayan şeyler takva sahibinin din dil ırk konum ve itibar ile alaksi yok herkes kendi imani ile Allah’ın huzuruna çıkar erkeğe sorumluluk verilmiş üstünlük değil neyse sizi düşünceleriniz ile basbasa bırakıyorum iyi günler
Allahın huzurunda eşit zaten... ama Allah diyor ki o ev içinde erkeğin sözü geçecek...
Verdiğim örnekleri düşünün yani devlet başkanı hatta halife ile de Allah katında eşitsin ama ülke yönetiminde onlara itaat etmek zorundasın.
Erkek de ailenin reisi... nve bu da defalarca belirtilmiş. Allah katında eşit olmak bu dünyada şirketindeki müdürle, askerde bir üst rütbeli komutanınla bile eşit statüye getirmiyor ve itaat etme sorumluluğunu kaldırmıyor...
Ben cinsel organını öpmüştüm
O zaten olacak :)
Dimi
Ben daha ilginç yerlerden erkeği daha çok şaşırtacak ve gururunu kabartacak yerlerden öpenleri merak ettim
Elleriydi galiba birde burnu 🙈
Avuçları mı elinin üstü mü?
Her ikiside
Burnunu öptüğümde dahada değişik karşıladı ama beni niye öpüyorsun falan dedi burnunu bepenmiyordu diye 🤭
Burun normal bence ama avuç içleri ve ayak tabanları çok iyi hissettirir erkeğe
Ayak mıı kıllıysa tavsiye etmem jdkxkdkxklx
Tabanında kıl olmaz
Ayağındaki kılları görüpte öpmekten vazgeçerdim ven
Bazı erkeklerin tabana doğru zaten baya uzun oluyor ahhahahahajha
Ayakta pek kıl olmaz ki elinden az olur hatta... elini öpmüşsğn
Tabanlarında biraZ zaman geöirirsen çok gururları okşanıyor hele bir de aynı anda gücüni de översen... yani şişer durur.. erkeğin egosu şişince şeyi de büyür :)
Bilmem gördüğüm için demiştim erkekten erkeğe değişir tabi ama erkek eli öpmek ayrı bir güzel geliyor gerçekten birde sen öptükten sonra oda seninkini öpüyor müqq
Erkeğin elini öpmek ve bunu saygı belirtisi gibi yapmak mesela bayramda elini öpüp başına koy bak nasıl mutlu olacak
Kurban Bayramında hayırlısıyla yaparım inşallah jdkdksls