Seviyosa emek harcamasi gerekmiyomu ne diye yalan soyluyo bana hic bisey almiyo neden sizce cinsellikge gelince istiyo
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Emek vermeyi para harcamakla eşdeğer görmen yanlış ama ondan uzak dur söze değil icraate bak sevse cinsellik meraklısı olmaz
Eee mevzu cinsellik olunca, işler değişiyor tabiki...
Neden
Adamın amacı cinsellikse başka şeylere önem vermez ki...
Bitek bana böyle zaten
Nasıl yani, o ne demek?
Emek dediğin bir şeyler alması mı :D Çok emekli var memlekette :D hahahahaha
Nasil emek veriyosunuz siz kiza peki
Bunu senin anlaman için EMEK=PARA kavramından çok uzak olman gerek. Sevilen ve sevildiğini hisseden insan anlayabilir beni. Para ve hediye ile sevildiğini düşünen insanın anlayabileceği bir şey değil bu.
Saygılar
Benim sevgi anlayisim bu sekilde beni simartsin istiyorum bu kadat
Eyvallat
Emek dediğin şey duygusal olarak verilir iki tane kolye, küpeyle değil çoğu zaman senden iyi olması için calisirsin, senin uzulmemen için çalışır, duygusal anlamda yardımcı olur sana ( çok zor bir dönem geçirmiştim psikolojik olarak bazı düşüncelerim vardı erkek arkadaşım o günlerde gizlice beni takip etmiş ki bir şey yapmayım) gibi... öyle iki tane çiçek iki tane birşeyle olmaz o iş tabi ki bunlar güzel şeyler ama ilişki emek ister ve bu sadece heves bir emek değil
@Deryabulurx o konudada destek olmuyoki
Seni sevmiyordur... senin istediğin güzel bir şey ama dozunu ayarlamak gerekiyor bunun sen demişsin ki hem birşeyler almıyor hem de cinsellik istiyor bu cümleden çıkan anlam sizinki fb ilişkisi al-ver meselesi yani ilişki dediğimiz şey böyle olmaz
@Deryabulurx Bravo anlatmak istediğim tam olarak buydu. Teşekkür ederim @Deryabulurx
Ya bu benidinlemiyo bile ne diye cinsellik istiyo baska kizmi yok
@Deryabulurx bana aşık olsun istiyorum nasıl yapcam
Iste başka kizlar var bırak gitsin o yüzden ne onun nede senin istediğin normal bir ilişki değil
Rica ederimm
bir şey diyim mi birisi sana aşık olmuyorsa sen ona dünyayı hatta cenneti bile versen olmuyor... Seni sevmeyenin çaresi yok yani ne yaparsan yap boş iş
Seninle bu tip bir ilişki içinde olan kişinin sana AŞIK olma ihtimali o kadar zayıf ve düşük ki anlatamam:(
Off neden ya aslinda duzgun bi kizim
Olmaz o iş bir erkek olarak yorumdaki abi de söylemiş... biz kadınlar sanıyoruz ki bizim sevgimiz ve aşkımız yeter ikimize de bir şekil de o da sever ama yok oyle bir şey biz sadece sevdiğimiz için göremiyoruz bazı şeyleri ama ilişki tek taraflı yürümez ve seni sevmeyen de önüne dünyayı sersen sevmez yani boşuna kendini paralama
@Deryabulurx benmi peşinde kosuyorum yani
Nasıl mutlu edeceğini bilmiyordur. Seviyorsan öğret ona.
Sorunun içeriğinden adamın çok doğru bir karar verdiğini anladım.
Neden peki
Senin istemediğini fark ettiyse neden yazsın
Istiyomm
Belli edmiyorsun veya edemiyorsun
Amacı sadece seni bedensel sömürmek o yüzden.
Yok öyle dunya
Öyle hanım istenmezmi adam sorunlu demrkki
Artık gerek yok veren verene
Yedekte olman üzücü 🥲
E cunku seni kullanıyor
Ben izin vermiyorum buna cinsellik yasamadik
Yasahak için fırsat arıyor