Dul kalan kadınlar düzenli ihtiyaçlarını giderdikleri kocalarından ayrılınca istekli olurlar mı?

soruyu cevaplıyorum maalesef evet bir kızım var 23 yaşındayım 21 yaşında boşandım herşeyi geçiyorum sorunlar bir şekilde çözülür ama isteğim çok fazla ona maalesef çözüm bulamıyorum sürekli sulanıyorum yatakta kıvranıyorum se KS isteğimden.. elimde değil canım çok fazla istiyor ne kadar kafamı farklı yerlere yöneltsem de günün sonunda veya gün başında 7 24 canım sevişmek istiyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim şu an kimseye güvenip birlikte de olamam.. zaman ister bazen sorunlar çıkıyor bana bunun için bir çözüm söyleyin isteğimi nasıl bastırabilirim ilacı var mı? veya bir yöntemi libido azlatmanın?
Güncellemeler
+1 yıl
şöyle bir sorunum da var asla ama asla parmağımı bile içine koyamıyorum şu an açığım diye öyle bir şey so kmalar filan yapamıyorum üstten okşayabiliyorum ancak kendimi yani vbratör falan yazıyorsunuz da parmağımı bile koymaya korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
ilişkide korkum yok hiç bir şekilde çok rahatım ama yalnız parmak so kmalar falan yapamıyorum korkuyorum sorun olur enfeksiyon kapar diye bende spiral de var onun ipine falan denk gelirim diye de korkuyorum. kısacası olmuyor sadece klitorisi uyararak orgazm oluyorum
Dul kalan kadınlar düzenli ihtiyaçlarını giderdikleri kocalarından ayrılınca istekli olurlar mı?