Merhaba kızlar,
Buraya yazıyorum çünkü kimseye soramıyorum. Ben 39 yaşındayım, ilişkiye giremiyorum. Yani İsteksizim , kuru olduğu için de aciyor.. benim gibi olan var mı? Sebebi ne olabilir. Bu durum beni çok üzüyor, lütfen ciddi mesajlar
Merhaba kızlar,
Buraya yazıyorum çünkü kimseye soramıyorum. Ben 39 yaşındayım, ilişkiye giremiyorum. Yani İsteksizim , kuru olduğu için de aciyor.. benim gibi olan var mı? Sebebi ne olabilir. Bu durum beni çok üzüyor, lütfen ciddi mesajlar
Kaç yıllık evlisin?
Sana tüm samimiyetimle söylüyorum bunu, eşim de böyle oldu. Benimle hiç bir şey paylaşmıyor. Sorun ne ise çözemiyoruz. Senin bunu araştırıyor olman gerçekten mutluluk verici. Ne zamandır böylesin?
Belki erken menopoz ya da psikolojik bir sıkıntıdan dolayı karşıdakiyle arandaki bağ kopmuş olabilir. Bir kere acı çekince ve karşıdaki umursamayınca bu sıkıntı iyice artar. Yardım almayı hiç düşündünüz mü Psikologtan.
Cevap
35Cevap
Temel olarak iki aşaması var bir jinekoloji 2 psikolog ziyareti
Bu sorunun iki konuyla da bağlantısı mevcut ancak öncelik Jinekolog ziyareti olmalı
Kayganlastiricilar var alıp kullanabilirsin zaten isteksiz değil kuru olduğu için daha doğrusu canın yandığı için yapmak istemiyorsun gibi
kuruluğun çözümü jel kullanacaksın. onun dışındada anlayışlı ve tecrübeli bi partner bulursan keyif alırsın. direk çıkarıp bıçak saplar gibi yapan adamlarla yaparsan zewk almazsın
Menopoz başlangıcı olabilir mi? Bazı kadınlarda erken yaşta oluyor. Bi doktora gitsen?
Menepoza girmek için erken bir yaş. Yterince uyarılmayınca da insan ıslanmaz. İsteksiz olmanın altındaki sebeplere bakmak lazım
Jinekoloğa ya da kadın doğumcuya git armut piş ağzıma düş.
İsteksizliğinin altında yatan temel sorunlar neyse önce onları halletmen lazım
Bebek yağı kullanabilirsiniz. Kuruluk sorunu kız arkadaşımda da var. Yağ kullanınca bayağı keyif alıyor.
Bebek yağı oraya sürmek iyi değil diye okudum
Çok çok ciddi bir durum burada çözüm aranacak bir şey değil doktora gitmelisin
Neolabilir sizce?
Bilemem
Sen elinle de yapınca ıslanamıyorsan ciddi bir sorun demektir
herşeyin bedeli var
güzelliğininde
gün gelir ödenir
öde Füruze...
ödeme zamanı... 😑
Bu isteksizlik partnerine karşı çekim hissetmiyor olmandan kaynaklı olabilir mi?
kayganlaştırıcı jel kullan, kuruluk bu yaşlarda normal
Sıkıntı stres düşünceler depresyon
Ondan galiba…
Yeni evliyiz, kayınvalidelerle beraber yaşadık 4 ay şimdi ayriyiz ozaman biraz sıkıntılar oldu
Aileici konular vs..
Orgazm oluyorsun ama demi normalde
Kayganlaştırıcı kullanın
Cvb basit sehir real
psikolojik seninki
Partnerinden dolayıdır.
Partnerşn ıslatamuyor mu
Psikolojiktir terapi al çözülür
Film falan izle
eskiden normaldin simdi mi boyle oldun
Evet bir kaç sene öncesine kadar
esinle mi aranda sorun var