Ya kocişim beni aldatıyormuş boşanmayalım bende seni aldatıyım dedim çok kızdı Gvd miyim ben diyir.
Ne alaka ben gvd miyim sanki.
Ne alaka ben gvd miyim sanki.
Aldatana intikam olsun diye aldatmak daha aşağılık bir olaydır. aldatan en azından ya daha çok sevmiştir, ya da onur ve haysiyetsizlik yapmış, aşağılık biri olmuştur. Ya intikam amacı ile inadına aldatan, gönülsüz, aşksız, ciddiyet ve samimiyetten uzak kısasa kısas diyerek birini kullanan, intikam için birini ağına düşüren daha adi değilmidir?
Abi sanki burada intikam değil de, "madem sen başkasıyla yattın, ben de yatarım" gibi bir eşitlenme talebi var.
İntikam alacak olan kadın bunu kocasına söylemez çünkü.
Cevap
9Cevap
benciller. bakın sevgilin yoktur 20-30 kızla yatmışsın bişi demem ama sen kaldırıp sevgilin varken 1 kşiyle yat berbat birisin.
aldatan insan aldatılmayı göze alacak ya da ayrılacak.
"Ulan yvşak sen başka a. m si.. kebiliyon da, ben niye başka rock! yiyemiyorum?" diyebilirsin
*başka y.. rrak
11 yıllık evliyim. İkimiz de birbirimizi aldatıyoruZ. İkimiz de bunun farkındayız aslında
Neden aldatmış peki ona yetmiyor muymuş şunu
Ayrıca kadın aldatması için his lazım ama erkek için öyle değil erkek akşam düt sabah unutur. Bu yüzden kadının aldatması daha kötü
Yoo bende aynıyım
Sabah unutuyormuş evinin rıskını eskortlara aşık olup da onlara döken erkek yok sanki
O yapıyorsa sende yap
Gururlarına yediremiyorler.
herkes yaşattığını yaşamalı 👍
Çünkü gururuna yediremezler
Bence aldat
Troll soru dimi?