Bir kizi cok seviyordum yemin ederim herṣeyi yaptim onun icin saatlerce okulda bekledim boṣ boṣ onunla ayki otobuse binebilmek icin okula hep sevdigi yiyecekle gelirdim sabahlari bana ṣunu al derdi alirdim bana bunu yap derdi yapardim sabahlari okula gec kalmasin diye mesaj atardim okulum bile olmasaydi benim ama sonra kendisiyle sadece cinselik yaṣamak icin kizlari seks aleti olarak gören bir ṣer*fsizle birlikte oldu 2 ay sonra ayrildilar ve ṣuanda kiz tekrar benimle konuṣmaya caliṣiyor bana neden benimle eskisi gibi samimi degilsin diyor cok degiṣtin felan diyor neden adam gibi sevenler hep uzulen taraf oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bu kız ve kadınlar dürüst, efendi, adam gibi adamlar dan nefret edirler. Nerde paralı it kopuk, sapık sapkın var gider onu bulurlar. Sonra da utanmadan kim vardı keriszin Allah'ı gider ona yamarlardı kendilerini. Sakın ama sakın bu tuzağa düşmeyin. O şerefsizin biri...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseveni s***ler. s***ni severler. inadı bırakıp şu çok basit gerçeği bir kabul etseniz yaşadığınız her şey anlam kazanacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanka sorun da bu ya zaten ya. Kızın her istediği yapılır mı kafayı mı yedin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAṣkin gözu kör olsun öyle bir canım yaptim maalesef
Cevap sahibi+1 yılAklında olsun. İstenilen her şeyi asla yapma. Yaptığını da zoraki yapıyomuş gibi o istediği için değil de sen istediğin için yapıyomuşsun gibi yap. Gör bakalım nasıl kıymete bineceksin.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYedekte tutan kız modeli.
00 Yorumla
+1 yılSap geldik sap gidecez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir şey soracağım sana da bakar mısın
120 Yorumla
Soran+1 yılTabiki sor
Cevap sahibi+1 yılBirinin niyetini çözemedim ve sadece bakıyordu arada çekim vardı falan ben de sevgilisi vardır kendisi de adım atmıyor diyerek uzaklaştım ama bana karşı hep kabaydı sonra ben başka biri ile tanıştım o bana karşı iyiydi ve erkek versiyonum resmen bu beni kötü yapmaz değil mi sonuçta ben anladım ama ümit vermedim değil mi?
Soran+1 yılHayir yapmaz bence sen dogal davranmiṣsin
Cevap sahibi+1 yılEvet arkadaşıma dedim adım atsa idi böyle olmazdı bana da kendine de eziyet ettiği ile kaldı
Cevap sahibi+1 yılYemeyenin malını yerler dereler eskiler yanlış mıyım neyi bekledin o kadar
Cevap sahibi+1 yılDerler*
Soran+1 yılBelki utanmiṣtir red edilme korkusu vardi belki
Soran+1 yılAma yinede haklisin bence
Cevap sahibi+1 yılO da bu kadar kasmayaydı bana zarar veriyor her yerde görüp konuşmamak nedir yaa en son bıraktım
Soran+1 yılUmarim kararindan piṣman olmasin
Cevap sahibi+1 yılHayır beni gözlemleyen biri aklı ile hareket eden biri olduğumu bilir adamakıllı ben sen hoşlandım düzgün bir şekilde cevaplardım yani
Soran+1 yılOkadar seviyorduysan ilk adimi neden sen atmadin seni seviyorum diyeydin
Cevap sahibi+1 yılHayır iyi ki de o platoniği bıraktım tek kelimeyle rahatladım ben de mutluluğu hak ediyorum
Soran+1 yılÖzelden konuṣalim mi?
Cevap sahibi+1 yılHani en basitinden karşı cins biriyle konuşuyordum falan dik dik bakmalar o kıskançlık ile bizden olmazdı zaten çünkü ben özgürlüğüne düşkünüm
Cevap sahibi+1 yılNormal şeyler olsa bile o bakışlar adamı korkutur
Cevap sahibi+1 yılYok iyi böyle çok hem de
Soran+1 yılAnliyorum seni
Cevap sahibi+1 yılHayır sevmiyordum çok sinir olmaya başladım çünkü rüyalarımı salmıyordu 1 haftadır bıraktı çok şükür ve sürekli adı sanını görünce meşgulken insan fıttırıyor
Cevap sahibi+1 yılKarmayı yaşadım ama birine deli gibi platonik olup açılamadım o kişiye bu kadar zarar veridiğimi bilmiyordum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne