Biri var çok iyi davranıyor mesajlasmiyoruz etmiyoruz ama işte film izleme derdine hafta da bir geliyor sevişiyoruz sabahına bir iki napiyosun ne ediyorsun sonra diğer hafta sonuna kadar ses yok. Ben kalbini kiramiyorum kimsesizim bu şehirde bana da ses oluyor arkadaş oluyo ama bu işe nasıl dur demeliyim sizde engellim mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbak birini yatağa atmak için dişil enerji lazım evlenmek için ise kalbe girmek lazım. biz erkekler bize önem veren aşağılamayan destek olan kızları sevveriz , saygı sevgi.
1- ilgi alaka , dişil enerji.
2- her gün vakit geçir ilk başta günaydın napıyosun gezelim. yataktan ziyade dışarıya çekmeye çalış.
3- seks den sonra ya da seks olmadan göğsüne yaslan kokla sarıl.
4- sinemaya git elini tut sevgilin gibi gezdir.
5- Arkadaşarının yanına götürebilrisen sevgilim diye tanıt. iltifat etsinşer çok yakışıyorusunuz diye falan. nasıl götürereyim dersen de şeyde geçen bizim arkadaşlar seni görmüş samimi sekilde sevgilim demek zorunda kaldım gidelim sevgili gibi görünelim lütfennnn de.
6- ona yemek yap. hava serin olursa sıkı giyin de.
7- Biz erkeklerin illa ki derdi tasası olur. bi gün buluşunca de li ya moralin bozuk gibi hayırdır bişi mi var? yok derse anlarım ben bak eskiden böyle değildi de boynunu öp hadi anlat de.
o bişiler anlatır sende ona hak ver. o birini gömüyorsa sende göm :D
8-bunlar devam ederken samimiyet iyice olunca biraz geri çekil , bu defa o gelmek isteyecek
9- o yanındayken biri seni arasın ve de ki ben gelmicem. çocuk kendini değerli hisseder.
10- mağazaya gidin bişiler alın ona kombin yap bu sana çok yakışıyor de.
11- ona gömlek thisirt falan al de ki sana çk yakısıyor bu.
12- en son her türlü gelecek o sana00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk acınacak bir çocukmuş adım gibi eminim onun bu haline çok acıyor üzülüyorsun keşke bu kadar pasif bir erkek olmasaydı diye aklından hep bu soruyu geçiriyorsun öyle değil mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tam tersi kendimi bı tuvalet pecetesinden farksız görüyorum
Cevap sahibi+1 yılOnun yönetmeliği yok onun Kendini böyle görmesi lazım oysa ki 😃 yanlış düşünüyorsun TM tersi olması gereken bir durum sizin durumuz ilginç kendini böyle görmem ilk defa sahit oluyorum bu durumu yaşayıp de kendinde eksiklik bulan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılyapmayın işte.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBuna yakın bir şey var gibi de hayatınızı birleştiremiyorsanız ya öyle gidecek ya da kökünden keseceksiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgililik için iletişim olması lazım biz yan yana çok eğleniyoruz vakit geçiriyoruz ama sonra iletişim yine yok
- +1 yıl
Aynısını bende yaşıyorum ama ben baştan belirttim durumu kabul etti sakin sakin gidiyor ama sen süreklilik arıyorsun
Sanırım
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Daha önce evlenip boşandın mı veya o ikinizin durumu aynı mı
Soran+1 yılİkimizde 26 yaşındayız
- +1 yıl
İyi yanı olabilir sizin bizim olamaz da sizin olur aslında ne sorun
+1 yılGüvenilir biri ise bence acele etme. Nitekim güvenilir insan bulmak zor
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi biri saygısız değil asla hani kendimi kötü hissetmem için her şeyi yapsa da bı ilişki içinde değiliz sonucu
- +1 yıl
Belki oda aynı şeyleri düşünüyordur. Konuştun mu hiç bu konuyu
Soran+1 yılHayır konuşmadım konuşursam şey gibi olmaz mı ee biz neyiz şimdi diyen kizlar gibi. Gözden düşer miyim bilmiyorum ki kimseden sevgi dilenmek istemiyorum
- +1 yıl
Hayır tabiki aksine durumdan hoşnut olmadığını bu yüzden görüşmek istemediğini söyle. Seni ezik hissetmesin. Zaten akıllı ve görüşmek isteyen biri ise en kısa zamanda bi jest yapıp seni yemeğe davet edecektir.
Soran+1 yılPeki sesimi çıkarmadan kaybolsam ne olur fark edince aradığın da söylesem ona karşı bir şeyler hissettiğimi ve bunun artık bana zarar verdiğini söylesem. Bir ilişki kuramayacaksak hiç olmayalım desem. Direk konuya girmeye utanirim gibi de
- +1 yıl
Bişeyler olsun deme. Bu durumdan rahatsız olduğunu görüşmek istemediğini söyle. Oda bir şeyler hissediyorsa peşine düşecektir.
Diğer olay adam sana sorana kadar kendini değersiz hissedecek bu yüzden dönüş yapmayabilir
Soran+1 yılSana gerçekten çok teşekkür ederim. Haklısın bir şeyler olsun dememeliyim. Bu durumun beni kırdığını söylemem yeterli sanırım. Gerçekten sağ ol
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yılSana bir şeyler söylemek istiyorum izninle. Başlarda arkadaş kaldığım biriydin. Ama şu an onu başaramadığım birisin. Seninleyken gerçekten mutluyum. Huzurlu ve guvendeyim. Ama bı o kadar da sen gittikten sonra içim huzursuzlukla dolu. Ne yasadiysak beraber yaşadık ve hiç birinden asla pişman değilim. Ama beklentilerimiz ve birbirimize bakış şeklimiz maalesef farklı. Ve bu benim kalbimi incitiyor. Yanımda olduğun her gün için teşekkür ederim. Bundan sonra görüşmesek daha güzel olacak. İyi insanlarla karşılaşırsın umarım. İyi geceler bu nasil
- +1 yıl
Oldukça iyi.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş değil sevgili değil. Sadece FB olarak takılıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki de haklisin
- +1 yıl
Eğer sende okeysen devam et gitsin. Ama ilgi istiyorsan bunu ona soylemelisin
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence bırak gitsin aynı şeyleri bende yaşadım zaman geçtikçe daha da kafana takıp boş yere kendini strese sokacaksın konuşup dertleşmek istersen eğer aynı şehirdeyiz :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDuyguların varsa açıkça söyle. Yoksa böyle senin için daha sıradan bir hal alacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelliki sadece kullanıyor..
insanhiç olmadı sabahları günaydını esirgemez seviştiği hatundan.02 Yorumla
Soran+1 yılGünaydın var nasılsın ne yapıyorsun var. Sonra bir hafta ses yok
Cevap sahibi+1 yıltüm hafta yapmalı ama bunu..
sadece canı istediğinde gelmesi çok kırıcı olmalı senin için.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHangi şehirdesin
02 Yorumla
Soran+1 yılTekirdağ
- +1 yıl
Hmm uzaksın
Fckbuddy mi diyolar buna
02 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle gel sevişelim gibi bir şey değil ki, ya da öyledir bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. B planın var mı peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvde yatmaya devam..
Soran+1 yılKimseye hayır diyemiyorum ki kalp kırmak ya da terslemek benim için çok zor seylrr
+1 yılAbla uzaklaş yarar gelmez
00 Yorumla
+1 yılAyrıl başkasını bul hangi şehirde sin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks icin takilin iste ne farkedecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEngelle haramdan uzak dur
00 Yorumla
+1 yılPeki ilişkiye neden girmiyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım benden o anlamda hoslanmiyor
- +1 yıl
Ya sevişip ilişkiye girmemek ilginç
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlimi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Ozaman f*ck
+1 yılYa...
02 Yorumla
Soran+1 yılYa..
- +1 yıl
Gelsene
+1 yılMutlu isen sorun ne
02 Yorumla
Soran+1 yılO anlarda mutluyum ama bende sevilmek istiyorum gerçek anlamda
- +1 yıl
Sizin ilişki HB ilişkisi onda da sevgi olmaz.
+1 yılOnla sevişmeyi niye çok istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBu kadar kolay mı ya
00 Yorumla
+1 yılUzaklaşmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizi taniyabilirmiyim ciddi olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşlar kaç?
00 Yorumla
+1 yılEngelle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi de nereye kadar?
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni sever belki dedim ama sevmedi böyle gitti
Cevap sahibi+1 yılYok bu isler olmaz ki oyle. Sen ne kadar basit olursan karsindaki o kadar sogur senden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne